Řecko - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2965
10.3.14 22:48

@lasička1 to ti bohužel neporadím, na Korfu jsem nebyla. Ale psala tady @tyna.andilek, že by mohla poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.3.14 22:56
@petrula.ch.a píše:
Ahoj, já v Řecku bydlím :mrgreen: Pokud chceš levnou dovolenou s jistotou počasí v červnu, dej na vnitrozemí. Ostrovy jsou v červnu ještě trochu chladné (25). Já už od poloviny května jezdím do Leptokarie (která je pro děti dokonalá), do Nei Pori, do Platamona. Jsou to rodinná letoviska, skoro všude se domluvíš a ještě si to levně užijete. Jestli ti nevadí si připlatit a riskneš to počasí v červnu, který je na ostrovech trochu zrádný, vsaď na Kypr nebo jih Kréty… Řecko je jinak úžasná země, já mam dokonce doma takovýho řeko-čecha :lol:
:pankac: :pankac: souhlas maximalni..!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.5.14 13:48

Ahoj holky, potřebuju se ujistit, jestli je to opravdu tak.Bude mi stačit na dovolenou na Kretu take jenom OP? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.14 13:54

Ano bude, pro dítě je nutný vlastní OP nebo pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.5.14 15:31

@herinkoj Moc dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.14 19:01

@reguli Není zač, byli jsme tam před 3-mi roky, krásná dovolená to byla :-). Letos letíme na Mallorcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.5.14 19:41

Holky a poradíte nějaký pěkný hotel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
5.5.14 21:29

My jsme byli tady a byli jsme moc spokojení http://www.katrin-hotel.gr/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
6.5.14 09:16

@herinkoj My letíme v červnu sem: http://www.fischer.cz/…n-blue/fotky

Nemůžu se dočkááát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.14 16:29

My jsme byli loni na Krétě a letos nejspíš zas, ale ještě jsme se nerozhoupali, to mě štve, navíc dnes jim na invia končí akce: http://www.vratnepenize.cz/…436/invia-cz tak snad se zas něco objeví, přece jen plánujeme snad včas… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
6.5.14 17:01

My jsme byli loni na Rhodosu ale ve meste Faliraki..a supr, krasna voda nadherne plaze spousta atrakci voda perfektni byli jsme tam v cervnu a bylo tam pres 40 stupnu na slunku a more bylo bombasticke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.5.14 14:38

Ahoj :mavam: holky,
plánujeme dovču do Řecka, docela dost ostrovů už máme projetých (ale to jsme byli sami a hodně jsme po ostrovech cestovali). Teď pojedeme s našimi dětmi 1 a 3 roky.
Proto bych byla ráda, kdybyste daly odkazy na hotely (studia), kde jste s dětmi byli a byli jste spokojení. Určitě to pomůže i dalším mamčám při rozhodování :potlesk:.

Poletíme z Brna, tak mezi naše tipy patří Kos, Zakynthos, Rhodos, Korfu.

Požadavky ;):

1. blízko pláže (písek, štěrk, ne velké oblázky), hezké moře.
  2. blízkost města, ale ne v rušném centru,
  3. vyžití pro děti (bazény, skluzavky, hřiště)
  4. transfer od letiště max. 50km
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
26.5.14 14:46

@Klarinetka1 my letime za tyden na Rhodos do Lindos. hotel lindos princess.byl nam doporucen vice lidma. ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
26.5.14 15:08

@Allisenka Ahoj přesně v tomto hotelu jsme byli :D

• Citovat
  • Upravit
11408
26.5.14 15:09

My byli na Rhodosu v Calypso Lippia, nejlepsi jidlo na rhodosu :-)pro deti tam taky neco bylo, jen more nic moc, jezdili jsme autem na pisecne plaze Tsambika byla nejkrasnejsi, jen u toho nejsou zadne hotely. dobre misto je i Fliraki, ale uz rusnejsi.byli jsme s rocni dcerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí