Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tusim ze to bylo 6-7 eur, ale je to tri roky zpatky, takze kdo vi!:)
Zaplatila jsem si dovolenou na Kos Marmari hotel Roselands, poté jsem četla v diskuzi teda věci, realita byla ovšem úplně jiná. Žádný vítr nefoukal.Byla jsem již 3× na Krétě (pokaždý na jiným místě) a tady teda byla nejlepší pláž, písek a bylo dlouho mělko, člověk udělal cca 12 kroků a ještě tam stačil, je pravda, že tam bylo několik chaluch, ale né všude, takže se to dalo.Jen pláž byla dál, než uvádí cestovka byla 20 minut chůze žádných 600 m.Na hotelu jsem měla pocit, že tam jsou jen samí češi. Ten, kdo hledá odpočinek, tak to je to pravý místo.
@LennaZS píše:
rozhodně a jedině Lefkáda, to je z Řecka to NEJ
pod to se mohu podepsat ![]()
Lefkadu jsme pro letosek take vybirali, ale moc hotelu s all incl a s piscitou plazi za rohem tam nebylo, spis samy sutry, mate doporuceni?
Korfu
http://www.reckovdetailech.cz/…georgios-jih
hotel Aquis Sandy Beach Resort
Lrfkada
@Mooonki píše:
Korfu
http://www.reckovdetailech.cz/…georgios-jihhotel Aquis Sandy Beach Resort
Tento hotel mě zaujal už před pár lety. A cena jde pořád nahotu. A letos je tak vysoká, že to už za dovolenou nechceme dát.
Holky prosím o tip na dovolenou v Řecku. Něco ideálního pro pětiletého kluka a aby nás to nezruinovalo. Vítr bych ráda vynechala ![]()
@RyBANA Tak vítr je téměř všude-i když někde se uvádí že méně, tak je to o náhodě. Byli jsme dvakrát na Krétě a super, potřetí hrůza. Mě to nevadí, ale manžel z toho byl nesvůj. To samé na Rhodosu-poprvé tři dny větrno, potom nádherně. Další dovolenou super. A potřetí foukalo po celou dobu a hodně silně. A nezáleží na tom zda je červen či srpen.
@motomoni Lefkáda, viz muj posledni denicek. S dítětem oblast Vasiilliki nebo Nidri-tady ale neni tak azurove more..
Prosím o typ na Řecko,
varianta 1 -nejlépe letecky, nejlépe Korfu nebo Lefkada. Něco pro děti, méně lidí, ubytování rodinnějšího typu, dobrý vlez do vody. Optimálně polopenze.
varianta 2 - ubytování v soukromí, např. lidi pronajímají pokoj ve vilce apod.
Rozhodně Zakynthos, je tam krásná pozvolná pláž, vhodná právě pro děti a teploučká voda. Byli jsme i na Kofru, ale to nás tak nenadchlo…Na Zakynthosu jsme byli v hotelu apollon. Jídlo v něm nic moc, ale byl pár kroků od pláže.
@Nikmarka zakynthos je v pořádku, hotel apollon je příšerný, taky mám zkušenost. Pokud bydlíš v přízemí, spíš prakticky na ulici nebo čumíš do zdi, jídlo příšerné a pláž tedy také žádná extra hitparáda není, ale dá se popojít a najít si své místo. Moře ok, ale to je v Řecku všude
@Moucharda píše:
@Nikmarka zakynthos je v pořádku, hotel apollon je příšerný, taky mám zkušenost. Pokud bydlíš v přízemí, spíš prakticky na ulici nebo čumíš do zdi, jídlo příšerné a pláž tedy také žádná extra hitparáda není, ale dá se popojít a najít si své místo. Moře ok, ale to je v Řecku všude
Takže pláž s Apollonem ok, nebo nějaký okolo, ale jiný hotel?