Řecko - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
13.5.12 10:32

Chceme jet na poslední chvíli! mamka ma cestovku kousek od práce.
Byla se tam zeptat, že chceme jet s batoletem na poslední chvíli. tak snad nám doporučí vhodné místo pro malinke deti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.12 10:37

Jeste bych chtela poradit jak s oblecenim! co jste vsechno tahali sebou pro amle ditko-asi kolem 17 mesicu!
Myslim, že vezmu neco malo-par bodicek, saticky, kratasy,tricka, jinak bucde porad v plavkach, nebo nahata!!!
mate nejaky tip co jste fakt porebovali?
dekujiiii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.5.12 10:56

Ahojky, já dalo by se říct bydlím na Rhodosu. Musím uznat že ta návětrnná strana ostrova - tam kde zrovna bydlím, ale naštěstí na cípu, takže se dá během pár minut přejít a na druhé straně je to nádherné, je opravdu nepříjemná. Co si pochvalují rodinky je vesnice Lindos, kde je to opravdu nádherné a tradiční. Hlavně ty nejkrásnější pláže jsou od tamtud vzdálené do 10 km. Ted uz dva tydny se teploty drží okolo 27/30 stupnů a moře je krásně teploučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.5.12 11:02

A krizi tam pociťuju jen když otevřu seznam.cz :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.12 11:03
@Teena21 píše:
A krizi tam pociťuju jen když otevřu seznam.cz :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
13.5.12 12:10

Ahojte, využiju oživení diskuse a vtírnu se taky s dotazem - už tu o tom koukám padla zmínka: opravdu je letos rodinná dovolená v Řecku bezproblémová volba??? My jsme totiž předloni byli na Zakynthosu, už tenkrát se v Řecku stávkovalo, ale ještě to zdaleka nebyly takové nepokoje, o jakých informují média teď. No a když jsme se ptali delegátky, jestli je to nějak ovlivnilo (popravdě jsme očekávali odpověď, že stávku snad ani nezaregistrovali :mrgreen: ), k našemu překvapení jsme se dozvěděli, že to zásadním způsobem ovlivnilo dodávky benzínu na ostrov, takže ke konci toho stávkového období už benzín skoro nebyl a kde ještě měli, tak za naprosto nehorázné ceny. Prý museli veškeré jízdy omezit na naprosté minimum, hotely objížděla na kole, autobusy nejezdily atd. atd. :nevim:

Letos opět uvažujeme nad dovolenou v Řecku, je to naše srdeční záležitost, nikam jinam nás to ani neláká, ale popravdě z toho mám trochu strach. Že by nám snad šlo o život, toho se nebojím, ale ono by stačilo kvůli nějaké stávce zůstat viset někde na letišti nebo naopak se nedostat z hotelu a co potom s dvěma dětmi bez ubytování? :think: Proto bych uvítala nějaké informace od lidí, kteří v Řecku žijí, častěji tam jezdí nebo se z něj třeba teď někdy vrátili, abych si udělala médii nezkreslenou představu, jak to tam opravdu teď vypadá. Dík! :kytka:

Jinak pro zakladatelku - záleží samozřejmě na tom, jaké máš představy a nároky, nám se zatím v Řecku líbilo všude. Snad jen na Samosu bylo poměrně dost studené moře a vítr větší, než kde jinde, tak tam už bych asi znovu nejela. Moc se nám líbil Zakynthos, letovisko Laganas, tam už jsme byli dvakrát, pro dítko ideální. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.11.12 10:59

počasí Korfu - přelom června-července

Vyhlídli jsme si na Korfu hotel Mitsis Roda Beach.
Chtěli bychom letět na přelomu června-července.
Myslíte, že už tam bude dostatečné teplo??
Mám z toho ostrova strach, přeci jen je hodně na severu :roll: Ale hotel se nám moc líbí, a cena se pak začátkem července prudce zvedá…
Moc děkuji za odpovědi zkušených :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.11.12 11:10
@befana píše:
Vyhlídli jsme si na Korfu hotel Mitsis Roda Beach.
Chtěli bychom letět na přelomu června-července.
Myslíte, že už tam bude dostatečné teplo??
Mám z toho ostrova strach, přeci jen je hodně na severu :roll: Ale hotel se nám moc líbí, a cena se pak začátkem července prudce zvedá…
Moc děkuji za odpovědi zkušených :)

I když je Korfu nejseverněji z řeckých ostrovů, tak počasí přelom června a července bude OK.Ano,může občas zapršet, ale ne jako u nás. Ale to u Jónských ostrovů je po celou sezonu.
Korfu mám také v hledáčku. Ale dle recenzí a fotografií bych Rodu nechtěla, nelíbí se mě pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
16.11.12 11:31

Na korfu jsem pracovala a měla jsem tam i přítele, od května je tam krásně teplo přes den je to na koupání kolem 28st. potom večer je to na mikinu. V červnu a červenci horka, prší minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.11.12 11:43

@befana myslím, že přelom června a července by měl být OK… my byli teda letos na Kefalonii v druhé půlce září, ta je trochu jižněji a zrovna jsme vychytali opravdu špatné počasí, snad půlka dovolené nám propršela a některé dny byla fakt zima :zed: ale místní říkali, že prý to je první déšť od května, že do té doby bylo pořád vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blablablablablablabla
19.1.13 16:49

Kam na dovolenou v Recku?

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jake misto v Recku doporucite, nejlepe nejaky ostrov? A jakou cestovku za rozumnou cenu? Jsme mlady par a radi by jsme letecky, do pekneho hotelu s bazenem, aspon s polopenzi, nevadilo by ani all inclusive. Dobre by taky bylo moznosti ruznych vyletu, at uz s lodi ci s pujcenym autem ci skutrem.(nekde v miste, kde se da pujcit auto, ci skutr)Neradi by jsme dovolenou stravili na jedne plazi, mame radi hezke vylety, ktere za to stoji. A vecer i nejaky bar, by nebyl k zahozeni. Doufam, ze poradite, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
6885
19.1.13 17:16

Doporucila bych ostrov Samos, hotel Samainna inn. Jidlo uzasne, ubytovani super a kdyz jste dva tak se da vsude vyrazit na motorce. Ostrov je nadherny. Dokonce mistni vinari jsou oficialnimi dodavateli Vatikanu, a ze so tam umi vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.1.13 08:40

BYli jsme v Řecku na Krétě, a byli jsme na výletě na Santorini, takže já kdybych s přítelem byla sama, jedu okamžitě na tento ostrov!!! Je to kouzelný místo, romantický, možná trochu dražší, ale stojí to za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
20.1.13 10:47
@Alepoudaki píše:
Doporucila bych ostrov Samos, hotel Samainna inn. Jidlo uzasne, ubytovani super a kdyz jste dva tak se da vsude vyrazit na motorce. Ostrov je nadherny. Dokonce mistni vinari jsou oficialnimi dodavateli Vatikanu, a ze so tam umi vybrat.

souhlasím se Samosem, my byli v Kamposu a super - pár taveren, pár barů, obchody, výborná pekárna s cukrárnou, půjčovna aut i skútrů a přitom vcelku klídek a nepřecpáno turisty :palec: my sice byli ve studiu s vlastní stravou, ale o rok později tam byli moji rodiče a ti měli určitě all-inclusive, takže najít se tam určitě dá :palec:

a výlety taky parádní, sice než jsme na skútru přejeli celý ostrov (z jihu na sever), tak jsem měla nohy do O, ale stálo to za to :lol: a co každému doporučujeme (a všichni nám za to pak děkují) je výlet na západ slunce do Drakei - to je taková zapadlá vesnička na severozápadě ostrova, chlapík tam má střešní tavernu a je to teda naprostá paráda :palec:

joooo a víno je tam skvělé, zrovna jsme tam byli, když se v Ormosu (ve vedlejší vesničce) konala vinná slavnost a pěkně jsme se tam picli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
20.1.13 14:13

Samos je moje laska. A tech vyletu, kakoperato, vylet k vodopadum, atd…nadherny ostrov. Dalsim malo turisticky atraktivnim je Karpathos, taky hodne dole, skoro jako Kreta. Krasna vesnice Olympos, ty fotky odtam jsou nadherne. Miluji recke ostrovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí