Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blešík nám kdysi doporučovali (a dodnes se tím řídíme), že je lepší koupit srandu do zásuvky na místě… že tam mají to, co na tamní potvory zabírá, že ty české zabrat nemusí
nevím, co je na tom pravdy, ale vždycky si to kupujeme až tam a funguje to ![]()
Holky prosim vas, nevite jak je ted na jihu rhodosu? nevim jake obleceni mam nabalit..pritel.mi furt tvrdi ze tam bude horko a me se tomu moc nechce verit ![]()
@chaarleene vidíš to mě nenapadlo
fakt už těhotenská demence
@Allisenka bal tak, abys mohla vrstvit
my byli předloni na Kefallonii, pořád tam bylo vedro a v den příjezdu byla bouře a pak 2 dny tam bylo asi 15 stupňů, zima, vlhko, lezavo
po této zkušenosti doporučuju aspoň jednu lehkou mikču a nějaké triko s dlouhým rukávem, nějaké legínky apod.
jinak když si do google hodíš „Rhodos počasí“, tak ti vyběhne spousta odkazů ![]()
@chaarleene dekujii
ja jen jestli se trm predpovedim da verit..podle ni tam bude v prumeru 27 stupnu..
uz tak mooc?
@chaarleene no vsak prave ze je tepr zacatek
tak to bude dobre..v den odjezdu koukam az 31..
@Allisenka my jsme třeba v půlce června jezdili na Kalymnos (který je o kus severněji než Rhodos) a bylo vedro ![]()
@chaarleene super..hned jsem klidnejsi..snad to nebudou zbytecne vyhozene prachy.:) ja uz se tesim na to jidlo ![]()
@Allisenka ani mi nemluv, my jedeme už v září a já už skoro stříhám metr ![]()
@Allisenka Bude tam už hezky, uvidíš. A kdy přesně letíte? Už někdy teď za pár dní? Můžeš pro jistotu zabalit jednu mikču nebo svetřík, dlouhé kalhoty, ale fakt minimum, kdyby večer bylo chladněji, třeba prckovi.
Tak Kréta neni zas až tak daleko a měli jsme krásně celou dobu. Kolem 27-30stupňů, snad jen jedno odpo bylo pod mrakem a asi 25. Jen moře je ještě studený
na tohle je lepší to září
Závidím vám tu dovolenou. Ten můj nechce nikde na dovču, kvůli dětem, tedy spíš kvůli té mladší, že je ještě malá, takže máme smůlu ![]()