Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s ubytováním v řecku ve studiích a nebo apartmánech s kuch. koutem? Chtěla bych nějaké ubytko pro rodinu se dvěma dětmi…podmínka je kuch. kout, ale může být i s možností dokoupení snídaní a večeří. Jedná se mi o to, že já se nemůžu ze zdr. důvodů stravovat v hotelu, ale zbytek rodiny ano. Také bych chtěla nějaké vyžití pro děti jako je děts. bazén popř. nějaká skluzavka, houpačka atd. a poblíž pěkné pláže. Děkuji za všechny informace a zkušenosti.
Ahoj,
mám chlapečka s bezlepkovou dietou, takže jezdíme taky do apartmánu a vaříme si sami
loni jsme byli tady
http://www.firotour.cz/…lion-kev289/
musím říct, že se nám líbilo moc, apartmány čisťoučké a na Řecko nadstantartně vybavené, zatímco se děcka ráchaly v bazénu, mohla jsem uvařit
všude pár kroků, na pláž jen pár metrů přes cestu
určitě ještě zajedem ![]()
Děkuji za tip.Jen jsem se ještě chtěla zeptat jak je to s dostupností potravin. Brala jsis všechno sebou a nedělali ti na letišti problémy( Nevím jestli se vůbec dají potraviny převážet)a nebo jsi tam kupovala potraviny v těch jejich supermarketech?
Vozím sebou veškeré pečivo, těstoviny apod.
je to v kufru, bez problémů
v Řecku nic moc bezlepkového nekoupím, tam to moc neznají, i když jsou ochotní, v restauraci udělají po domluvě jídlo, i mi radili bzl šunku a tak
vlastně je fakt, že paní vedle apartmánu v krámku měla dokonce bzl chleba
,to mě dostali
měli jsme půjčené auto, blízko byl Lidl, ale nepotřebovali jsme nic, ještě jsem vezla spoustu zásob domů zpět
všechno čerstvé se dá koupit na místě, je tam krámek vedle krámku
Ahoj, obnovuji diskuzi, prosím o doporučení pěkné dovolené v Řecku s možností vlastního vaření. Ocenili bychom i bazén, blízko k moři (nejlépe písečná pláž a mělko, bez vln), krátký transfer z letiště… Děkuji za tipy ![]()
@WITTY
My byli letos ve Stalide na Krete. Apartman Iraklis. Kuchynka+zakl. vybaveni, 2 bazeny, 300 m k mori. Cca 30 km z letiste. Nam se tam moc libilo. Plaze pisecne. Prvny 2 dny bez vln, pak bohuzel uz vice vetrno i vetsi vlny (byli jsme v pulce zari).
@WITTY píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, prosím o doporučení pěkné dovolené v Řecku s možností vlastního vaření. Ocenili bychom i bazén, blízko k moři (nejlépe písečná pláž a mělko, bez vln), krátký transfer z letiště… Děkuji za tipy
To mam pro tebe TO DOPORUCENI.
Zakynthos, Vassilikos, hotel: koukis beach. Docela pekny hotel na recke pomery, s vyhledem na more, moznost vareni na pokoji. Krasna piscita plaz ve chranene zatoce, kde se clovek proste nedokaze utopit, i kdyby to chtel.
@warita píše:
To mam pro tebe TO DOPORUCENI.Zakynthos, Vassilikos, hotel: koukis beach. Docela pekny hotel na recke pomery, s vyhledem na more, moznost vareni na pokoji. Krasna piscita plaz ve chranene zatoce, kde se clovek proste nedokaze utopit, i kdyby to chtel.
Děkuji, hned se na to podívám ![]()
@warita prosím, s jakou cestovkou jste do Koukis beach letěli? Firo tour tam na příští rok nemá vypsané žádné termíny a ani na Invii jsem to nenašla… Jiný tip případně nemáš? Děkuji
@WITTY píše:
@warita prosím, s jakou cestovkou jste do Koukis beach letěli? Firo tour tam na příští rok nemá vypsané žádné termíny a ani na Invii jsem to nenašla… Jiný tip případně nemáš? Děkuji
my leteli prave s Firo. Tento rok jsme byli na krete, je to tam supr, ale nebyla moznost si varit a ja to preferuju. Rada varim a bavi me varit z mistnich surovin. Pokud ale chces varit jenom proto, abys usetrila, tak nevim no. Snidane a vecere se daji udelat relativne levne, ale pokud clovek nechce delat zrovna spagety s kecupem na obed, tak neco to bude taky stat.
Psala jsem do Firo, jeste nemaji na pristi rok kompletni nabidku, takze je sance, ze to do nabidky zaradi. Vlastni vareni potrebujeme ze zdravotnich duvodu, o penize nejde. Naopak jsme ochotni si priplatit, aby bylo ubytovani hezke, ale zrovna v apartmanech s vlastnim varenim je vyber hodne omezeny.