Ředění krve a odběr na I.trim.screening

25
20.2.24 22:39

Ředění krve a odběr na I.trim.screening

Ahoj :kytka:
zítra mě čeká odběr krve, který je součástí 1.trim.screeningu a já mám dotaz. Napsali mi, že nemusím přijít na lačno, ale zapomněla jsem se zeptat, zda můžu normálně ráno si píchnout Clexane na ředění krve (který pravidelně musím užívat). Jde mi jen o to jestli to nemůže nějak zkreslit výsledky a raději si to nepíchnout až po odběru krve. Nemáte některá zkušenost? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
20.2.24 22:42
@Alaka2 píše:
Ahoj :kytka:
zítra mě čeká odběr krve, který je součástí 1.trim.screeningu a já mám dotaz. Napsali mi, že nemusím přijít na lačno, ale zapomněla jsem se zeptat, zda můžu normálně ráno si píchnout Clexane na ředění krve (který pravidelně musím užívat). Jde mi jen o to jestli to nemůže nějak zkreslit výsledky a raději si to nepíchnout až po odběru krve. Nemáte některá zkušenost? Děkuji :srdce:

Nikdy jsem neslyšela, že by byl problém. Stejně tak se nic nestane, když to píchneš až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.2.24 22:45

@Lama Lama jojo asi máš pravdu. Jen právě jsem koukala, že třeba u neinvazivních NIPT testů, je třeba napsáno, že je vhodné krev odebrat nejdříve až po 24 hodinách od poslední aplikace Clexane..tak mi to tak vrtá hlavou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
20.2.24 22:53
@Alaka2 píše:
@Lama Lama jojo asi máš pravdu. Jen právě jsem koukala, že třeba u neinvazivních NIPT testů, je třeba napsáno, že je vhodné krev odebrat nejdříve až po 24 hodinách od poslední aplikace Clexane..tak mi to tak vrtá hlavou :)

NO, to je teprve kauza. J8 to jednou řešila přímo s tím centrum, ptala jsem se v čem konkrétně je problém, protože ještě před asi 2 ma lety trvdili, že to vůbec nejde odebrat. Nějak jsem nechápala, jakým mechanismem do toho LMWH intervenuje. A řekli mi, že to je tajemství a nemůžou mi to říc, protože by to odhalilo patentnovaný postup :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.2.24 16:23

Když se někam nemusí přijít na lačno, tak to znamená, že můžeš dělat vše co běžně děláš, tím pádem i brát léky, které normálně bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
21.2.24 17:09
@Blanka991911 píše:
Když se někam nemusí přijít na lačno, tak to znamená, že můžeš dělat vše co běžně děláš, tím pádem i brát léky, které normálně bereš.

To není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky