34. týden těhotenství - miminko otočené příčně

13
19.2.24 18:37

34 tt miminko otočene pricne

Dobrý večer přišla jsem si pro řadu. Jsem 34 tt doktor mi řekla že malá je otočná KP ale příčné. Plidivky prý má akorát. Nic víc mi neřekl. Na kontrolu mám přijít za 3 týdny. Malé pohyby cítí ve spodku hlavičku na pravé straně a kopané na druhé. Semtam pichniti ve spodku i tlak. Nevím zda se děsit císaře či normálního porodu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
793
19.2.24 18:39

Otočit se může klidně i pár hodin před porodem, to vám stejně nikdo nezaručí jestli se otočí, nebo ne :nevim: a porodit musíte tak či tak..to už pak ke konci si myslím že nebudete řešit, jestli budete rodit cs a nebo přirozeně, nějak ven jít musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
19.2.24 18:40

Tak pokud je příčně tak to je jasná indikace pro císař, to spodem porodit prostě nejde…nicméně ještě se může otočit…každopádně císař není nic šíleného, není důvod se ho děsit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.24 18:56

Měla jsem malou příčně od 30tt, kolem 36tt se tam tak zvláštně otočila, kdy byla stále příčně, ale měla zadek nahoru a hlavu mezi nožičkama, nakonec jsem musela ve 38tt na plánovaného císaře, protože přestala přibírat a na rizikovém oddělení se jim to vůbec nelíbilo :oops: Naštěstí je malá v pořádku a to pro mě bylo nejdůležitější :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69023
19.2.24 19:09

V tomhle TT jsem měla napříč obě děti. Pak se otočily správně. Kdyby neotocily, šlo by to jenom císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.2.24 19:23

Ještě se muze otočit, dcera se otočila až ve 37tt. Predtim se tam taky mydlila, byla napříč, kopala mě do kycle a hlavu sem měla narvanou pod zebrem :D když se neotoci, tak cs, to prirozene neporodis no, ale ještě je čas na stresovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
20.2.24 15:57

Mě se dcera otočila někdy kolem 39tt, narodila se přirozeně přesně na termín. Takže ještě je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí