Ředitel neschválil žádost o neplacené volno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kelsey1 píše: Více
Podle psaní prostě dítě do školky dát nechce a do prace jít taky jeste nechce. Přece bude pracovat dost pak a dítě je malé jen jednou
Takže nic nehledá a hledat nechce.
@Anonymní píše: Více
A proč se pořád točíš na těch 3cletech dítěte, to je nějaká hranice, kdy Tvoje dítě najednou bude všeho schopné…já bych byla ráda, že se do práce mohu vrátit, že se mnou počítají…to dítko by to někde zvládlo, zvládlo to i spousta dětí před ním tak, jak to komu vyhovovalo a vycházelo…u starší jsem nastupovala týden před 3.narozeninami, chvíli jsem si ji brala po obědě, pak už si sama řekla, že tam chce spát a zabalila si pyžamo, tři ještě neměla
- Upravit
@Dahlia0409 píše: Více
Ano. Vidím, co píše. Jen jsem ji chtěla varovat, ať se pořádně rozmyslí.
Dítě je narozeno na konci listopadu 2025, pokud se nepovede navázat dalším dítětem, automaticky počítám, že jako učitelka nastoupím do práce na konci srpna 2028. Ty tři měsíce zvládnu já i dítě. Pokud ho nevezmou od září do školky, zařídím na přechodnou dobu dětskou skupinu (dnes už jich je dost i u nás mimo velkoměsta). Bude to lepší pro mě, pro žáky i pro zaměstnavatele. Jsem ráda, že se mám kam vrátit.
jestli tu možnost máš, tak si ji užij - dej výpověď nebo se nech vyhodit a buď doma klidně nafurt. Manžel tě rád bude živit…jen nechápu, o jakou radu máš potřebu tady škemrat za téhle dokonalé konstelace…? Nebo čekáš rady jak nějak oje*at zaměstnavatele či úřady, aby se ti na ten tvůj nárokový pobyt doma složili…?
Řediteli se nedivím ani trochu, že je naštvaný, ono shánět zaměstnance na jeden rok jako zástup na mateřskou, je fakt žůžo.
ale prosím tě… třídnictví je úplně normální pracovní náplň učitelky. Jo, ze začátku je to trochu záhul, ale nic, z čeho by se člověk měl hroutit. A dítě, kterému do 3 let chybí 2 měsíce, není takový rozdíl jako tříleté.
No, pak by ti on mohl dát vypoved pro hrube poruseni pravovnich povinnosti…
@j.a.n.i1 píše: Více
Tohle mít v započťaku a doma malé dítě, to se bude hledat práce jedna radost. Zaměstnavatel si spojí dohromady, že paní v práci asi moc neuvidí.
U nás už je málo dětí u zápisu, časem bude potřeba učitelů menší a menší, jak se rodí méně dětí. Střední Čechy.
- Upravit
Dobrý den,
na žádost zakladatelky diskuzi zamykám.
Pěkný den
Eliška ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat