Redukce dvojčat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
1.2.12 14:25

velká kapacita, ale chování žádná sláva :cert:

obrazek píše:
bože můj, co je to za člověka 8o :evil: :evil: :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.2.12 14:30
karlam píše:
a miminko museli operovat hned po porodu?
já tedy neznám všechny okolnosti, ale pokud je syn v pořádku a operace a pravidelné kontroly mu zabraly, tak bych o potratu nepřemýšlela ani zpětně, ale říkám, neznám okolnosti, ty musíš vědět, čím vším jste si prošli a jak těžko to bylo.

Po porodu mu nejdřív dělali katetrizaci přes tříslo do srdíčka a za týden byla velká operace v mimotělním oběhu - na otevřeném srdci. Jako tenkrát mi to přišlo šílené, teď zpětně vidím, že sice ten začátek nebyl nejlepší - ale teď už je syn ok - je jako každé jiné dítě. Takže zpětně jsem ráda, za to, že nabídky potratu nebyly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.2.12 18:09

Dnes jsem se od výborné paní doktorky Gerychové z FN Brno dozvěděla, že riziko potratu u amniocentézy při dvojčatech jsou 3% a redukce po 12. týdnu 12%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.2.12 12:58

Ahojky Karlam!!!
Takže se dá říct, že jsi z KO u paní Dr.spokojená?
Jak to zatím s tebou vypadá? Kdy máš to kardio vyšetření? Moc na tebe myslím a držím pěsti ze všech sil, ať to všechno dobře dopadne a máš klid!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.2.12 15:38

leniku moc děkuji, já si s paní gerychovou jen psala mail, na kardio jdeme ve čtvrtek, dnes jsem do toho všeho ještě začala špinit, ale na gyndě mi řekli, že je to jen prasklá cévka, uf, dostala jsem ascolutin a snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.12 11:42

Moc držím palečky, ať je vše v co nejlepším pořádku!!! A zítra na KO, kéž by vám řekli nějakou pozitivní zprávičku!!!
S tím špiněním to musel být šok!!! Ale naštěstí je to OK, jak píšeš, já mám z toho taky pořád strach.. ale klepu na dřevo.. je to OK!!!
Takže zítra budu na vás mooooc myslet!!! :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.2.12 11:44

Leniku jsi hodná, díky za podporu :hug: Zítra tam jdeme až na 19.00 - to bude den, určitě se to povleče jako ve škole :mrgreen: Pořád doufám, že to dobře dopadne. Dám pak vědět.
Ty se taky drž, ať je vše, jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.12 11:51

Až na 19.00??? 8o 8o 8o Tak to je teda pěkně hnusný čas!!!
Tak přeju, ať vám to čekání co nejryychleji utíká a snad vás dr.překvapí dobrou zprávou!!!
Děkuju, taky se snažím, ať jsem v klidu a pohodě, asi na mně sedá nějaká rýma.. ale při těch mrazech.. se ani nedá čemu divit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.2.12 11:59

U paní doktorky Jičínské naprosto běžný čas 8) Přes den je v dětské nemocnici, nebo různě na cestách a holt ordinačky nemá kam jinam napsat než na večer. Mě to zase vyhovovalo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.2.12 13:41

Manželovi to taky vyhovuje, nemusí dřív z práce :) Ale já se ukoušu nudou do té doby, už bych to chtěla mít za sebou a vědět na čem jsme, ale když už jsem vydržela víc než týden, ten den mě nezabije. jak chodíš rybano s malým často na kontroly?

Leniku dnes mně taky od rána teče z nosu a pobolívá hlava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.2.12 14:16

V Praze už jsme nebyli skoro rok a půl (mají si nás pozvat sami a zatím nic) a dr. Jičínské chodíme po 5-6 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.12 17:53
karlam píše:
Manželovi to taky vyhovuje, nemusí dřív z práce :) Ale já se ukoušu nudou do té doby, už bych to chtěla mít za sebou a vědět na čem jsme, ale když už jsem vydržela víc než týden, ten den mě nezabije. jak chodíš rybano s malým často na kontroly?Leniku dnes mně taky od rána teče z nosu a pobolívá hlava :cert:

Našla jsem si na netu, že jsou dobré kapky z lichořeřišnice.. poradila mi to tady jedna kočka z diskuze, kvůli mému nedávnému zánětu močáku a je to dobré i během nachlazení, rýmy, atd.. a je t fakt, hned mi bylo po nich lépe.. samozřejmě na obalu píšou, není vhodné pro těhu a kojící, ale našla jsem si na netu odbornou diskuzi, kde píšou, že se to může užívat, že nejsou žjištěné žádné negativní účinky!
Tak zkus toto.. jo a je to výluh, jen pro orientaci, ne kapky, jsem se spletla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.2.12 17:56

jééé děkuji za tip, zrovna jsem se chystala pročítat diskuze o nachlazení aneb kdo co užívá, zítra si to půjdu koupit, jsem ráda, že je ti líp :palec:
můžu se zeptat, v kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.12 18:06

Rádo se stalo!!! :D
Jinak mi běží 14.tt, přesněji 13+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77