Těhotenství při antikoncepci

Anonymní
31.1.12 21:36

Těhotenství

Zdravím! Potřebuju poradit, slyšet názor dalších žen-maminek=) Beru antikoncepci belaru, při prvním platíčku jsem zapoměla vzít 6 11 prášek. PO celou tu dobu jsem měla nechráněný pravidelný sex. Ke konci platíčka mi začlo být zle, nevolnosti, bolesti prsou, bílý výtok (asi tak 2 dny), neustále kručení v břiše když ležím, všechno mi na bříšku vadí. Teď mám pauzu a menstruace se zatim vůbec nedostavila..vše nasvědčuje tomu, že jsem těhotná…ale na testy jsou stále negativní…mám po pauze navázat další prášky nebo raději ne?? Mohu být těhotná, když testy ani náznakem neukazují //? děkuji :potlesk:

Znovu obnoveno administrátorem 3.3.2013 19.28 - smazání místo editace není povolena

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
31.1.12 21:38

kolik že si jich zapoměla vzít? no myslím, že těhotenství se vyloučit nedá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 21:43

Vyloučit se určitě nedá,moje kamarádka přes antikoncepci otěhotněla,není 100-procentní a když si zapomeneš vzít prášek,tak se šance na početí ještě zvyšuje..
Být tebou,tak bych se objednala co nejdříve na kontrolu ke své gynekoložce,která těhotenství buď vyvrátí nebo ti budeme všechny gratulovat.. :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 21:43
**

Příspěvek upraven 22.04.12 v 18:40

• Citovat
  • Upravit
1937
31.1.12 21:44

Těhotenství se vyloučit nedá…zajdi si na krev, jestli chceš mít jistotu, nebo zkus testovat každé 2 dny, pokud se MS nedostaví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 21:49

ke gynekoložce zajdu..jsem tak nějak „smířená“ s tím že jsem asi určitě těhotná, jen mě zarážejí ty testy…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
31.1.12 21:50

Jenom běž..Budeš mít jistotu..A ty bys nebyla ráda?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 21:54

.

Příspěvek upraven 02.03.13 v 14:59

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
31.1.12 21:55

Přesně tak, vždycky se to dá nějak udělat..Studujících maminek je tady plno.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7240
1.2.12 07:12

Já bych šla raději na gyndu. Ono kdybys brala HA v těhotenství.. no, zbytečně by ses potom bála, jestli se mimču něco nestalo, to za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
1.2.12 07:50

Urcite bych zasla k Dr., nez bych zacala brat nove platicko HA, aby tehotenstvi bud potvrdil nebou vyvratil. Preci jen, pokud jsi tehotna, tak brani dalsich prasku by nebylo to prave orechove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabina18
6.3.12 10:32

ahojte holky,moc bych chtela miminko,vcera jsem vysadila antikoncepci za jak dlouho muzu otehotnet? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
389
6.3.12 10:35

Ahojky,
já jsem brala ANT 7 let,vysadila jsem v červenci 2011 a v srpnu 2011 jsem už měla // :) Je to hrozně individuální,někdo říká že po antikoncepci se dá otěhotnět dobře do dvou měsíců,někdo zase že to trvá dlouho než se tělo pročistí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 10:38

Já otehotnela hned druhý mesíc po vysazení, poslední prašek 31.3 a už 10.5 se menstruace nedostavila, ale je to individuální, i když mám kamaradky, které to měli hodně podobné :-) :)

• Citovat
  • Upravit
sabina18
6.3.12 10:58

to je super,že to jde tak rychle. Ja beru antikoncepci 2 roky a vcera jsem ji vysadila. ALe posledni tyden jsem se citila nejak divne,zvracela sem a hodne se v noci budim jelikoz mam takove krece v brisku,zacal mi vadit piercing v pupiku,je mozne ze bych byla tehotna i pres antikoncepci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky