Nepříjemný výtok v 17.tt

418
31.1.12 22:40

nepříjemný výtok v 17.tt

Ahoj holky,
protože mě trápil výtok a kultivace u dr. před 14 dny byla v pořádku,koupila jsem si feminella vagi c a zaváděla do neděle, ale pořád mám opravdu hooodně hustý žluto-bílý výtok, někdy dokonce takové cucky…mám strach,aby to neublížilo mimču:((jsem v 17.tt, nesvedi to,nezapacha nic, jen je to neprijemne a zda se mi toho opravdu hoooodne a ta hustota me desi…mely jste to nektera take tak? 16.1. jsem byla v poradne a vse bylo v poradku,i cipek…tak nevim, uz jsem z toho docel nestastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2370
31.1.12 22:51

a nebyl narůžovělej? a nebolí tě břicho? zajdi si radši k dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
31.1.12 22:54

nebyl,neboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
31.1.12 23:10

Já si myslím, že to jsou pořád ‚zbytky‘ té feminelly- taky jsem měla obdobnou zkušenost… Jestli nemáš nějaké velké potíže, tak bych asi ještě 2-3 dny počkala, mělo by to samo zmizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
31.1.12 23:14
myslis??je pravda,ze kdyz vytekala byla zluta…a pred branim te feminelly jsem nemela ty cucky zlute…
Enie píše:
Já si myslím, že to jsou pořád ‚zbytky‘ té feminelly- taky jsem měla obdobnou zkušenost… Jestli nemáš nějaké velké potíže, tak bych asi ještě 2-3 dny počkala, mělo by to samo zmizet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
31.1.12 23:46

a jinak bílej výtok je v těhotenství úplně normální. mně kolikrát ráno i tekl po nohách… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.12 08:07

Pokud neni ruzovy, nesvedi a nezapacha, bude to asi klasicky tehotensky vytok, jak pise Kacenka20 (navic pokud byla kultivace ok). To je ta dobre zprava :lol: Ta spatna je, ze se muze udrzet az do konce tehotenstvi :lol: Ja to tak teda mam. Vytok mi zacal docela brzy, ted jsem v 9. mesici a porad ho mam. Bez intimky ani ranu, pokud dele sedim/lezim, a pak vstanu, tak vylozene citim, jak tece. Je to pry temi hormonalnimi zmenami v tehotenstvi. A ja ho teda nemam ciste bily, ale jemne nazloutly (a cucky tam mam taky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
1.2.12 08:22

Ahoj, taky tě uklidním (snad). :) Mám takový výtok celý těhotenství. Je to nepříjemný a je toho hodně. U prvního těhu jsem to měla taky, takže mě to ani nezaskočilo. Po porodu to zmizelo jako mávnutím proutku. A mám to stejně jako píše Lena007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.2.12 09:12

Holky, děkuju, moooc jste mě uklidnily…zadny problem s nim nemam, jen to mnozstvi:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.12 11:31

neboj neboj, mě uplně stejné problémy trápí asi od 15tt a teď jsem 34tt, a je to ještě horší, teď čekám na výsledky kultivace, ale kvůli výtoku už mi kultivaci dělali 2× a vždy ok, taky jsem dostala jen čípky.. někdo na výtoky prostě trpí víc, někdo míň, doktor mi řekl, že jsem si to mohla zhoršit i přehnanou hygienou, takže sprchovat jen 2× denně (né jak já někdy i 4× :D ) a z toho jen jedenkrát s intim gelem, jinak jen vodou.. nasaď hodně probiotik - kefíry (1,1%tuku), a jiné výrobky s živými kulturami, omezit jednoduché cukry (bílé pečivo, čokinky a brambory, … prostě sacharidy) držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí