Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
protože mě trápil výtok a kultivace u dr. před 14 dny byla v pořádku,koupila jsem si feminella vagi c a zaváděla do neděle, ale pořád mám opravdu hooodně hustý žluto-bílý výtok, někdy dokonce takové cucky…mám strach,aby to neublížilo mimču:((jsem v 17.tt, nesvedi to,nezapacha nic, jen je to neprijemne a zda se mi toho opravdu hoooodne a ta hustota me desi…mely jste to nektera take tak? 16.1. jsem byla v poradne a vse bylo v poradku,i cipek…tak nevim, uz jsem z toho docel nestastna…
a nebyl narůžovělej? a nebolí tě břicho? zajdi si radši k dr ![]()
Já si myslím, že to jsou pořád ‚zbytky‘ té feminelly- taky jsem měla obdobnou zkušenost… Jestli nemáš nějaké velké potíže, tak bych asi ještě 2-3 dny počkala, mělo by to samo zmizet
Enie píše:
Já si myslím, že to jsou pořád ‚zbytky‘ té feminelly- taky jsem měla obdobnou zkušenost… Jestli nemáš nějaké velké potíže, tak bych asi ještě 2-3 dny počkala, mělo by to samo zmizet
a jinak bílej výtok je v těhotenství úplně normální. mně kolikrát ráno i tekl po nohách… ![]()
Pokud neni ruzovy, nesvedi a nezapacha, bude to asi klasicky tehotensky vytok, jak pise Kacenka20 (navic pokud byla kultivace ok). To je ta dobre zprava
Ta spatna je, ze se muze udrzet az do konce tehotenstvi
Ja to tak teda mam. Vytok mi zacal docela brzy, ted jsem v 9. mesici a porad ho mam. Bez intimky ani ranu, pokud dele sedim/lezim, a pak vstanu, tak vylozene citim, jak tece. Je to pry temi hormonalnimi zmenami v tehotenstvi. A ja ho teda nemam ciste bily, ale jemne nazloutly (a cucky tam mam taky).
Ahoj, taky tě uklidním (snad).
Mám takový výtok celý těhotenství. Je to nepříjemný a je toho hodně. U prvního těhu jsem to měla taky, takže mě to ani nezaskočilo. Po porodu to zmizelo jako mávnutím proutku. A mám to stejně jako píše Lena007.
Holky, děkuju, moooc jste mě uklidnily…zadny problem s nim nemam, jen to mnozstvi:)))
neboj neboj, mě uplně stejné problémy trápí asi od 15tt a teď jsem 34tt, a je to ještě horší, teď čekám na výsledky kultivace, ale kvůli výtoku už mi kultivaci dělali 2× a vždy ok, taky jsem dostala jen čípky.. někdo na výtoky prostě trpí víc, někdo míň, doktor mi řekl, že jsem si to mohla zhoršit i přehnanou hygienou, takže sprchovat jen 2× denně (né jak já někdy i 4×
) a z toho jen jedenkrát s intim gelem, jinak jen vodou.. nasaď hodně probiotik - kefíry (1,1%tuku), a jiné výrobky s živými kulturami, omezit jednoduché cukry (bílé pečivo, čokinky a brambory, … prostě sacharidy) držím palečky