Refinance hypotéky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
30.1.14 16:37

@poradce finance diky za radu. tak my ještě pritlacime, asi jsme moc mecci. toje tak když v tom clovek neumi chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 16:37

@peta81 My jim jen napsali email, že potřebujeme ten výpis, co k tomu potřebujeme a jak ho získat a už se nám ozvali sami a ukecávali a ukecávali a ukecávali …. ale náš fin. poradce nebyl poradce, ale ňouma, takže bychom stejně nakonec přejít nemohli. Sliboval nám super podmínky u jiné banky, ale nebyl je schopen s tou bankou vyjednat … takže z toho sešlo. Takže jsme nakonec blafovali, že tento úrok máme slibený :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.1.14 16:40

@eMíša dik. tak to jste dopadli super! 2,84 je nadhera ;) ted uz to jde zase pomalu nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 16:41

@omites Přitvrďte :pankac: zkuste si též zažádat o ten „výpis“ - myslím, že tomu říkají bankovní informace :think: Sice si naúčtují 500,–, ale myslím, že tím jsme jim dali dostatečně najevo, že to myslíme vážně - v té době jsme ještě netušili o neschopnosti našeho poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.1.14 16:42
@eMíša píše:
@peta81 My jim jen napsali email, že potřebujeme ten výpis, co k tomu potřebujeme a jak ho získat a už se nám ozvali sami a ukecávali a ukecávali a ukecávali ….ale náš fin. poradce nebyl poradce, ale ňouma, takže bychom stejně nakonec přejít nemohli. Sliboval nám super podmínky u jiné banky, ale nebyl je schopen s tou bankou vyjednat … takže z toho sešlo. Takže jsme nakonec blafovali, že tento úrok máme slibený :oops:

to je jak u nás :mrgreen: Myslela jsem si, že mi někdo pomůže tím vším hladce proplout. Za dalších 5 let si to radši všechno oběhnu sama :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

@eMíša ja prave tomu nasemu taky uplne nedůvěřuju, prijde mi, ze tohle by mel všechno znat, ne? jak na ne… vy jste to nakonec uhrali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360

@peta81 Mi povídej, brali jsme si hypo v 2008 s úrokem 5,6% :zed: ale jiná možnost bohužel nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.1.14 16:45

@eMíša jo, jo, to zname :D tak hlavne to ted rychle sundat nez se to zase vysplha! dik moc za rady, pujdu psat mail a hrozit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 16:47

Vy v tom chodit umět nepotřebujete, od toho máte toho poradce, který to dělá za Vás! je to jeho práce, ať Vám to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 16:47

@omites Taky to chceme za pět let řešit sami, protože co si člověk neudělá sám …

@peta81 Pokud mu nedůvěřuješ, zkuste si to oběhat i sami, pokud máte ještě dost času. Ale fakt si myslím, že ta spořka ještě dost poleví, oni to jen zkouší. My jim nakonec jako nejvýhodnější nabídku uváděli to, co jsme ani dostat nemohli. Sice jsem si tam připadala jak husa, toto není příliš můj styl jednání :oops:, ale teď jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 16:49

@peta81 Piš :pankac: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.1.14 16:49
@eMíša píše:
@omites Přitvrďte :pankac: zkuste si též zažádat o ten „výpis“ - myslím, že tomu říkají bankovní informace :think: Sice si naúčtují 500,–, ale myslím, že tím jsme jim dali dostatečně najevo, že to myslíme vážně - v té době jsme ještě netušili o neschopnosti našeho poradce.

nám ale dojde tak za 14 dní ten normální, co dávají všem, když končí fix. S poradce ve spořce jsem jednala během týdne už dvakrát, naposledy včera. Všechno to se mnou probíral. Říkal, že když se mi to nebude líbit, tak může ještě zažádat o nějaké spešl snížení o 0,25 %, to bych se dostala možná i pod 3%.
Mám v mailu ten vzor žádosti o předčasné vyčíslení. Mám to teda poslat i když je to chvíle do běžného vyčíslení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.1.14 16:51
@poradce finance píše:
Vy v tom chodit umět nepotřebujete, od toho máte toho poradce, který to dělá za Vás! je to jeho práce, ať Vám to vyjde :mavam:

to si člověk myslí, co nemá za poradce a když dojde na lámání chleba, tak mi přijde, že jsou všichni stejní :roll:
Na začátku plno keců, jak nám pomůžou a pak skutek utek.
Já už fakt nevím, jak si vybrat toho správného. Mám už asi třetího. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.1.14 16:51

Ještě dotaz - šli byste do plovoucího úroku? (nebo jak se tomu říká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.1.14 16:54

@omites To já ani netušila, že nějaký běžně chodí. Nám poslali dopis s nabídkou na dalších pět let a tím to končí. My jim nejdřive psali mail, jak ten výpis získat a oni odepsali, že si usíme dát písemnou žádost na centrálu v Praze. Zároveň tedy dodali, že to určitě ale nebude potřeba, že se jistě domluvíme :lol: Tak jsme poslali písemnou žádost. Můžeš to vyzkoušet poslat, ale těžko říct, jestli nebude rychlejší ten normální výpis. My to řešili více naž měsíc předem - ještě před tou první nabídkou.

Edit: Pozor - vezmou si za to pětistovku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel