Regenerace vlasů, zkušenosti

452
25.10.17 22:16

Regenerace vlasů, zkušenosti

Poradíte mi, prosím vaše zkušenosti co pomůže na krepaté, vlasy bez lesku? Jsou vysušené. Navíc je nemám ani moc dlouhé. Nemůžu se rozhodnout co konkrétně si mám koupit aby to pomohlo. Jestli Kerastase masku, brazilský keratin nebo něco úplně jiného. Ostříháni pomůže vždy jen na chvilku než vlasy trochu odrostlou. Jednou za půl roku si nechám od kadeřnice dat na vlasy malíř a přeliv. Děkuji za vaše konkrétní rady co vám pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
25.10.17 22:34

Zeptej se kadernice, co primo na tvoje vlasy. Neriskovala bych to volbou pokus x omyl. Nic nezkazis olivoolejovou maskou, olejem do koncu vlasu, ale o komplexni peci bych se poradila s kadernici. Mam hustej melir a vlasy taky pomerne zniceny, pouzivam oleje, ale sama kadernice mi rekla, ze to je holt dan za melir (ac pouziva setrnou metodu, po mesici a pul od navstevy uz jsou vlasy zase suchy a nemuzu se dockat, nez zase dojdu - chodim co dva mesice). Navic dost casto zehlim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
25.10.17 23:37

Mě nejvíce pomohlo pravidelné zastříhávání vlasů horkýma nůžkama. Vlasy se netřepí, jsou krásně lesklé, nevysušené, nekrepatí se, vypadají jak kdybych právě byla na zastřižení. Nikdy mi žádná kosmetika na vlasy nepomohla tak jako ty horké nůžky, jsem z toho nadšená. Vůbec nechápu proč to není tak časté u kadeřnic. Konečně mám i já netřepící se lesklé vlasy. Neříkám, že je to ideální, ale je to velký rozdíl a cenově to nestojí ani za řeč. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.10.17 13:47

Chce to řešit hlavně vnitřně, aby začaly růst pevné pěkné vlasy, doporučuji http://www.biomineraly.cz/…licea-modra/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
30.10.17 10:42

@iveta34 Máte vyzkoušeno? Já pilulkám nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.11.17 17:22

@Mína47 Ano, mám…já si zas myslím, že vlas prostě roste z těla a je nesmysl investovat do nějakých olejíčků a regenerací…mám hodně dlouhé husté vlasy a nemám jediný roztřepený, nelámou se…a nedávám na ně ani kondicionér :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.11.17 09:05

Iveta34 Já zas věřím spíš na to, že někdo má krásné vlasy od přírody a jiný prostě ne. Někomu vyrostou krásné po záda, mě ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.17 09:13

@Mína47 To ano, ale dřív se mi třepily hrozně a tuto délku jsem neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
7.12.17 16:36

Chtěla bych obnovit diskuzi, možná tu je mezi vámi kadeřnice a poradí..čím se docílí opravdu lesklých uhlazených vlasů? Na fotkách z kadeřnictví jsem si toho několikrát všimla (foto před/po)..může za to keratin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 14:45

Ahoj, já souhlasím s tvrzením, že bys to měla řešit především vnitřně. Sama jsem měla podobné problémy a vyzkoušela řadu doplňků stravy. Nejvíc mi ale vyhovoval Eladen od GS. Určitě bych ho být tebou taky vyzkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.12.17 16:30

@EmilkaPopelka souhlasím s Tebou. Já si ho koupila před měsícem a už se dostavují první výsledky. Doufám, že to bude lepší a lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.10.23 14:36

Co tyhle tipy https://www.beamia.cz/…erace-vlasu/ ? Vím že je to dost obecné, ale pokud to člověk všechno poctivě dodrží tak by to mohlo pomoct ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí