Tampóny - vaše zkušenosti

828
22.10.17 12:39

Ahoj, používám OB normal a jsem maximálně spokojená. Vložky nikdy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
22.10.17 12:40

Já používám jenom tampony, už jsem si na ně zvykla, vložky mi vadí v tom, že slyším jak při chůzi šustí :D Kupuju buď Kotex nebo O. B., většinou normální velikost, občas při slabší menstruaci mini :) Moc nemám ráda ty s aplikátorem, prostě mi to nevyhovuje :) Ale chápu, že každý rád něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 12:47

Ne že by tu tohle téma nebylo asi týden zpátky…
Za sebe o. b., spokojenost už hodně a hodně let. Aplikátor mi vždycky spíš překážel. A ne, vložek se odmítám dotknout i klackem. Kromě toho, že jsou mi nepohodlné, tak hlavně z hygienických důvodů, prostě krev vytékající mezi nohy fakt nedávám. Kdyby to „jen“ smrdělo na vložce, tak neřeknu, ale dodneška jsem nepochopila, jak ty spící dámy v reklamách na always řeší gravitaci, protože když já jsem se po osmi hodinách spaní na břiše probudila, fakt jsem tu krev neměla „nahoře“ na vložce, ale někde úplně jinde a dost rán vedla moje první cesta rovnou do sprchy. Bůj žehnej vynálezci tamponů, fakt. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1386
22.10.17 12:49

Jakoooo…???
https://www.emimino.cz/…mpax-299080/

Nepřeháníš to trochu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.10.17 12:50

Používám o. b tampony, a ke konci když už je jen slabé špinění slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.10.17 12:50
@Anonymní píše:
Ne že by tu tohle téma nebylo asi týden zpátky…
Za sebe o. b., spokojenost už hodně a hodně let. Aplikátor mi vždycky spíš překážel. A ne, vložek se odmítám dotknout i klackem. Kromě toho, že jsou mi nepohodlné, tak hlavně z hygienických důvodů, prostě krev vytékající mezi nohy fakt nedávám. Kdyby to „jen“ smrdělo na vložce, tak neřeknu, ale dodneška jsem nepochopila, jak ty spící dámy v reklamách na always řeší gravitaci, protože když já jsem se po osmi hodinách spaní na břiše probudila, fakt jsem tu krev neměla „nahoře“ na vložce, ale někde úplně jinde a dost rán vedla moje první cesta rovnou do sprchy. Bůj žehnej vynálezci tamponů, fakt. :roll:

Mě se to vždycky stávalo, když jsem spala dlouho na zádech, tak mi to zateklo až bůhví kam, no děs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.10.17 12:57

Používám velké (oranžové) ob na noc a na začátku MS, tak od třetího dne používám střední ob (žluté) a ke konci malé Kotexy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
22.10.17 12:58

Já su taky tamponová. Vložky nesnáším, používala jsem je jen v šestinedělí a bylo to pro mě utrpení. Blééé. Tampony používám i na noc, taky o.b.ty silktouch nebo procomfort? Teď nevím ten název, ale mají hlaší povrch, když jsou pak ke konci měsíčky slabší, je to zavádění o poznání snazší. Většinou mi stačí oranžové, ke konci žluté, ale několik ms po porodu jsem potřebovala i zelené nebo na noc ty nigt, fakt sajou víc. Před dětma mi stačily jen žluté a mini, to už asi neklapne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 12:59

Kotex normal pro první dny, další dny jen slabě špiním to intimky. ty i na noc. v noci neteču :nevim:
 M.

• Citovat
  • Upravit
78186
22.10.17 13:06
@Nieny píše:
Ahoj, kdo pouzivate tampony, jake s nimi mate zkusennosti?
Jake pouzivate? Jakou absorbci?
Jste s nima spokojene?
Ktere naopak nesnasite? Prezijete i vlozky? Diky za odpovedi. :*

to budeš tuto diskusi zakládat každý týden? Jedná se zřejmě o reklamu, tak pozor na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
22.10.17 13:20

@Nieny používám oboje. Ale radši mám ty klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 13:26

Tampony byly super, ale dost vysušovali, takže jsem přešla na kalíšek a za mě paráda! Až je mi líto, že jsem ho nepořídila dříve. Vložky používám první dvě noci pod kalíšek, jinak ne. Před kalíškem a tampony jsem používala vložky a nikdy více :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7188
22.10.17 13:28

Pouzivam Kotex a ted i Ria, nejmensi velikost. Driv jsem byla zasadne proti vlozkam, dneska uz tolik ne - mam hodne slabou menstruaci. Takze na noc vlozky, nikam mi nic nezateka, vezmu si stary pevnejsi kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.10.17 13:47
@Anonymní píše:
Tampony byly super, ale dost vysušovali, takže jsem přešla na kalíšek a za mě paráda! Až je mi líto, že jsem ho nepořídila dříve. Vložky používám první dvě noci pod kalíšek, jinak ne. Před kalíškem a tampony jsem používala vložky a nikdy více :poblion:

Moje slova ;) Mám ho už 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
22.10.17 14:00

Vložky bych nepřežila, takže jen tampony a po zkoušení všech mě sedly O.B.pro comfort. Jiné tampony už jen s odporem.O.B.pro comfort mají bezvadný povrch(není chlupatý)takže jsou hladké, takový ten "umělý povrch jako mají některé vložky, dobře se zavádí a i lépe absorbují.
Po porodu jsem si koupila kalíšek, protože krvácení tak zesílilo, že to bylo neúnosné a to jsem vzala na milost i vložky a používala obojí naráz a i tak to bylo na prd. Kalíšek mě zachránil, mám Gaia cup a sedl skvěle, jen pozitiva a už nikdy jinak :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí