Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, používám OB normal a jsem maximálně spokojená. Vložky nikdy. ![]()
Já používám jenom tampony, už jsem si na ně zvykla, vložky mi vadí v tom, že slyším jak při chůzi šustí
Kupuju buď Kotex nebo O. B., většinou normální velikost, občas při slabší menstruaci mini
Moc nemám ráda ty s aplikátorem, prostě mi to nevyhovuje
Ale chápu, že každý rád něco jiného ![]()
Ne že by tu tohle téma nebylo asi týden zpátky…
Za sebe o. b., spokojenost už hodně a hodně let. Aplikátor mi vždycky spíš překážel. A ne, vložek se odmítám dotknout i klackem. Kromě toho, že jsou mi nepohodlné, tak hlavně z hygienických důvodů, prostě krev vytékající mezi nohy fakt nedávám. Kdyby to „jen“ smrdělo na vložce, tak neřeknu, ale dodneška jsem nepochopila, jak ty spící dámy v reklamách na always řeší gravitaci, protože když já jsem se po osmi hodinách spaní na břiše probudila, fakt jsem tu krev neměla „nahoře“ na vložce, ale někde úplně jinde a dost rán vedla moje první cesta rovnou do sprchy. Bůj žehnej vynálezci tamponů, fakt. ![]()
Jakoooo…???
https://www.emimino.cz/…mpax-299080/
Nepřeháníš to trochu? ![]()
Používám o. b tampony, a ke konci když už je jen slabé špinění slipovky.
@Anonymní píše:
Ne že by tu tohle téma nebylo asi týden zpátky…
Za sebe o. b., spokojenost už hodně a hodně let. Aplikátor mi vždycky spíš překážel. A ne, vložek se odmítám dotknout i klackem. Kromě toho, že jsou mi nepohodlné, tak hlavně z hygienických důvodů, prostě krev vytékající mezi nohy fakt nedávám. Kdyby to „jen“ smrdělo na vložce, tak neřeknu, ale dodneška jsem nepochopila, jak ty spící dámy v reklamách na always řeší gravitaci, protože když já jsem se po osmi hodinách spaní na břiše probudila, fakt jsem tu krev neměla „nahoře“ na vložce, ale někde úplně jinde a dost rán vedla moje první cesta rovnou do sprchy. Bůj žehnej vynálezci tamponů, fakt.
Mě se to vždycky stávalo, když jsem spala dlouho na zádech, tak mi to zateklo až bůhví kam, no děs ![]()
Používám velké (oranžové) ob na noc a na začátku MS, tak od třetího dne používám střední ob (žluté) a ke konci malé Kotexy ![]()
Já su taky tamponová. Vložky nesnáším, používala jsem je jen v šestinedělí a bylo to pro mě utrpení. Blééé. Tampony používám i na noc, taky o.b.ty silktouch nebo procomfort? Teď nevím ten název, ale mají hlaší povrch, když jsou pak ke konci měsíčky slabší, je to zavádění o poznání snazší. Většinou mi stačí oranžové, ke konci žluté, ale několik ms po porodu jsem potřebovala i zelené nebo na noc ty nigt, fakt sajou víc. Před dětma mi stačily jen žluté a mini, to už asi neklapne ![]()
Kotex normal pro první dny, další dny jen slabě špiním to intimky. ty i na noc. v noci neteču ![]()
M.
@Nieny píše:
Ahoj, kdo pouzivate tampony, jake s nimi mate zkusennosti?
Jake pouzivate? Jakou absorbci?
Jste s nima spokojene?
Ktere naopak nesnasite? Prezijete i vlozky? Diky za odpovedi.
to budeš tuto diskusi zakládat každý týden? Jedná se zřejmě o reklamu, tak pozor na to!
Tampony byly super, ale dost vysušovali, takže jsem přešla na kalíšek a za mě paráda! Až je mi líto, že jsem ho nepořídila dříve. Vložky používám první dvě noci pod kalíšek, jinak ne. Před kalíškem a tampony jsem používala vložky a nikdy více ![]()
Pouzivam Kotex a ted i Ria, nejmensi velikost. Driv jsem byla zasadne proti vlozkam, dneska uz tolik ne - mam hodne slabou menstruaci. Takze na noc vlozky, nikam mi nic nezateka, vezmu si stary pevnejsi kalhotky.
@Anonymní píše:
Tampony byly super, ale dost vysušovali, takže jsem přešla na kalíšek a za mě paráda! Až je mi líto, že jsem ho nepořídila dříve. Vložky používám první dvě noci pod kalíšek, jinak ne. Před kalíškem a tampony jsem používala vložky a nikdy více
Moje slova
Mám ho už 8 let.
Vložky bych nepřežila, takže jen tampony a po zkoušení všech mě sedly O.B.pro comfort. Jiné tampony už jen s odporem.O.B.pro comfort mají bezvadný povrch(není chlupatý)takže jsou hladké, takový ten "umělý povrch jako mají některé vložky, dobře se zavádí a i lépe absorbují.
Po porodu jsem si koupila kalíšek, protože krvácení tak zesílilo, že to bylo neúnosné a to jsem vzala na milost i vložky a používala obojí naráz a i tak to bylo na prd. Kalíšek mě zachránil, mám Gaia cup a sedl skvěle, jen pozitiva a už nikdy jinak
![]()