Tampóny O.B. nebo Tampax?

8112
8.10.17 14:20

Používám o. b. zkoušela jsem i jiné ( dm a pod. ) a vždy jsem se vrátila k o. b., prostě mi vyhovují. A jestli drážky fungují? Tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlela :oops:. Používám už je přes 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
8.10.17 14:20

Ja mam rada o. b. ale spis z toho duvodu ze jdou lehce zavest. Jakoze dobre klouzou :D jine my šli těžce. A vyzkousela sem jich opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
8.10.17 14:22

Za mě ani jedny, kupuju v dmku (jessa) nebo rosmanunnu (facelle). Jsou levnější a rozdíl oproti jiným v nich opravdu nevidím.

• Citovat
  • Upravit
3383

Před těhotenství jsem používala o. b., dobře se zavádějí a snadno vytahují, nikdy jsem s nimi neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986

O. b. kvůli snadnému zavádění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.10.17 14:23

Vyhovují mi Tampax, protože mají aplikátor, lépe se zavádí a je to hygieničtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.10.17 14:32

Pouzivam kde co, ob, facele, kotex, kalisek, taky tesco ma nejakou interni znacku.
Jedine, co jsem zaznamenala, ze ve dnech slabsi menstruace se mi facele zavadi blbe, obcas to nejde vubec. Ale to jsem vyresila kaliskem, takze ted mam na nejsilnejsi dny tampony, na slabsi kalisek.
Jinak nevidim zadny velky rozdil, kupuju, kdyz potrebuju a podle toho, v jakem obchode zrovna jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.10.17 14:34
@Sofie2013 píše:
Vyhovují mi Tampax, protože mají aplikátor, lépe se zavádí a je to hygieničtější.

Souhlasím. Na tampaxy nedám dospustit právě kvůli tomu aplikátoru.
Jinak Rossmann rodává pod svojí značkou facelle tampony 16ks za 39,–, taky nejsou špatné. Jinak nechápu, proč ob nedělají aspoň jeden jediný druh s aplikátorem. Facelle jsou taky s aplikátorem, kromě tampaxů se ale jiné sehnat nefdají, tedy ještě jednu značku prodávají v lékárně, název si nevzpomenu, ale jsou zbytečně předražené, dražší než tampaxy.

Teď má Rossmann na tampaxy akci - s jejich kuponkem, který je v letáku sleva 40%, sleva platí do konce října.

Příspěvek upraven 08.10.17 v 14:39

• Citovat
  • Upravit
91
8.10.17 14:36

Používám jen OB, jiné jsme nezkoušela, takže nemohu hodnotit, ale s óbéčkama jsem spokojená, sice chvíli trvalo, než jsem vychytala velikosti, ale teď už v pohodě. Jen si kolikrát říkám, že jsem s nimi nezačala dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.10.17 14:42

Za mně vedou o. b., Tampax jsem taky zkoušela a byla jsem spokojená. Kvalitní (malé) tampony má i Kotex, u nich jsem problém se zaváděním taky neměla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.10.17 14:50

Spis O. B. jak uz holky psaly, zavadeni a vyndani je snadne :)

• Citovat
  • Upravit
34473
8.10.17 15:02

Vyzkousela jsem snad vsechny tampony co se v drogeriich prodavaji a za me jsou nej O. B. uz si jine nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 15:10

Dlouhá léta o. b. Aplikátor od tampaxu mi vždycky nehorázně pil krev, zavést tampon obyčejně je pro mě asi stokrát rychlejší a příjemnější. :) Holt je to ženská od ženské, které co líp sedí. :)

• Citovat
  • Upravit
21311
8.10.17 15:29

Ob nebo kotex. Tampax mi vadí kvůli aplikatoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 15:30

Dlouhou dobu o. b. kvuli snadnemu zavedeni.Ale po zjisteni co obsahuje ten „kluzci“ povrch jsem presla na dm. S Tampaxem jsem se nedokazala naucit poradne to zavest i kdyz kvuli hygiene jsou asi nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml