Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
V Dm drogerii je jejich rada Balea, ma tyrkysovy obal a je to vse s kokosem, napr. velky telovy krem je za 50 kc, sprchac za 20 kc.
Jak už tu padlo, tak v DM, jinak kokosový olej mají všude - drogerky, zdravé výživy…Je fajn, bez příměsí a voní opravdu krásně…
V parfumerii Douglas a tuším že v Rossmannu je značka I love.. A mívají dost druhů vůní a kosmetiky. Kokos tam byl určitě taky.
Ziaja, ale nevím, kde všude mají kamenné krámy… Ale jejich „kokosky“ jsou naprosto boží.
Me jeste napadla Manufaktura. Nakupuji tam hodne vonavych veci do koupele.
Ale priznam se, ze kokos nesnasim, tak nevim zda ho tam maji.
Ja jdu spis po medunce apod.. ![]()
Měla jsem z M&S celou sadu a byla bezvadná. Jen nevím, jestli ještě mají.
Obnovuji
Na jaké vůni si ujíždíte - vlasová kosmetika, sprcháče, toaletky?
Ahoj
a tak bych ji ráda jako dárek k jejím blížícím se narozeninám nakoupila nějakou tu drogerku a kosmetiku právě s vůní kokosu. Poraďte, prosím, jaký koupit sampon, sprcháč, krém, třeba takový sprej nebo já nevím co ještě
jasně, můžu zajít do obchodu a hledat na pixlích obrázky kokosu, ale chtěla bych doporučit co už na někdo vyzkoušeno
. A prosím ať je to nejlépe z drogerie nebo prostě kamenného obchodu (e-shopy nee
) Klidně napište třeba i cenu, budete-li si pamatovat, ať vím na co se připravit
.
Všimla jsem si v poslední době, že si má máma oblíbila vůní kokosu u mýdel, krému, nebo třeba i v autě má kokosovou voňku
Jo a anonym proto, abych neproflákla překvápko