Tampóny O.B. nebo Tampax?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
8.10.17 15:02

Vyzkousela jsem snad vsechny tampony co se v drogeriich prodavaji a za me jsou nej O. B. uz si jine nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 15:10

Dlouhá léta o. b. Aplikátor od tampaxu mi vždycky nehorázně pil krev, zavést tampon obyčejně je pro mě asi stokrát rychlejší a příjemnější. :) Holt je to ženská od ženské, které co líp sedí. :)

• Citovat
  • Upravit
21311
8.10.17 15:29

Ob nebo kotex. Tampax mi vadí kvůli aplikatoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 15:30

Dlouhou dobu o. b. kvuli snadnemu zavedeni.Ale po zjisteni co obsahuje ten „kluzci“ povrch jsem presla na dm. S Tampaxem jsem se nedokazala naucit poradne to zavest i kdyz kvuli hygiene jsou asi nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
2917
8.10.17 15:40
@myskalucka píše:
Používám o. b. zkoušela jsem i jiné ( dm a pod. ) a vždy jsem se vrátila k o. b., prostě mi vyhovují. A jestli drážky fungují? Tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlela :oops:. Používám už je přes 15 let.

mohu se zeptat v čem je to jiné? já používám jen ob nikdy jsem nezkoušela jiné a tak mě zajímalo jaký je v tom rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
8.10.17 15:41

Používám jedině ob, jsem s nima spokojená nezkoušela jsem jiné, tyto už znám a hlavně je to ověřená dlouholetá značka, používám je už od mé první menstruace zhruba 7 let cca? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 16:04

Ob jsem prestala pouzivat od te doby co jsem mela v novem baleni tampony ktere mely v sobe zalisovanou krev, takze pekne nechutne :poblion: a nestalo se to jednou.. to ze si delaji dobrou reklamu, neznamena ze jsou nejlepsi

• Citovat
  • Upravit
28
8.10.17 16:23

Za mě také O. B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.10.17 16:27

O. b. se dobře zavádí ale stávalo se mi, že jakoby povylézají ven :lol: Mně nejvíc vyhovují kotex ultra sorb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.17 17:01

@Nieny ano stalo, minuly. Rok a od te doby je nekupuji..tohle by se nemelo stavat, jeste z toho clovek neco chytne..chtela sem jim i napsat jak je to. mozne, ale nakonec sem se na toto vykaslala..

• Citovat
  • Upravit
2453
8.10.17 17:10

Tak ja drive ob a pak jsem presla na kotex, ktere jsem pouzivala radu let. z ob se mi vzdy spatne sundaval ten obal, vzdycky mi ten prostredni prouzek nekam spadl a pak jsem ho nemohla najit :nevim: :lol: kotexky se lepe oteviraji a maji hezci obal :lol: a funkcne mi tez vyhovuji. s tampax aplikatorem mi to nikdy nijak neslo. ted uz nejakou dobu pouzivam kalisek a jsem nejspokojenejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.10.17 17:11

Používám O. B. nebo Kotex, tampony s aplikátorem mi prostě nesedí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.10.17 17:40

@onajeblond : jak už tu psaly ostatní, líp se zavádí, dobře kloužou a nestává se, že by protějšky. Používám většinou ty light days, jen první den a na 2 noci ty větší. Fakt jsem zkoušela z dm i Rossmanna a ty mi přišly, že tak dobře neklouzou, líp se mi zavádí o. b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.10.17 17:42

Za mě jedině Tampax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.10.17 17:59

Já si neumím normální tampon vůbec zavést, přijde mi to nechutné, nehygienické, nevím, co bych dělala bez aplikátoru, pro mě je to věc k nezaplacení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml