Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Vyzkousela jsem snad vsechny tampony co se v drogeriich prodavaji a za me jsou nej O. B. uz si jine nekupuju.
Dlouhá léta o. b. Aplikátor od tampaxu mi vždycky nehorázně pil krev, zavést tampon obyčejně je pro mě asi stokrát rychlejší a příjemnější.
Holt je to ženská od ženské, které co líp sedí. ![]()
Dlouhou dobu o. b. kvuli snadnemu zavedeni.Ale po zjisteni co obsahuje ten „kluzci“ povrch jsem presla na dm. S Tampaxem jsem se nedokazala naucit poradne to zavest i kdyz kvuli hygiene jsou asi nejlepsi.
@myskalucka píše:
Používám o. b. zkoušela jsem i jiné ( dm a pod. ) a vždy jsem se vrátila k o. b., prostě mi vyhovují. A jestli drážky fungují? Tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. Používám už je přes 15 let.
mohu se zeptat v čem je to jiné? já používám jen ob nikdy jsem nezkoušela jiné a tak mě zajímalo jaký je v tom rozdíl ![]()
Používám jedině ob, jsem s nima spokojená nezkoušela jsem jiné, tyto už znám a hlavně je to ověřená dlouholetá značka, používám je už od mé první menstruace zhruba 7 let cca? ![]()
Ob jsem prestala pouzivat od te doby co jsem mela v novem baleni tampony ktere mely v sobe zalisovanou krev, takze pekne nechutne
a nestalo se to jednou.. to ze si delaji dobrou reklamu, neznamena ze jsou nejlepsi
O. b. se dobře zavádí ale stávalo se mi, že jakoby povylézají ven
Mně nejvíc vyhovují kotex ultra sorb ![]()
@Nieny ano stalo, minuly. Rok a od te doby je nekupuji..tohle by se nemelo stavat, jeste z toho clovek neco chytne..chtela sem jim i napsat jak je to. mozne, ale nakonec sem se na toto vykaslala..
Tak ja drive ob a pak jsem presla na kotex, ktere jsem pouzivala radu let. z ob se mi vzdy spatne sundaval ten obal, vzdycky mi ten prostredni prouzek nekam spadl a pak jsem ho nemohla najit
kotexky se lepe oteviraji a maji hezci obal
a funkcne mi tez vyhovuji. s tampax aplikatorem mi to nikdy nijak neslo. ted uz nejakou dobu pouzivam kalisek a jsem nejspokojenejsi ![]()
Používám O. B. nebo Kotex, tampony s aplikátorem mi prostě nesedí. ![]()
@onajeblond : jak už tu psaly ostatní, líp se zavádí, dobře kloužou a nestává se, že by protějšky. Používám většinou ty light days, jen první den a na 2 noci ty větší. Fakt jsem zkoušela z dm i Rossmanna a ty mi přišly, že tak dobře neklouzou, líp se mi zavádí o. b.
Já si neumím normální tampon vůbec zavést, přijde mi to nechutné, nehygienické, nevím, co bych dělala bez aplikátoru, pro mě je to věc k nezaplacení.