Tampóny O.B. nebo Tampax?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.17 21:32

Kupuju jen s aplikatorem, takze Tampax. Aplikace rychlejsi a hygienictejsi, hlavne mimo domov.

• Citovat
  • Upravit
407
8.10.17 21:46
@Klopotkova píše:
Souhlasím. Na tampaxy nedám dospustit právě kvůli tomu aplikátoru.
Jinak Rossmann rodává pod svojí značkou facelle tampony 16ks za 39,–, taky nejsou špatné. Jinak nechápu, proč ob nedělají aspoň jeden jediný druh s aplikátorem. Facelle jsou taky s aplikátorem, kromě tampaxů se ale jiné sehnat nefdají, tedy ještě jednu značku prodávají v lékárně, název si nevzpomenu, ale jsou zbytečně předražené, dražší než tampaxy.

Teď má Rossmann na tampaxy akci - s jejich kuponkem, který je v letáku sleva 40%, sleva platí do konce října.

Příspěvek upraven 08.10.17 v 14:39

Já mám OB s aplikátorem, narazila jsem na ně ale jen jednou v soukromé (neznačkové) drogerce.

Jinak vždy jsem používala ob, teď kupuji i Kotex nebo z Lidlu a přijde mi to vlastně stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.10.17 18:13
@Makysu píše:
Já mám OB s aplikátorem, narazila jsem na ně ale jen jednou v soukromé (neznačkové) drogerce.Jinak vždy jsem používala ob, teď kupuji i Kotex nebo z Lidlu a přijde mi to vlastně stejné :nevim:

Ty jo tak tampóny z Lidlu byly nejhorší co jsem kdy měla. A to v Lidlu nakupuju hodně a ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.17 18:25

Zrovna minulý týden jsem o tomhle tématu přemýšlela. Na doma jsem vždycky používala obyčejné z Lidlu a stačily. Pak jsem na dovolenou koupila o. b. a jsou skvělý. Teď jsem pro ně šla jinam a neměly je, tak jsem vzala Kotexy, že když jsou ještě o 10,– dražší, tak to bude stejný. Je to stejný, ale jako ty z Lidlu. :cert: Tak asi příplatek za ty barevný obaly. Protékají mi všechny, ale u těch o. b. to bylo za dýl a míň. Zavádění neřeším, stejně si pak myju ruce mýdlem, tak je to jedno. A fungování drážek tedy opravdu netuším. V reklamě jsem to viděla, u sebe jsem to jaksi nezkoumala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.18 17:09
@Klopotkova píše:
Souhlasím. Na tampaxy nedám dospustit právě kvůli tomu aplikátoru.
Jinak Rossmann rodává pod svojí značkou facelle tampony 16ks za 39,–, taky nejsou špatné. Jinak nechápu, proč ob nedělají aspoň jeden jediný druh s aplikátorem. Facelle jsou taky s aplikátorem, kromě tampaxů se ale jiné sehnat nefdají, tedy ještě jednu značku prodávají v lékárně, název si nevzpomenu, ale jsou zbytečně předražené, dražší než tampaxy.

Teď má Rossmann na tampaxy akci - s jejich kuponkem, který je v letáku sleva 40%, sleva platí do konce října.

Příspěvek upraven 08.10.17 v 14:39

Myslím ze ob delaji s aplikatorem ale k nam se nedovazi. Videla jsem je v nemecku..

• Citovat
  • Upravit
74
27.1.21 10:28

Za mě jsou všechny stejně dobřé. Tampax má výhodu aplikátoru a ob. mají zase ty drážky. Ale ty tampax jsou dražší. A za mě ty drážky fungují.(když ten tampon vytahujete tak z něj ta krev nekape) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí