Parfém Valentino V znáte?

17609
16.10.17 12:50

Parfém Valentino V znáte?

Od porodu mám problém si najít parfém, který by se mi opravdu líbil. Chodím očichávat na několikrát, než si vybraný koupím a stejně pořád nemůžu najít ten pravý. Ve skříňce se mi kupí ty, které se mi při testování zdály dobré a přesto při pravidelném používání to není úplně ono. Jediný parfém, co se mi líbil bez výhrad byl Valentino V, jenže k tomu jsem se dostala až v době, kdy ho stáhli z prodeje. Od té doby marně hledám něco podobného.

Zajímalo by mě, jestli tu jsou dámy, které ho používaly a na který parfém pak přesedlaly. Mohl by to pro mě být tip, co vyzkoušet a ne jen bezradně v parfumérce tápat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
16.10.17 13:03

Zkus se poptat i tam personálu. Pokud tam pracují delší dobu a danou značku vedli, tak to mají v nose a během pár minut dají vyzkoušet ty nejpodobnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.10.17 13:07

Vřele doporučuji stránky arome.cz,je tam spousta nadšenců do parfémů, recenzí, diskuzí a hlavně bazárek, kde se dají koupit vzorky a odstřiky nejrůznějších parfémů. Tam ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
16.10.17 13:18
@Elen8 píše:
Zkus se poptat i tam personálu. Pokud tam pracují delší dobu a danou značku vedli, tak to mají v nose a během pár minut dají vyzkoušet ty nejpodobnější…

To jsem taky zkoušela, ale ono už je to přece jenom delší dobu a i jedna prodovačka, co tvrdila, že v oboru je dlouho a pamatuje leccos, nevěděla. Měla jsem to udělat hned, co ji přestali prodávat, jenže to jsem ještě netušila, že pro mě bude velký problém Valentino nahradit. :zed: Teď jen tápu, občas něco zkusím, občas něco koupím, ale zatím žádná pecka jako Valentino V :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
16.10.17 13:21
@bibi2233 píše:
Vřele doporučuji stránky arome.cz,je tam spousta nadšenců do parfémů, recenzí, diskuzí a hlavně bazárek, kde se dají koupit vzorky a odstřiky nejrůznějších parfémů. Tam ti určitě poradí.

Děkuji, tam jsem taky brouzdala, ale bez úspěchu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.10.17 13:31

@kadlina Opravdu? A ptala ses v diskuzi? Mě tam vždycky dobře poradili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 13:40

@kadlina zkuste na arome pohledat podle složení, nebo případně fragrantica..jájsem poměrně dlouho hledala svůj top a chce to vědět, co mi nejen voní, ale sedí i na kůži(vydrží). Vždy jsem si vytipovala cca 3 parfémy, očichala, šla se projít, když mi přišlo, že by to mohlo být ono, požádala jsem o vzorek.-) A pokud vím, tak na arome se docela dobře dají i parfémy, které nesedly, prodat.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.18 08:58

@kadlina Zda-li to je pro vás stále relevantní, prubněte parfém Daarej od značky Rasasi - pánská verze (ten dle různých fór sdílí podobnost s Valentino V), dámská voní úplně odlišně. V parfumérkách na něj nenarazíte, zde na netu se dá sehnat za směšnou cenu a je to vskutku spolehlivej “kup na slepo” ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí