Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ženský (a chlapi, jsou-li tady) potřebuju poradit lubrikační gel.
Kojím a jsem úplně suchá. Teda ne při kojení, při sexu. Kojení zmiňuji, ptž. mi doktor říkal, že to je normální, že tělo v podstatě hormonálně v přechodu. Když k tomu přičtu nevyspání a únavu z tanečků kolem dvou dětí a domácnosti…prostě mi to nejde…takže, jaké mazání stojí za vyzkoušení?
My ničím. V tomto zatím nemáme problém. Ale slyšela jsem že někdo používá kokosovy olej
@Huk záleží na praktice - kokosák je v pohodě i na chuť, ale nesnese se s kondomem, super výdrž mají lubrikanty na bázi silikonu, ty zas nejsou vhodné na některé hračky, no a pak klasika, něco na vodní bázi, na chuť obvykle nic moc, ale nevadí kondomu ani hračkám.
Zajdi do specializované prodejny tam ti poradi. Doporucila bych něcona bázi silikonu od značky Hot nebo Pjur.
My jedině kokosový olej (ale ten nelze použít s kondomem, což u nás nevadí).
Já nesnáším cokoliv na jiné než vodní bázi, olej bych nepoužila ani pod trestem smrti. Nakonec jsem zakotvila u Bio Glide, spokojenost už pár let. ![]()
Durex lubrikant mi prijde dostatecny, maji ho vsude, prakticka pumpicka.
Kdyz jsem byla tehotna, tak kokosak. S kondomem za me tenhle https://www.benu.cz/…t-silk-100ml
V případě potřeby používáme Durex (snese se s kondomy), naposledy jsme měli ten 2v1 massage (myslím, že to byla „přćhuť“ guarany) a ten byl tak strašný sladký, chuťově i vůni, že teď koupíme radši nějaký jiný ![]()
Proc se kokosak nesnese s kondomem? Doted jsem si toho nevsimla ![]()
My používáme Ty&Já s tea tree. Kokosový olej, Durex i jiné mi vadily a po styku se pak často objevil zánět.
Lubrikant na bázi vody (vetsinou pepino myslim), s těmi silikonovými nám to po chvilce dře a lepí
občas taky kokosák ![]()
edit: jinak já jsem takto suchá odjekživa, vždycky jsem museli použít lubrikáč a kondomy zas nepoužíváme vůbec…