Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Borůvka12 píše:
Ahojky já budu ráda,když mi pomůžou..A pokud budu muset jít na císaře nadá se nic dělat.. Určitě si chceme zaplatit nadstandard..A kdy jsi tma rodila Ty jestli se můžu zeptat..Děkuji za gratulaci
já rodila 2.12. takže nedávno ![]()
možná by nebylo od věci si zjistit, která česká porodnice umožňuje rodit dvojčata vaginálně, pokud bys o to stála, byly tu i nějaké deníčky o porodu dvojčat
někdo by ti měl vysvětlit možná rizika apod. jednání lékařky rozhodně nebylo profesionální
jen tě vystrašila…
Borůvka12 píše:
Ahojky já budu ráda,když mi pomůžou..A pokud budu muset jít na císaře nadá se nic dělat.. Určitě si chceme zaplatit nadstandard..A kdy jsi tma rodila Ty jestli se můžu zeptat..Děkuji za gratulaci
Já tam teda rodila v srpnu, kdy se rodí moooc dětí, ale nadstandard nepřipadal v úvahu, čekalo na něj asi 20 maminek… byly beznadějně plné, a pořadník se dělal, jak je napadlo, komu to vyhádal manžel atd. ![]()
monika215 píše:Borůvka12 píše:Ahoj,
ja tam rodila loni v breznu - byla jsem moc spokojena. Sice jsem taky chtela nadstandard, ale nebyl zadny volny, takze se urcite priprav i na tuto moznost.
Jinak pocitej i s tim, ze cekani na registraci je jen jednim z mnoha - v Podoli je naval a je to videt v poradnach i na monitorech. Mela jsem navic spave mimco a museli mi monitory pravidelne opakovat - na poradnach jsem tak pravidelne travila nekolik hodin.
Letos jsem se po dobre zkusenosti z lonska rohodla znovu zaregistrovat v Podoli.
Jj, nával je tam všude a pořád. Já to mám za pár, tak snad v můj den D trochu povolí a vejdu se. Nerada bych do jiné porodky.
Borůvka12 píše:
Já tam byla od 8h a byla jsem 10,takže jsem to měla jen o chlup..Jak to tam jinak probíhá,myslím porod atd?Já čekám dvojčátka tak nevím co mě čeká,ale dnes jsem se zasmála..Jelikož mi při registraci sestra řekla,že jako prvorodička ať si zajdu na sono pánve,je to dobrovolný..Tak jsem tam šla,nic to neznamenalo,ale nejlepší byla paní doktorka co mi to sono dělala,hned u dveří mi říká..Čekáte dvojčátka?Tak to půjdete určitě na císaře
![]()
![]()
Jak mi to může říct?
Neber si to tak - pokud bude vse v poradku a ditka budou mit dobrou polohu, urcite te nechaji rodit prirozene, pokud budes chtit. Asi pred dvema roky jsem videla v TV dokument - z Podoli a zrovna tam pani rodila dvojcatka prirozene.
Nebo jukni treba na diskusi sem - http://www.dvojcata.cz/node/698648 Hned na zacatku tam par maminek pise, ze rodilo dvojcata v Podoli pririzene.
Dobry den, dnes registrace.Dle meho nazoru lepsi dorazit drive.Ja byla 10 jiz v 6:45h.Podle me jinak zbytecne natazena doba pro vlastni registraci (az od 10h.).Jinak ta probihala jiz velmi rychle.Myslim ze cca. 20minut vsechny maminky.
Registrace 17.8. – prisla jsem na 7 hodin a byla jsem 3.
V 8 uz nas tam bylo asi 9 a kolem 10 hodiny nas bylo 11. Zadny seznam jsme nedostaly, abychom se zapsaly v poradi jakem jsme prisly, naopak jsme dostaly vynadano, ze jsme tam tak brzo. Ale v 10 hodin jsme se postavily do rady dle poradi a jedna po druhe se zaregistrovaly. Kazda byla odbavena cca za 2 - 3 minutky. Co tak ctu, tak naval uz neni takovy a prijit treba na 8 bohate staci. Hodne stesti!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.