Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Sluka píše:
Nějak nerozumím. Chceš mě nějak podpálit? Nebo chceš na dálku reikovat na avatara? No nic, informace k vlastnímu ověření jsem předala.
Ne jenom jsem decentně naznačil, že tu fotku co máš na profilu by jsi mohla vyměnit za něco méně iritujícího. (Smilík Homer škrtící Barta).
@Swift píše:
Ne jenom jsem decentně naznačil, že tu fotku co máš na profilu by jsi mohla vyměnit za něco méně iritujícího. (Smilík Homer škrtící Barta).
Nee, do většiny současných diskuzích se velice dobře hodí ![]()
@Anonymní píše:
Jak to funguje? Ma nekdo zkusenosti? Je to cele podvod nebo opravdu muze pomoct?
Placebo
Nemá to vědeckou podporu, ale čistě z fyzikálního pohledu je to možné, když rozumíte trošku kvantové fyzice. Jinak pozitivní zkušenost - ano, funguje. ![]()
Škoda, že sa tu nedá lajkovat, jak na fb
vy placeba… ja vám tu napíšem stručne svoju zkušenost, jaké velíké placebo to je (hahaha). po zlej operaci zlomeniny som nespala 3 mesiace. fakt nekecám. jo spala - bola som za dr, dali mi jedine tbl na spanie. Stilnox. Po lexaurine som neusnula. Muselo to být silné. a ja som z toho bola „na prášky“, že už nikdy neusnu a nebudem normálne spát. napísala som tento problém mockrát už po 1.m nespánku na fb, do Alternativní léčby nemocí. až po tých troch mesiacoch sa mi tam ozval Brňák, reikista. to som ešte netušila, čo je to za metodu, ani jak sa to delá. po 1. návšteve u neho sa mi s nohou porobili zázraky, doslova. po druhej návšteve som bezevšeho spala 3 hodiny v kuse. postupne som začala spávať tak, že som usnula hned, ale budila sa 6× za noc, potom sa to budenie začlo zmenšovať. potom som usnula tak rychle jak nikdy + som sa zobudila vždy len vtedy, ked mi treba na wc. a to som sa na tej prvej návšteve len smiala a on ma napomínal, nech sa uklidním
smiala som sa nad tou technikou, no v duchu som si hovorila „Bože kam ja som sa to dostala, nech som od tohoto blázna už preč“ takže fakt - strašne som tomu „verila“ a strašné placebo to bolo
ale každý, nech si pomože, jak chce. ja som tu napísala len svoj prípad a písala som si potom napr. s bývalou schizofreničkou, ktorú vyliečil tiež. ale joo, taky placebo, taky… vyliečil už plno vecí, rozimí sa bárčemu, je to taký zázrak. pre mňa to neni len reikista, je to doktorský kámoš po fb. a podla jeho slov - netreba tomu veriť, stačí to, aby sa dotyčný chcel vyliečiť ![]()