Rejuvenace pochvy zkušenost

2
5.3.23 12:28

Rejuvenace pochvy zkušenost

Přidávám svou čerstvou zkušenost s rejuvenaci pochvy. Dost jsem předtím hledala info a bylo poskrovnu, tak snad pomůžu… Popisu polopaticky, laicky
48 let, po porodech, doooost unavený materiál (aktivní sex. zivot 😬). Sem tam únik moči (takovýto crvnk na tramposce, anebo při silném kašli, časté výtoky )
Celkem 3 zákroky za celkem 16,000 (mám za sebou první).
Trvalo to cca 15 minut, vůbec nic nešlo cítit, úplně v pohodě. Týden bez sexu.
VIDITELNY rozdíl hned po 1.navsteve, s to zvenku i zevnitř. Nevěřila jsem vlastním očím!
Cítím i fyzické změny např. při čůrání, proud je jakoby zcelený, jako kdyby tekl z jedné hadice bez „rozprašovače“ 😬,
po sebeprozkoumání vnitřku je opravdu pochva užší! (Zatím nebyl sex, ale Dr ujistil, že to partner pozná). Inkontin, pokud je v takovém lehčím stádiu tak 100pro tohle pomůže, výtoky také nebudou tak časté, tady je prý však nutné podpořit léčbu a zvážit více příčin…
Můj závěr: nelituji už teď. (A to prý bude výsledek cca za 3 měsíce 😬)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
5.3.23 13:22
@Em1506 píše:
Přidávám svou čerstvou zkušenost s rejuvenaci pochvy. Dost jsem předtím hledala info a bylo poskrovnu, tak snad pomůžu… Popisu polopaticky, laicky
48 let, po porodech, doooost unavený materiál (aktivní sex. zivot 😬). Sem tam únik moči (takovýto crvnk na tramposce, anebo při silném kašli, časté výtoky )
Celkem 3 zákroky za celkem 16,000 (mám za sebou první).
Trvalo to cca 15 minut, vůbec nic nešlo cítit, úplně v pohodě. Týden bez sexu.
VIDITELNY rozdíl hned po 1.navsteve, s to zvenku i zevnitř. Nevěřila jsem vlastním očím!
Cítím i fyzické změny např. při čůrání, proud je jakoby zcelený, jako kdyby tekl z jedné hadice bez „rozprašovače“ 😬,
po sebeprozkoumání vnitřku je opravdu pochva užší! (Zatím nebyl sex, ale Dr ujistil, že to partner pozná). Inkontin, pokud je v takovém lehčím stádiu tak 100pro tohle pomůže, výtoky také nebudou tak časté, tady je prý však nutné podpořit léčbu a zvážit více příčin…
Můj závěr: nelituji už teď. (A to prý bude výsledek cca za 3 měsíce 😬)

A proč to píšete do diskuze? To je spíš někam na blog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 17:14

No, přijde mi to jako reklama, ale zaujalo mě to… :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.23 18:00

Snad to není reklama. Jsem ráda za příspěvek, protože se na toto chystám brzy jít - po dvou porodech to prostě není ono :*

• Citovat
  • Upravit
8142
5.3.23 18:10

Jsem úplně napjatý z čekání, jestli ten odkaz (nebo alespoň název zařízení), dá zakladatel, nebo jiný nový nick, který jde zrovna náhodou kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.3.23 18:27
@rmot píše:
Jsem úplně napjatý z čekání, jestli ten odkaz (nebo alespoň název zařízení), dá zakladatel, nebo jiný nový nick, který jde zrovna náhodou kolem :)

No, asi tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 18:28
@Anonymní píše:
Snad to není reklama. Jsem ráda za příspěvek, protože se na toto chystám brzy jít - po dvou porodech to prostě není ono :*

A jdes na doporučení někoho, byla nějaká známá nebo jsi na to někde narazila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.23 18:33

Ono asi není vůbec důležité, kde na tom žena byla. Většinu, které mají podobný problém, jako měla zakladatelka, asi více zajímá, zda zákrok byl úspěšný a jak velký má přínos, než do toho půjdou. Přece jen ta cena kolem 15 000, k tomu to, že se jedná o dost intimní záležitost…

@rmot No jo, to chlap, který šel „kolem“ a naaahodou do diskuze vstoupil, chápat nemůže. A proto radši prudí.

• Citovat
  • Upravit
19388
5.3.23 18:35

@Em1506 kde jsi byla? Klidně do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 18:37

Zakladatelko, prosím Tě, jak je to po zákroku poznat z vnějšku? Děkuji :-)

(A nevíš náhodou, zda je u toho možné zároveň vybělit intimní partie peelingovym bělícím krémem, aby tam člověk nemusel zvlášť? Chystám se na obojí, raději bych to vzala všechno jednom vrzem.)

• Citovat
  • Upravit
19388
5.3.23 18:38

@Sofia_Sofia mne to zajímá, když se tu může rozebírat sex, hledat náhradní matka a sexuální partneři, tohle je aspoň užitečné a třeba mně to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 18:39
@g.sandova píše:
@Sofia_Sofia mne to zajímá, když se tu může rozebírat sex, hledat náhradní matka a sexuální partneři, tohle je aspoň užitečné a třeba mně to pomůže

Přesně tak, mě taky. Přece to nebudu rozebírat doma s manželem ;-)

• Citovat
  • Upravit
381
5.3.23 18:44
@g.sandova píše:
@Sofia_Sofia mne to zajímá, když se tu může rozebírat sex, hledat náhradní matka a sexuální partneři, tohle je aspoň užitečné a třeba mně to pomůže

Uau, tak to si budu muset ohledně emimina ještě rozšířit obzory :lol: nejsem tu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
5.3.23 18:44
@Anonymní píše:
Ono asi není vůbec důležité, kde na tom žena byla. Většinu, které mají podobný problém, jako měla zakladatelka, asi více zajímá, zda zákrok byl úspěšný a jak velký má přínos, než do toho půjdou. Přece jen ta cena kolem 15 000, k tomu to, že se jedná o dost intimní záležitost…@rmot No jo, to chlap, který šel „kolem“ a naaahodou do diskuze vstoupil, chápat nemůže. A proto radši prudí.

Jako chlap jsem vůbec nevěděl, co to je rejuvenance pochvy a protože jsem zvědavý jako opice, tak jsem nakoukl :) No a vidím opět scénář, který jsem tu za svou krátkou dobu působení zde četl už milionkrát - něco zajímavého se mi stalo, tak si najdu nějaký server na internetu, kde jsem zatím vůbec nebyl, udělám registraci a podělím se o tu skvělou správu, nejlépe s nějakým komerčním doporučením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 18:53

@rmot Škoda, zapomněla jsem se kouknout, jak dlouho je zakladatelka registrovaná… Takže máš pravdu, smrdí to 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa