Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přidávám svou čerstvou zkušenost s rejuvenaci pochvy. Dost jsem předtím hledala info a bylo poskrovnu, tak snad pomůžu… Popisu polopaticky, laicky
48 let, po porodech, doooost unavený materiál (aktivní sex. zivot 😬). Sem tam únik moči (takovýto crvnk na tramposce, anebo při silném kašli, časté výtoky )
Celkem 3 zákroky za celkem 16,000 (mám za sebou první).
Trvalo to cca 15 minut, vůbec nic nešlo cítit, úplně v pohodě. Týden bez sexu.
VIDITELNY rozdíl hned po 1.navsteve, s to zvenku i zevnitř. Nevěřila jsem vlastním očím!
Cítím i fyzické změny např. při čůrání, proud je jakoby zcelený, jako kdyby tekl z jedné hadice bez „rozprašovače“ 😬,
po sebeprozkoumání vnitřku je opravdu pochva užší! (Zatím nebyl sex, ale Dr ujistil, že to partner pozná). Inkontin, pokud je v takovém lehčím stádiu tak 100pro tohle pomůže, výtoky také nebudou tak časté, tady je prý však nutné podpořit léčbu a zvážit více příčin…
Můj závěr: nelituji už teď. (A to prý bude výsledek cca za 3 měsíce 😬)
@Em1506 píše:
Přidávám svou čerstvou zkušenost s rejuvenaci pochvy. Dost jsem předtím hledala info a bylo poskrovnu, tak snad pomůžu… Popisu polopaticky, laicky
48 let, po porodech, doooost unavený materiál (aktivní sex. zivot 😬). Sem tam únik moči (takovýto crvnk na tramposce, anebo při silném kašli, časté výtoky )
Celkem 3 zákroky za celkem 16,000 (mám za sebou první).
Trvalo to cca 15 minut, vůbec nic nešlo cítit, úplně v pohodě. Týden bez sexu.
VIDITELNY rozdíl hned po 1.navsteve, s to zvenku i zevnitř. Nevěřila jsem vlastním očím!
Cítím i fyzické změny např. při čůrání, proud je jakoby zcelený, jako kdyby tekl z jedné hadice bez „rozprašovače“ 😬,
po sebeprozkoumání vnitřku je opravdu pochva užší! (Zatím nebyl sex, ale Dr ujistil, že to partner pozná). Inkontin, pokud je v takovém lehčím stádiu tak 100pro tohle pomůže, výtoky také nebudou tak časté, tady je prý však nutné podpořit léčbu a zvážit více příčin…
Můj závěr: nelituji už teď. (A to prý bude výsledek cca za 3 měsíce 😬)
A proč to píšete do diskuze? To je spíš někam na blog.
Snad to není reklama. Jsem ráda za příspěvek, protože se na toto chystám brzy jít - po dvou porodech to prostě není ono ![]()
Jsem úplně napjatý z čekání, jestli ten odkaz (nebo alespoň název zařízení), dá zakladatel, nebo jiný nový nick, který jde zrovna náhodou kolem ![]()
@rmot píše:
Jsem úplně napjatý z čekání, jestli ten odkaz (nebo alespoň název zařízení), dá zakladatel, nebo jiný nový nick, který jde zrovna náhodou kolem
No, asi tak… ![]()
@Anonymní píše:
Snad to není reklama. Jsem ráda za příspěvek, protože se na toto chystám brzy jít - po dvou porodech to prostě není ono
A jdes na doporučení někoho, byla nějaká známá nebo jsi na to někde narazila?
Ono asi není vůbec důležité, kde na tom žena byla. Většinu, které mají podobný problém, jako měla zakladatelka, asi více zajímá, zda zákrok byl úspěšný a jak velký má přínos, než do toho půjdou. Přece jen ta cena kolem 15 000, k tomu to, že se jedná o dost intimní záležitost…
@rmot No jo, to chlap, který šel „kolem“ a naaahodou do diskuze vstoupil, chápat nemůže. A proto radši prudí.
Zakladatelko, prosím Tě, jak je to po zákroku poznat z vnějšku? Děkuji ![]()
(A nevíš náhodou, zda je u toho možné zároveň vybělit intimní partie peelingovym bělícím krémem, aby tam člověk nemusel zvlášť? Chystám se na obojí, raději bych to vzala všechno jednom vrzem.)
@Sofia_Sofia mne to zajímá, když se tu může rozebírat sex, hledat náhradní matka a sexuální partneři, tohle je aspoň užitečné a třeba mně to pomůže
@g.sandova píše:
@Sofia_Sofia mne to zajímá, když se tu může rozebírat sex, hledat náhradní matka a sexuální partneři, tohle je aspoň užitečné a třeba mně to pomůže
Přesně tak, mě taky. Přece to nebudu rozebírat doma s manželem ![]()
@g.sandova píše:
Uau, tak to si budu muset ohledně emimina ještě rozšířit obzory
nejsem tu dlouho.
@Anonymní píše:
Ono asi není vůbec důležité, kde na tom žena byla. Většinu, které mají podobný problém, jako měla zakladatelka, asi více zajímá, zda zákrok byl úspěšný a jak velký má přínos, než do toho půjdou. Přece jen ta cena kolem 15 000, k tomu to, že se jedná o dost intimní záležitost…@rmot No jo, to chlap, který šel „kolem“ a naaahodou do diskuze vstoupil, chápat nemůže. A proto radši prudí.
Jako chlap jsem vůbec nevěděl, co to je rejuvenance pochvy a protože jsem zvědavý jako opice, tak jsem nakoukl
No a vidím opět scénář, který jsem tu za svou krátkou dobu působení zde četl už milionkrát - něco zajímavého se mi stalo, tak si najdu nějaký server na internetu, kde jsem zatím vůbec nebyl, udělám registraci a podělím se o tu skvělou správu, nejlépe s nějakým komerčním doporučením ![]()
@rmot Škoda, zapomněla jsem se kouknout, jak dlouho je zakladatelka registrovaná… Takže máš pravdu, smrdí to ![]()