Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vyfoť díry na krabici a vysypaný prášek a pošli jim e-mail, fotky přilož. Myslím, že to nebudou chtít poslat zpátky, ale vrátí rovnou peníze. Uvidíš.
Nafotit, poslat emailem reklamaci. Možná budeš muset první výrobek vrátit, ale to je daň tomu, že objednáváš přes internet.
tak tak, vyfotit, poslat fotku s popisem situace na kontakt eshopu a počkat, jak se vyjádří. Pokud se nevyjádří, tak poslat během té „voutýdenní lhůty na vrácení bez udání důvodu“ a přidat k tomu ostrý dopis, že na emaily nereagují a že vzhledem k poškození zboží žádáš vrácení peněz i poštovného ![]()
takhle nějak bych si to naplánovala já.
Ahoj, nevím jak co udělat, tak se obracím sem pro radu.
Objednala jsem si celkem dost drahou Hennu v prášku z Eshop.Dnes ráno mi přišel balík. Zabalený v krabici celkem pečlivě. Karbice je naprosto nepožkozená. Po otevření jsem zjistila, že půlka té henny je vysypaná v krabici.Na obalu jsou tři díry. Půlka obsahu je v koši a mě to docela štve. Zajímalo by mě jestli je nějká možnost s úspěchem s reklamací. Poradíte jak postupovat.Na jejich strankách píší, že mám poslat zboží zpět. To mám poslat téměř prázdný balík zpět a ještě platit poštovné? Poradíte někdo?