Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zwetta píše:
A jak to víš, že kvalitní oblečení ředí levným z Polska a vydává ho za značkové?![]()
V tom případě bych už tam příště nic nekoupila a myslím, že tyto obchodní praktiky by už ČOI zajímaly..
Jak ho vydává za značkové? To by na to musela našivat loga značek.
@ivašot. nečetla jsem, že by ho vydávala za značkové…jen tam má asi pár nekvalitních věcí mezi kvalitníma…
@Monchichik píše:
@ivašot. nečetla jsem, že by ho vydávala za značkové…jen tam má asi pár nekvalitních věcí mezi kvalitníma…
No já to taky tak pochopila.
Jednou jsem si koupila ve vyhlášeném butiku krásné, lehoučké šatky. Dala jsem za ně téměř tři litry. Ještě to léto jsem potkala kolegyni v těch (naprosto) stejných- ta je koupila za 300,– na tržnici v Polským Těšíně. Mně bylo do breku, kdybych to jen tušila holt život. Sako neřeš a do butiku už nechoď, máš- li pochybnosti.
Edit. Šaty byly fajn a řekla bych kvalitní. Ale ty její taky-jak tvrdí. Mně vadil rozdíl té ceny za stejný produkt.
Zkus se obrátit do poradny dTest. Mají na webu myslím nějaký kontaktní formulář.
Já sama šiju a musím říct, že některý materiály se třepí tak strašně, že obšít to, aby nikde nevylezla jedina nit, je nadlidsky úkol. Pokud by mi někdo vrátil zboží jen kvůli nitce na rubu, tak ho asi taky pošlu kamsi. Chápu, že u zboží za 2000 bys čekala jinou kvalitu, ale toto fakt není tak závratná a neodtranitelna vada, abys to musela hnát přes ČOI.