Obchod nechce uznat reklamaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15431
17.11.19 12:30
@Zwetta píše:
A jak to víš, že kvalitní oblečení ředí levným z Polska a vydává ho za značkové? ;) :think:
V tom případě bych už tam příště nic nekoupila a myslím, že tyto obchodní praktiky by už ČOI zajímaly.. :cert:

Jak ho vydává za značkové? To by na to musela našivat loga značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
17.11.19 12:30

@Agusaguss no kdyby to bylo kvalitní, tak jí to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
17.11.19 12:32

@ivašot. nečetla jsem, že by ho vydávala za značkové…jen tam má asi pár nekvalitních věcí mezi kvalitníma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
17.11.19 12:38
@Monchichik píše:
@ivašot. nečetla jsem, že by ho vydávala za značkové…jen tam má asi pár nekvalitních věcí mezi kvalitníma…

No já to taky tak pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
17.11.19 13:01

Jednou jsem si koupila ve vyhlášeném butiku krásné, lehoučké šatky. Dala jsem za ně téměř tři litry. Ještě to léto jsem potkala kolegyni v těch (naprosto) stejných- ta je koupila za 300,– na tržnici v Polským Těšíně. Mně bylo do breku, kdybych to jen tušila holt život. Sako neřeš a do butiku už nechoď, máš- li pochybnosti.
Edit. Šaty byly fajn a řekla bych kvalitní. Ale ty její taky-jak tvrdí. Mně vadil rozdíl té ceny za stejný produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 13:44

Zkus se obrátit do poradny dTest. Mají na webu myslím nějaký kontaktní formulář.

• Citovat
  • Upravit
4523
23.11.19 20:53

Já sama šiju a musím říct, že některý materiály se třepí tak strašně, že obšít to, aby nikde nevylezla jedina nit, je nadlidsky úkol. Pokud by mi někdo vrátil zboží jen kvůli nitce na rubu, tak ho asi taky pošlu kamsi. Chápu, že u zboží za 2000 bys čekala jinou kvalitu, ale toto fakt není tak závratná a neodtranitelna vada, abys to musela hnát přes ČOI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný