Reklamace trička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3587
28.9.16 20:10

@Brontik Moc díky za příspěvek. :palec: Tohle teda bylo na nějakých cca 50cm a šev byl tak o 4cm posunutý.

No, triko jsem donesla do obchodu a prodavačky nechápaly, co mi jako vadí a prý že to je u bavlny normální, tak jsem jim teda sdělila, že mně to normální nepřijde a trvala na sepsání reklamačního protokolu. Tak to sepsaly, ale prý nemám počítat s tím, že to výrobce uzná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.9.16 22:05

Možná je to normální u jejich triček, ale tak úplně normální by to být nemělo. Nebo ne alespoň tak moc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
5.10.16 20:43

Tak reklamace byla uznána, vybrala jsem si v té ceně něco jiného. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.10.16 21:07

Super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.6.19 18:24
@Brontik píše:
Kdysi nám jeden výrobce upletů říkal, že je povoleno tuším 3-5%, tj. 3-5 cm na metr délky. To znamená, že pokud by to triko mělo 1 metr dlouhý šev, tak když ho složíš může ten šev být pootočen o 3-5 cm (přesně si to už nepamatuji, ale těch 5 cm je maximum).
Takže za mne, obzvlášť pokud to nebylo triko za pár korun, tak určitě bych reklamovala. Ten materiál byl při výrobě špatně zafixován.

Ahoj, zkrivily se mi svy na šatech ze Sportisima. Neporadil by mi nekdo, zda ma cenu pristoupit na vymenu nebo to nema cenu a pravdepodobne se zkrivi i na ostatních kusech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
30.6.19 19:16
@Elishka1 píše:
Ahoj, zkrivily se mi svy na šatech ze Sportisima. Neporadil by mi nekdo, zda ma cenu pristoupit na vymenu nebo to nema cenu a pravdepodobne se zkrivi i na ostatních kusech?

Pokud se Ti šaty líbí, zkusila bych vymění. Netuším, jestli se to může opakovat i u ostatních kousků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat