Rekonstrukce bytu v Českých Budějovicích

elot
14.6.15 10:53

rekonstrukce bytu v Českých Budějovicích

Rekonstruovaly jste někdo byt v paneláku a zadaly to firmě v Českých Budějovicích? A jak jste byly spokojení? S žádnou nemáme zkušenosti a nechcem někoho kdo to odbyde! A ještě jak dlouho to trvalo a stálo peněz? Je to 3+1 s umakartovym jádrem a chtěli by jsme dát do kupy celý byt. Dík za odpověďi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13385
14.6.15 10:55

To mně samotného zajímá.. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
14.6.15 12:16

To mi neříkejte, že se nenajde nikdo z Budějovic kdo rekonstruoval byt!?

• Citovat
  • Upravit
elot
14.6.15 21:59

Tak aspoň kdyby někdo napsal jak dlouho taková rekonstrukce trvá a kolik jste za ní zaplatily?

• Citovat
  • Upravit
14.6.15 22:09

Nechala jsem si oškrábat všechny zdi v bytě - 85 m2 a stálo to 7000 Kč. Dělal to řemeslník 7 dní. Byla to nutnost - v bytě se 35 let kouřilo. Pak vybourat jádro, nová kuchyňská linka z IKEA, lino na podlahu, dveře v celém bytě (6), kliky, nové zásuvky + komplet koupelna a WC, zazdít jedny dveře - vyšlo mě to na 110 000 Kč. Ale bylo to od známého, co má firmu, dojel i do té IKEA, kde to nakoupil, já jsem nemusela nic. Vše v jednoduchém designu, žádné drahé záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
14.6.15 22:20

@Čajová.panenka tak to bylo opravdu levný, ale s firmou to bude určitě dražší.

• Citovat
  • Upravit
14.6.15 22:29

Podle mě se dá dost ušetřit třeba na obkladech. Mám v koupelně velkoformátové bílé a jenom červený pruh na rozjasnění. Právě ty bílé jsou hodně levné. A vypadá to dobře. Za kuchyňskou linkou mám také jenom bílé obklady, horní skříňky jsou vínové a spodní šedivé, tak to ani nevadí, že je to takto jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 22:31

Zapoměla jsem napsat, že to trvalo asi měsíc. Byt jsem rekonstruovala asi měsíc, byl z toho všeho děsný bordel, tak jsem ráda, že jsem to udělala před tím, než jsem se tam nastěhovala. Pak to brácha s přítelem ještě vymalovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
14.6.15 22:34

@Čajová.panenka Děkuji s toho mám taky strach, že to nebude obyvatelný snad to za dva měsíce zvládnou.

• Citovat
  • Upravit
13385
15.6.15 04:57

@elot Máte soukromou zprávu.. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat