Rekonstrukce koupelny v domě - České Budějovice

28
5.11.15 21:12

rekonstrukce koupelny v domě České Budějovice

Ahojky,
mám na Vás prosbu a doufám, že mi pomůžete či poradíte :).Chceme rekonstruovat koupelnu v rodinném domě. Co jsme se koukali na stavební firmy, chtějí za práci nehorázné peníze cca 70 000,– :,( To se nám samozřejmě nechce platit a proto se Vás ptám, jaké Vy máte zkušenosti. Jestli tedy firmu na vše či si objednat na každou odbornou práci živnostníka,atd.Budu ráda za jakoukoliv radu, postřeh, nápad, tip. :D Vše je dnes o penězích a když poslouchám kamarády, kteří dají za rekonstrukci 170 000,– tak omdlívám. :D Materiál jsme spočítali na 80 000,–A nebo jsem pouze z levného kraje s růžovými brýlemi k tomu. :D Děkuuuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
6.11.15 00:18

Ahoj, co půjde, tak nechte udělat nějakého známého. živnostníci a firmy si účtují práci za metry a za udělané kusy-např za instalaci sanity-1ks cca 1000 korun. Metr obkladu kolem 300 až 350. Jestli chceš, pošli mi do sz údaje o koupelně, manžel ti poradí, jak se dostat na nejnižší cenu-pracuje ve stavebnictví, poradí, jak ušetřit na materiálu, na práci…

• Citovat
  • Upravit
28
6.11.15 18:34

Děkuji, spíš kdyby poradil obecné věci, koupelna je 3×3m, materiál, atd si dokážeme také sehnat za rozumnou cenu, spíš kdyby někdo dal tip jméno někoho kdo není drahý jako p… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
6.11.15 20:04

Jakmile si začnete nakupovat materiál sami dle svého, nepočítejte, že vám to někdo udělá v super kvalitě. Kdo něco umí, pracuje zásadně s osvědčenými značkami. Jen tak vám může garantovat kvalitu provedení a poskytnout i patřičné záruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.15 21:00

Ahoj @napismarte souhlasím s

@Sojkka píše:
Jakmile si začnete nakupovat materiál sami dle svého, nepočítejte, že vám to někdo udělá v super kvalitě. Kdo něco umí, pracuje zásadně s osvědčenými značkami. Jen tak vám může garantovat kvalitu provedení a poskytnout i patřičné záruky.

Protože je opravdu lepší si koupelnu udělat od odborné a větší firmy, protože pak i při případné reklamaci se to líp vyřizuje, mám s tím osobní zkušenost. A navíc, kamarádka teď předělává baráček, a nechala si koupelnu udělat ze Sika a je hrozně spokojená, protože teď vychytala nějakou velkou slevu a grafický návrh a dopravu měla úplně zdarma, taky se mám v plánu do toho pustit :), když vidím jak se to povedlo :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí