Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
mám na Vás prosbu a doufám, že mi pomůžete či poradíte
.Chceme rekonstruovat koupelnu v rodinném domě. Co jsme se koukali na stavební firmy, chtějí za práci nehorázné peníze cca 70 000,–
To se nám samozřejmě nechce platit a proto se Vás ptám, jaké Vy máte zkušenosti. Jestli tedy firmu na vše či si objednat na každou odbornou práci živnostníka,atd.Budu ráda za jakoukoliv radu, postřeh, nápad, tip.
Vše je dnes o penězích a když poslouchám kamarády, kteří dají za rekonstrukci 170 000,– tak omdlívám.
Materiál jsme spočítali na 80 000,–A nebo jsem pouze z levného kraje s růžovými brýlemi k tomu.
Děkuuuji. ![]()
Ahoj, co půjde, tak nechte udělat nějakého známého. živnostníci a firmy si účtují práci za metry a za udělané kusy-např za instalaci sanity-1ks cca 1000 korun. Metr obkladu kolem 300 až 350. Jestli chceš, pošli mi do sz údaje o koupelně, manžel ti poradí, jak se dostat na nejnižší cenu-pracuje ve stavebnictví, poradí, jak ušetřit na materiálu, na práci…
Děkuji, spíš kdyby poradil obecné věci, koupelna je 3×3m, materiál, atd si dokážeme také sehnat za rozumnou cenu, spíš kdyby někdo dal tip jméno někoho kdo není drahý jako p… ![]()
Jakmile si začnete nakupovat materiál sami dle svého, nepočítejte, že vám to někdo udělá v super kvalitě. Kdo něco umí, pracuje zásadně s osvědčenými značkami. Jen tak vám může garantovat kvalitu provedení a poskytnout i patřičné záruky.
Ahoj @napismarte souhlasím s
@Sojkka píše:
Jakmile si začnete nakupovat materiál sami dle svého, nepočítejte, že vám to někdo udělá v super kvalitě. Kdo něco umí, pracuje zásadně s osvědčenými značkami. Jen tak vám může garantovat kvalitu provedení a poskytnout i patřičné záruky.
Protože je opravdu lepší si koupelnu udělat od odborné a větší firmy, protože pak i při případné reklamaci se to líp vyřizuje, mám s tím osobní zkušenost. A navíc, kamarádka teď předělává baráček, a nechala si koupelnu udělat ze Sika a je hrozně spokojená, protože teď vychytala nějakou velkou slevu a grafický návrh a dopravu měla úplně zdarma, taky se mám v plánu do toho pustit
, když vidím jak se to povedlo
![]()