Rekvalifikace, nebo maturita? Výměna zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rekvalifikace nebo maturita
Zdravím mam SŠ s výučním listem jen přemýšlím o změně zaměstnání kde bych nedělala víkendy, což ve většině je tak že chtějí maturitu. Přemýšlím či jit tedy na dálkové studium a nebo si udělat rekvalifikaci např na účtovnictví. Myslíte že se na to bere ohled a že by stačilo jen to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terezx já myslím, že s rekvalifikaci na účto nemáš nikde moc šancí bez praxe. Maturitu máš za 2 roky hotovou. Bývají dálkové školy, kam jdeš 1× týdne na odpoledne a nebo nemusíš vůbec, pokud sama zvládneš samostudium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Účetnictví s výučním listem??? neeeee
, to jde? Tak na co jsou pak obchodní školy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na účto jen s výučním listem nejakym kurzem zapomeň. Taky na to musíš mít hlavně buňky. Já dělám účto a mám vysokou ekonomku. No a hádej co jsme dělala dnes ráno. Pracovala. Šla bych do maturity, ta se ti neztratí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel si akorát dodělává maturitu..taky ji po něm v práci chtějí. Má to na dva roky. Jezdi tam cca 1× za 14 dní na celý den. Musel dost hledat, ale řešil to loni touhle dobou a už nestíhal přijímačky. Musel tedy čekat jestli vypíšou třetí kolo v srpnu. Teď už má prvák hotový a příští rok tedy bude maturovat. Většina škol to má ale dálkové na 3 roky. Existuje i projekt maturita bez studia kdy nikam na hodiny nejezdis, studijní materiály máš online a vše je samostudium a jen skladas zkoušky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 dobře sice jsem nějakou chvíli ze školy ale tak snad něco na příjmačkách napíšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx ano koukala jsem na to že studium je na mě jen jak dlouho ho budu dělat, všechno přes pc jen na zkoušku se dostavím do školy. Za mě fajn jen to stojí pěkný ranec 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezx to jako jo no, proto se manžel klepal aby vypsali to třetí kolo přijímaček. Ale teda taky je to soukromá a plášti tam asi dvojku měsíčně…ale je to aspoň rozložené že se to neplatí najednou. Je toklasická nástavba po ucnaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel si dodělává vysokou školu při práci a při dětech, všechno jde, už má Bc. A studuje na magistra…já studovala hned po gymplu…ale maturita už byla základ před 20lety, tak bych mákla být Tebou ![]()
- Citovat
- Upravit