Rekvalifikační kurzy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rekvalifikační kurzy
Ahoj chtěla bych udělat kurz na manikúru a nehtovou modeláž v Českým Budějovicích. Je zde někdo kdo by věděl moc děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonym201 píše:
Ahoj chtěla bych udělat kurz na manikúru a nehtovou modeláž v Českým Budějovicích. Je zde někdo kdo by věděl moc děkuji za odpověď
No nevim nehtarek je hafo a heste maji obr konlurenci u vitnamcu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekvalifikační kurz- Grafik
Dobrý den,
chystám se na kurz grafika. Chci se zeptat, zda rekvalifikační kurz může nahradit do jisté míry vyučení v tomto oboru. Vzhledem k tomu, že na školu nemám a nejspíše ani nebudu mít čas, chtěla bych volit tuto variantu.
Kvůli brzkému těhotenství jsem nedokončila středoškolské vzdělání a pro tuto chvíli mám v ruce pouze potvrzení o dokončení základního vzdělání. Má otázka tedy je, zda po úspěšném dokončení kurzu budu moci vykonávat práci grafika. Druhá otázka zní… Bude velká překážka při hledání práce to, že mám pouze ZŠ i přes to, že budu mít dokončeny kurz? Děkuji za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akyyy píše: Více
Podívala bych se do inzerátů, jaké mají požadavky na kandidáty. Já dělala rekvalifikační kurz a měla jsem problém sehnat práci. Buď požadovali školu nebo praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to nyní s příspěvkem na rekvalifikační kurzy?
Víte někdo, jestli se ještě schvalují příspěvky na rekvalifikační kurz? Teď je to nějaké pozastavené? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megg07 píše: Více
Dobrý den, mám aktuální informace, zjišťovala jsem jaká je situace a nyní je prý rozpočtové provizorium. Teď v březnu se má už rozpočet snad schválit, takže budou jasné peníze i na rekvalifikace, úřady práce něco schvaluje i teď, ale zatím míň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Inge07 píše: Více
A nevíte, kde je nějaký seznam rekvalifikačních kurzů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem absolvovala rekvalifikační kurz u Orange Academy, mají jich tam víc, třeba účetnictví, personalistiku, už nevím přesně co všechno, ale můj kurz byl fajn, pomohlo mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vyhledat na Googlu.
Popřípadě jsou vyhledávače přímo na rekvalifikační kurzy např:
https://studium.cz/…ikacni-kurzy
https://rekvalifikacnikurzy.cz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit