Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tamaris já měla od dedry a klíště jsem nechytla a to jsme venku nebo v létě v lese často, tak asi funguje
je fakt, že voní dost výrazně. Měla jsem ho i na kočárku.
@abbee Teď se na tu DEDRU dívám že je s citronelou. Zkoušela jsem použít proti komárům svíčku s citronelou a nic moc ![]()
Možná ty klíšťata budou reagovat víc… Malá už klíště měla, ráda bych to měla vyřešené ![]()
Kamarádka má ten od EURONY a taky funguje má ho doma jeden daný u dětí v pokojíčku a žádný hmyz jí tam nelítá. ![]()
@Tamaris to ti garantuju, že ten náramek voní víc než svíčka
dodávají ho v takovým zavíracím umělohmotným pytlíku a voněl i přes něj. Mám ho už dva roky (při stěhování jsem na něj náhodou narazila
) a voní skoro pořád stejně výrazně ![]()
@Tamaris taky jsem pro malou používala Chicco repelent od 0+, je přírodní a taky s citronelou.
Já si ho určitě si ho chci při dalším objednávání pracích prášků od eurony objednat a pouzit ho az budu na chate ![]()
Ještě jsem teď našla návod jak jej vyrobit (textilní gumičky do vlasů pokapat citronelou a levandulí 100% oleje) to by taky šlo, že?
To zni docela zajimave
ale nezkousela jsem. Sama ted naramky nemam, tak mozna zkusit tuhle levnejsi variantu.
Kolem 145Kč když to budu kupovat celé rodině + poštovné úplně levné to nebude. Proto se ptám jestli je to k něčemu ![]()
http://eurona.cz/…alni-katalog
strana 219
od dedry nevím tuhle zančku neznám
Ještě je tam rozdíl, dedra to má s citronelu, eurona lavandin ![]()
Ještě vím, že lavandin může jít neředěný na kůži, ale citronela pravděpodobně ne. Tak asi budeme ředit ![]()