Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj Holky,
má některá z vás zkušenost s repelentním náramkem, chtěla bych to koupit manželovi i synovi kvůli klíštatum a komárům ale nevím jestli to opravdu funguje. Budu ráda když napíšete
a ono to existuje?Já myslela že jsou třeba jenom obojky pro psy,ale pro lidi to slyším prvně,ale určitě pokud to někdo zná tak sem s tím ![]()
Jj, existuje, např. http://eshop.divotvornazahrada.cz/…-proti-hmyzu
Taky jsem uvažovala nad koupí, ale počkám, jestli tu někdo napíšete zkušenosti.. ![]()
A tady jsou levnější, ale vydrží míň: http://www.slevymax.cz/home.php?…
Příspěvek upraven 14.06.11 v 13:38
Tuším, že včera bylo téma o klíšťatech v Sama doma na ČT1. Nedíval jste se někdo? Nepadl tam podobný dotaz? Taky by mě to zajímalo, ale přiznám se, že tomu moc nevěřím, viděla bych to na stejný efekt jako brát preventivně vitamín B
.
hkac píše:
Tuším, že včera bylo téma o klíšťatech v Sama doma na ČT1. Nedíval jste se někdo? Nepadl tam podobný dotaz? Taky by mě to zajímalo, ale přiznám se, že tomu moc nevěřím, viděla bych to na stejný efekt jako brát preventivně vitamín B.
A Bčko působí proti komárům? To jsem netušila, tak díky za radu ![]()
Já mám asi sladkou krev, protože komáři jsou pro mě děs.. ![]()
Davala jsem naramek holce na skolu v prirode, vratila se bez stipancu
tak ze by…?
Co jsem si k tomu cetla diskuse, dle zkusenosti uzivatelu to pry funguje na komary a ovady, na klistata ne tak na 100%
Vzhledem k tomu, že jsem teď četla, že se klíšťata vyskytují ve výšce max. 60 cm, bych tomu náramku proti klíšťatům moc nevěřila - zvlášť u manžela
Spíš kdyby to bylo třeba na kotníky… ![]()
Ale nevím, třeba je to dobré ![]()
chelsea001 píše:
Já ho mám a je to vážně dobrý
Angua píše:
Vzhledem k tomu, že jsem teď četla, že se klíšťata vyskytují ve výšce max. 60 cm, bych tomu náramku proti klíšťatům moc nevěřila - zvlášť u manželaSpíš kdyby to bylo třeba na kotníky…
Ale nevím, třeba je to dobré
Pise se tam, ze ho muzes dat i na kotnik ![]()
Ja mam neco podobnyho (slozenim) ve spreji. Zatim jsme nemeli moc prilezitost to otestovat. Ale naramek je super, koupim to klukovi do skoly v prirode ![]()
Ahoj holky nevíte jestli je ten repelentní náramek vhodný pro malé děti? Syn bude mít v létě rok a určit bude běhat u našich v trávě, tak by mě zajímalo, jestli to vůbec můžou nosit. Navíc prcek si strká vše do pusy, tak nevím ![]()
Ahoj no určitě by se takhle malím dětem neměl dávat já ho mám na kočárku a teda je to cejtit jako toibudka
a to docela dlouho. No AAAle malímu ho občas dám na nohu přez ponožku a dávám mu ho tam ve chvíli kdy to nevnímá takže pak ani neví že tam má něco navíc
Určitě by ale u takhle malího dítěte neměl jít na kůži
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka si ho i moc chválila proti vším. Že s nima ve školce bojovali 3měsíce a když jí dala tenhle náramek, tak vši jí sice vyčesala, ale hnidy už ve vlasech nebyli ![]()
Ahoj, máte nějaké nové zkušenosti? Nabízí ho DEDRA, nebo taky EURONA, fungují?