Repelentní náramek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18285
9.5.13 21:41

@Tamaris já ho nosila na noze přes ponožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.5.13 21:46

@abbee To máš pravdu, do přírody vlastně děti většinou ty ponožky mají. To půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
9.5.13 21:54

Ja davala repelentni naramek na kotnik i ruku zhruba od roka a pul a pomaha jak na klistata tak komary. Nosim ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.5.13 08:53

@Pypule Jakou značku prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MajuskaMimi
21.6.13 12:55

Co se týče, komárů, klíšťat a vos, tak s náramky mám výbornou zkušenost a dobrou zpětnou vazbu od zákaznic. Liší se od obou firem trošku složením. Náramky nepůsobí na ovády. Můžete připevnit třeba i na kočárek, slunečník, kliku u okna a prostě tam, kde chcete zamezit výskytu tohoto hmyzu. Můžete nosit i na noze. Náramky jsou dlouhé cca 24 cm. V případě zájmu Vám ráda objednám.

• Citovat
  • Upravit
7725
30.5.14 11:40

Máte někdo zkušenost s tímto náramkem http://www.aromaterapie-cakry.cz/…listatum.htm?…

Uvažuji o něm pro 4 letou dceru na tábor, na ten týden. Tak jestli to za tu cenu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.7.14 01:11

repelentní náramek

Ahoj holky mám nějaký silikonový repelentní náramek bohužel netuším od které firmy ale je napuštěný levandulí a já přemýšlím o jeho reciklaci=znovupoužití jen nevím, jestli bude stačit ponořit náramek do levandulového nebo jiného oleje moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
24.6.15 18:30

Mám ho na krámě za 149 (praha)… více info do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
23.7.15 15:40

Holky, nevíte, kde se dá koupit v Brně nebo ve Vyškově v kamenném obchodě? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
23.7.15 16:07

Viděla jsem včera v DM nebo v Rossmanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.15 16:18

@AdelaHores repelentní náramek mámě z DM drogerie

• Citovat
  • Upravit
4637
23.7.15 18:15

Já jsem někde četla, že je to pěkné svinstvo ten náramek… že to rozhodně není kus plastu namočený v levandulovém olejíčku, ale v chemických s. ačkách…

v návodu bylo: nesmí ho používat těhotné a děti do 3 let(u těch asi, aby ho necucaly)… :nevim: ale že i těhotné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
25.7.15 11:16

@lucenka @Niemeyer moc děkuji :) nechci to pro sebe, já tomu nevěřím, že to má nějaký účinek, chtěla to vědět známá pro své dcery na tábor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.7.15 14:54

Za mě : do kapsy řebříček a levanduli, spolknout B- komplex a nosit světlé dlouhé kalhoty, ponožky a pevné boy, nechodit na holo a denně se prohlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.7.15 09:51

@Niemeyer už asi koupila ty náramky :) Ale jak říkám, za mě je to tah velkých firem, já bych to nekoupila, nevěřím tomu. Já bych zase nesnesla ten řebříček a levanduli, protože jsem alergik…Nejlepší je nechodit na holo a denně se prohlížet, jak jsi psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák