Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@abbee To máš pravdu, do přírody vlastně děti většinou ty ponožky mají. To půjde ![]()
Ja davala repelentni naramek na kotnik i ruku zhruba od roka a pul a pomaha jak na klistata tak komary. Nosim ho taky.
Co se týče, komárů, klíšťat a vos, tak s náramky mám výbornou zkušenost a dobrou zpětnou vazbu od zákaznic. Liší se od obou firem trošku složením. Náramky nepůsobí na ovády. Můžete připevnit třeba i na kočárek, slunečník, kliku u okna a prostě tam, kde chcete zamezit výskytu tohoto hmyzu. Můžete nosit i na noze. Náramky jsou dlouhé cca 24 cm. V případě zájmu Vám ráda objednám.
Máte někdo zkušenost s tímto náramkem http://www.aromaterapie-cakry.cz/…listatum.htm?…
Uvažuji o něm pro 4 letou dceru na tábor, na ten týden. Tak jestli to za tu cenu stojí.
Ahoj holky mám nějaký silikonový repelentní náramek bohužel netuším od které firmy ale je napuštěný levandulí a já přemýšlím o jeho reciklaci=znovupoužití jen nevím, jestli bude stačit ponořit náramek do levandulového nebo jiného oleje moc díky.
Holky, nevíte, kde se dá koupit v Brně nebo ve Vyškově v kamenném obchodě? Díky moc ![]()
Já jsem někde četla, že je to pěkné svinstvo ten náramek… že to rozhodně není kus plastu namočený v levandulovém olejíčku, ale v chemických s. ačkách…
v návodu bylo: nesmí ho používat těhotné a děti do 3 let(u těch asi, aby ho necucaly)…
ale že i těhotné…
@lucenka @Niemeyer moc děkuji
nechci to pro sebe, já tomu nevěřím, že to má nějaký účinek, chtěla to vědět známá pro své dcery na tábor ![]()
Za mě : do kapsy řebříček a levanduli, spolknout B- komplex a nosit světlé dlouhé kalhoty, ponožky a pevné boy, nechodit na holo a denně se prohlížet.
@Niemeyer už asi koupila ty náramky
Ale jak říkám, za mě je to tah velkých firem, já bych to nekoupila, nevěřím tomu. Já bych zase nesnesla ten řebříček a levanduli, protože jsem alergik…Nejlepší je nechodit na holo a denně se prohlížet, jak jsi psala ![]()