Reprofit Olomouc 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
19.5.14 22:50

@sladkare děkuji :kytka: zatím nemáme děti, toto je naše snaha o první :( je nám oběma 30, tak snad ještě nějaké ty dětičky přijdou. Zatím budeme zavádět jedno, abychom nepřišli v případě nouze o 4. pokus. Ale ty dvojčata si klidně dokážu představit, alespoň by to bylo jedním vrzem :-)
IUI Ti ale klidně vyjít může, i když se říká, že šance je tak 15%, a to u naprosto zdravých lidí :( ale koukni na diskuze, kolika holkám se IUI podařilo, tak nevěš hlavu. A když, tak IVF není žádná tragédie, hlavně, aby na konci bylo to miminko, člověk holt pro něj udělá skoro všechno. Mě třeba před rokem ani nenapadlo, co všechno budu muset podstupovat a vidíš, zítra už jdu na druhé…ale doufám, že snad poslední :) Tak zítra dám vědět, jaké to v reprofitu bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.5.14 00:29

@itsi si myslím, že u mě těch kontrol víc taky nebylo.Ale moc si na to už nevzpomínám, ale neboj, doktoři ví, co dělají. Dětičky přijdou, to se neboj. Mně bylo 37,když se narodili dvojčata, takže ty jsi úplná mladice. Takže tfuj tfuj a těšíme se na zprávičky.

Sladkare Znám holčinu, která prchla taky z Fertimedu -nezadařilo se jim tam, do Reprofitu-tam dělali IUI a ejhle holčičce je dnes asi 10 let. Takže hlavu vzhůru, vyjít to může. Jinak cena IVF se pohybuje u každého jinak, ale + - je to těch 20 000,jak tady píšete. ASi 26 000 hradí pojišťovna, no a někdo potřebuje víc léků a pak jsou taky různé nadstandartní výkony a to už si platí pacientky sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.5.14 10:20

@lucie.xv Ahojky tak co testovala si, doufám, že nám přineseš dobré zprávy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.5.14 10:21

@itsi No právě, že u zdravých páru a můj případ to není… :( ale tak uvidíme, hlavně se drž Ty…MYSLÍM NA TEBE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.5.14 10:26

@marťanka2 Děkují za podporu, vím, že se může zadařit, ale taky, že nemusí…prostě procenta tam jsou jako všude, nezbývá jen doufát a věřit ;) uvidíme jak ve čtvrtek dopadnu…třeba budou špatné výsledky a iui ani nebude…to už by mě asi kleplo, kor teď, když mě stimulovali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 15:12

Ahoj holky děkuji moc za podporu :kytka: tak dneska opu dopadlo dobře, bylo 10 vajuch, z toho 9 použitelných, tak snad se z nich něco vyklube :-) Přístup všech v reprofitu úžasný, byli milí, ochotní, vše vysvětlili. Opravdu asi vědí, co dělají, jde vidět, že to mají zmáknuté. Tak teď budu volat ve čtvrtek, jak to vypadá a kdy bude transfér. Co se týče peněz, tak o tom moc nemluvili, k propouštěcí zprávě nám ale dali ceník, ať víme plus mínus, s jakou částkou počítat. Jelikož naše spermošky nejsou v kondici, tak musíme mít PISCI, což je 11000,–- Kč, takže počítáme s celkovou částkou kolem 25000,–- Kč. To si vyberou až u transféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.5.14 17:15

@itsi tak to jsou dobre zpravy :) a ten odber probihal pod narkozou nebo jen nejak umrtvuji urcitou cast? bylo to bolestive? me uz dneska boli vajecniky jako cert, tak doufam, ze ovu neprosvihneme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 18:34

@sladkare jj, je to pod celkovou narkózou, ale nespíš ani 15 minut, je to docela rychlé. A dokonce není z této narkózy ani špatně, jak někdy bývá. Bolestivé to je spíše teď po zákroku, ale není to nic, co by se nedalo vydržet, jen prostě jsou ty vaječníky zvětšené a podrážděné.
Neboj, určitě ovu neprošvihnete :-) Je dobře, že bříško cítíš, to se už tam folíci pěkně klubou. Co máš za stimulaci, užíváš clostík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.5.14 19:50

@itsi :-) jsi teda statecna Ti povim…ja uz byla kvuli mimi pod narkozou 3 krat, ale i tak se bojim :'( jinak stimuluju clostikem, nejnizssi davkou, tak snad se mi neudela cysta, pred laparkou jsem na ne trpela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 22:22

@sladkare taky se té narkózy hodně vždycky bojím, je to šílené, co člověk musí kvůli mimi vydržet :(
Tak snad Tě ten clostík nebude s cystama trápit a bude vše ok:-) Byla jsi i na nějaké kontrole, když ho bereš, nebo jsi ho jen začala užívat a rovnou jste se domluvili na to iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.5.14 10:39

@itsi Já ten clostík beru první měsíc a ve čtvrtek jedeme na kontrolu na utz a myslím si, že buď ve čtvrtek nebo pátek nám udělají iui. Záleží jak folík bude velký a taky jestli nebude cysta a hlavně výsledky…snad to vše dobře dopadne a jak je Tobě jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.5.14 21:20

@sladkare tak zítra budu držet pěsti, aby folík byl v parádní velikosti a iui se povedlo :kytka:
Mně už je dneska dobře, byla jsem i v práci, tak to šlo. Břicho mě už bolí méně, tak snad se už všechno uklidňuje. Ale teda užila jsem si se sháněním utrogestanu - vůbec nikde ho nemají, prý se už nevyrábí. Nakonec jsem ho sehnala v poslední zapadlé lékárně, ale byly to nervy, jesli ho někde budou mít. Tak doporučuji, když Ti budou chtít předepsat po iui utrogestan, tak je raději požádej rovnou i o recept na podobný lék, abys nedopadla jako já a všude ho nesháněla. Teda pokud Ti ho nedají přímo v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
21.5.14 21:25

@sladkare @itsi na zítra tfuj tfuj a těším se na dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.5.14 21:28

@marťanka2 děkuji, určo dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.5.14 22:03

@itsi Tak to děkují za info, radějí si to pojistím rovnou v caru, určo dám vědět jak jsme dopadli ;) nervy mám to nemusím ani psát, ale tak uvidíme ;) a odpočívej ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.