Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gynekoložka lesbička taky dobrý ![]()
já měla kdysi oplzlého gynekologa, když zahlásil, že mám krásný orgán a vykřikoval cosi o jeho soukromé garsonce, přestala jsem k němu chodit…bylo mi dvacet…teď po dvou dětech by už tu hlášku nepoužil a pravděpodobně bych byla i ráda, kdyby ano
![]()
mám kamaráda gynekologa - porodníka, myslím, že je to pěkný proutník a sex si maximálně užívá… ![]()
soldi píše:
ked tu o tom tak pisete, ze radsej zenu gyn ako chlapa, tak vam mozem napisat, ze ani zena nemusi byt ideal
moja byvala gyn (chodila som k nej od naivnych 17tich) mavala reci typu: aha, krasny vajecnik tu mas.
nadherna maternica!no, to by sa dalo este predychat, vsak preco nie, ale potom zacala:
Ty mas ale krasne stehna (plus hladkanie) a si cela taka urastena, sportujes, vsak?vrcholom bolo objatie a pusa
no, tak som sa po 7michrokoch odhodlala a sla prec ku chlapovi gyn s ktorym som nadmieru spokojna
a ze preco mi to trvalo 7 rokov? lebo mila pani doktorka kazdu odidenu pacientku prezivala ako osobny rozchod a robila sceny na celu cakaren. a na zaver ceresnicka: nie, nema ani deti ani muza
Doktorka lesbička.
Hustý. ![]()
http://www.novinky.cz/…c-korun.html
Někteří jsou fakt hovada. ![]()