Řeším velikost korby u kočárku.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
24.2.22 16:26

V rijnu/listopadu bude dubnove mimco jeste v korbe, i kdyby byla mensi, staci koupit ne moc naducany fusak a vejde se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.3.22 22:59

Já mám syna z konce dubna a je teda docela dlouhý. Mám dva kočárky - Babyjogger Summit X3 (70×30×17 cm) a Dorjan Prestige (80×35×20 cm). Do korby u Summitu se mi vešel jen do cca konce října. V Dorjanu měl od prosince nožičky na těsno a od ledna do konce února jezdil s mírně pokrčenými. Tak už jsem ho i tady přehodila do sporťáku a teda na spaní je v zimě korba fakt lepší - miminko je více chráněné před nepříznivým počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.22 20:43
@baxin píše:
Já mám syna z konce dubna a je teda docela dlouhý. Mám dva kočárky - Babyjogger Summit X3 (70×30×17 cm) a Dorjan Prestige (80×35×20 cm). Do korby u Summitu se mi vešel jen do cca konce října. V Dorjanu měl od prosince nožičky na těsno a od ledna do konce února jezdil s mírně pokrčenými. Tak už jsem ho i tady přehodila do sporťáku a teda na spaní je v zimě korba fakt lepší - miminko je více chráněné před nepříznivým počasím.

Moc děkuji za radu. Podle všech komentářů jsme nakonec zvolili korbičku na délku 80 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.3.22 08:05

Ahojky já jsem sehnala od značky camarelo a má krásnou velikou korbu 85*39 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
29.3.22 10:50
@SlečnaDahlia píše:
Jakože v šesti měsících do sporťáku? To asi ne.

můj syn musel jít v 6m do sportáku, měl 12kg a byl strašně veliký, nekdy to holt neovlivníme, ale prostě dneska už jsou sporťáky do lehu, takže se není proč obávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
29.3.22 22:15
@Káťa19 píše:
můj syn musel jít v 6m do sportáku, měl 12kg a byl strašně veliký, nekdy to holt neovlivníme, ale prostě dneska už jsou sporťáky do lehu, takže se není proč obávat

Vůbec nepopírám, že jsou děti, které v šesti měsících vyrostou z jakékoliv korby. Ale přece tomu nemusím jít naproti tím, že se na to vyprdnu a cíleně vyberu korbu tak malou, aby z ní v těch šesti měsících muselo dítě tak jako tak.

A není to jen o poloze do lehu. Asi se nemusíme bavit o tom, že hluboká korba kryje to pořád ještě dost křehké půlroční mimino mnohem lépe, než sporťák, kde je na něm maximálně nějaký fusak nebo nánožník a jinak leží v otevřeném prostoru. Hluboká korba je pro nesedící dítě nepochybně lepší než sportovní sezení a rozhodně je na místě nepodceňovat velikost korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.3.22 00:04

@SlečnaDahlia
Pred cim presne by melo byt dite chranene v korbe..?
Ty prehnane zadelane plastove korby jsou zalezitost jen poslednich par let.

Jinak ja podle velikosti korby taky nevybirala, slo mi o jizdni vlastnosti podvozku. Mizerny kocar sebevetsi korba nezachrani :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí