Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše:
U toho Matěje to má 2 koncepty - klasickou restauraci a nebo stůl v oddělené místnosti, kde vaří JP jen pro vybraný počet lidí. Tam se chystám pozvat mamku ke kulatinám.
A pokud jdeme jen my dva… Tak tam sedí i cizí? Bavimeli se o Stole..
Ty jsi tam jinak byla? Vše v pořádku?
@Lorre
Také jsem na to koukala, přímo z jejich stránek, ne za slevomatu
děkuji
@Lorre píše:
Tak pro tebe to člověk upraví ve Photoshopu no
Za mě za ty prachy, co dáš slevomatu, můžeš najít lepší gastronomický zážitek.
Ta restaurace si na posh ráda hraje, ale je to tam děsně předražené a za ty prachy nestojí. A že k tomu použiješ slevový portál, navíc fakt no comment.
@Mango_Lassi píše:
Tvl. Sorry, slevomat k narozeninám. Urazilo by mě to.
Mangoooo kazdej dárek pro kolegy je restaurace ze slevomatu
Já bych v životě nešla. Jít do luxusniho podniku a mávat tam kódem že slevomatu. Proč to vůbec funguje, proč pak kdekoliv na tebe koukaj jak na povl ( jednou jsme měli ubytovani myslim). Absolutně nechápu toto ![]()
@Mango_Lassi píše:
Za mě za ty prachy, co dáš slevomatu, můžeš najít lepší gastronomický zážitek.
Ta restaurace si na posh ráda hraje, ale je to tam děsně předražené a za ty prachy nestojí. A že k tomu použiješ slevový portál, navíc fakt no comment.
Já jsem taky četla a slyšela spíše negace… Od personálu, přes jídlo po ceny..
Jak píšu cenu klidně ráda překročím… Ale ať to tedy stoji za to ![]()
@Lorre píše:
Tak si můžeš připlatit další litr dva, nejít přes portál a dostal úplně to stejne. To je na tobě. Každopádně za mě ten zážitek stojí
Za mě ne. Je tam hezký výhled. Ale jinak snobarna, za ty prachy to nestojí.
Příspěvek upraven 20.08.23 v 12:59
@Slunecko1234
Cafe Louvre. Což je sice hlavně kavárna, ale jídlo tam mají výborné, koukni na net, mají tam lístek. A ceny v pohodě.
Jako bonus krásné prostředí.
@Lorre píše:
Jako za běžný ceny bych se tam nikdy neukázal, ale takhle ti to aspoň dá možnost, když použijes všemi proklinany Slevomat
Já byla zklamaná. Nepochutnala jsem si.
@Bubla Bůčková píše:
Mangoooo kazdej dárek pro kolegy je restaurace ze slevomatuJá bych v životě nešla. Jít do luxusniho podniku a mávat tam kódem že slevomatu. Proč to vůbec funguje, proč pak kdekoliv na tebe koukaj jak na povl ( jednou jsme měli ubytovani myslim). Absolutně nechápu toto
Ano, přesně má zkušenost. Služby nebo jídlo ze slevomatu bylo vždy okleštěne nebo odfkláknuté. Ale tak je to každého věc.