Restaurace Praha

20.8.23 10:15

Restaurace Praha

Ahoj,

Chtěla bych Vas poprosit zda mi poradíte.

Přítel bude mít 30tiny. Zařizuji pobyt v Praze, jakožto dárek.

Chtěla bych ho v den narozenin vzít někam na večeři kde vaří Vážně dobře, nejlépe českou kuchyni (oba nemusíme mořské plody atd..) Ale může to být moderní kuchyně, kdy se najdou nějaké české kousky :)

Nejlépe abychom se oba navečereli tak do těch 3000,–

Zaujal mě podnik p. Punčocháče.. U Matěje.

Co vy na to?

V Café Imperial jsme již byly :)

Nemám představu co vše tam je.. Nejsme z Prahy ani přilehlého okolí… Takže je možné že cena bude třeba výše ;)

Všem moc děkuji za rady a doufám, že společně něco najdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
20.8.23 11:03

Tak cokoli ze sítě Ambiente je sázka na jistotu..https://www.ambi.cz/nase-podniky/ Jestli je přítel na maso, tak ocení návštěvu Brasiliera (all you can eat), Lokal bude asi moc málo na oslavu..ale Eska by mohla zaujmout..

• Citovat
  • Upravit
6444
20.8.23 11:10

Brasileiro ve Slovanském domě je fajn. Zaplatíte paušál a můžete sníst co chcete. Spoustu masa, hranolky, studený bufet. Nutno udělat rezervaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.23 11:47
@Slunecko1234 píše:
Ahoj,

Chtěla bych Vas poprosit zda mi poradíte.

Přítel bude mít 30tiny. Zařizuji pobyt v Praze, jakožto dárek.

Chtěla bych ho v den narozenin vzít někam na večeři kde vaří Vážně dobře, nejlépe českou kuchyni (oba nemusíme mořské plody atd..) Ale může to být moderní kuchyně, kdy se najdou nějaké české kousky :)

Nejlépe abychom se oba navečereli tak do těch 3000,–

Zaujal mě podnik p. Punčocháče.. U Matěje.

Co vy na to?

V Café Imperial jsme již byly :)

Nemám představu co vše tam je.. Nejsme z Prahy ani přilehlého okolí… Takže je možné že cena bude třeba výše ;)

Všem moc děkuji za rady a doufám, že společně něco najdeme.

Z Ambi jsem byla nadšená z Pizza Nuova, ale to není česká. Šla jsem navrhnout Café Savoy - a teď koukám, že to je taky Ambi. Případně v Obecním domě je česká restaurace, asi silně turistická, ale jde i o prostředí. :)

Ta restaurace U Matěje je geniální nápad. Sice ji taky nemám ozkoušenou, ale mám ji v merku, díky za připomínku. Podle mě tímhle výběrem určitě neprohloupíte, jen nezapomeň na rezervaci.

A nevyžádaný tip - na zmrzlinu do Angelato. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.23 12:00

Částka byla pro představu, když překročím určitě se z toho nezcvoknu.. :)

Vyloženě česká kuchyně to být nemusí.. ale nechtěla jsem tu mít nabídky typu středomořské atd. aby si prostě člověk, který má rád česká jídla (svíčkovou, flak masa,..) mohl vybrat :)

Pizzu oba rádi, ale nevím jestli to na večeři kulatých narozeninám není málo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
20.8.23 12:29

Málo to není, možná trochu pozor na snobíčkování.
Slovanský dům je OK… stejky. :-) Souhlasím, trochu do toho vstoupí cena pití.
A řešit „českou“ kuchyni, prootože nemáme rádi mořské potvory…?
Když to má být na oslavu, tak bych řešil hl. kvalitní jídlo. Ambiente bude i zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 12:32

Českou kuchyni? Zkuste třeba toto https://lafarma.cz/menu/

Skoro Česká kuchyně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.8.23 12:33
@ZuzaM píše:
Brasileiro ve Slovanském domě je fajn. Zaplatíte paušál a můžete sníst co chcete. Spoustu masa, hranolky, studený bufet. Nutno udělat rezervaci.

Není to úplně česká kuchyně a ten koncept je hodně specifický, když vám nosí různý masa. Nám mě tam bylo šíleně moc lidí a nic moc soukromí.

• Citovat
  • Upravit
119
20.8.23 12:35

Bílá kráva, Červený jelen, Čestr napr

U Matěje je to fajn ale už mimo centrum, já tam byla v létě a musim říct, ze na mě ta kuchyně byla těžká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 12:42
@Lorre píše:
Pokud chceš úplně jiný gastronomický level, tak klidně Oblaka na žižkovské věži. Můžeš např. Zakoupit klidne voucher na degustaci pro 2, protože jinak by ses asi nedoplatila, ale todle je lehce nad tvým limitem:
Slevomat voucher

Tvl. Sorry, slevomat k narozeninám. Urazilo by mě to.

• Citovat
  • Upravit
20.8.23 12:43
@Ivan PPZ píše:
Málo to není, možná trochu pozor na snobíčkování.
Slovanský dům je OK… stejky. :-) Souhlasím, trochu do toho vstoupí cena pití.
A řešit „českou“ kuchyni, prootože nemáme rádi mořské potvory…?
Když to má být na oslavu, tak bych řešil hl. kvalitní jídlo. Ambiente bude i zážitek.

Jenže vím, ač by to byl zážitek tak to chlap neocení protože by si nevybral… Proto jsem psala něco ve smyslu české kuchyně… aby tam právě nebyla ta středomořská atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.23 12:44
@Mango_Lassi píše: Českou kuchyni? Zkuste třeba toto https://lafarma.cz/menu/Skoro Česká kuchyně. :lol:

To vypadá taky dobře… :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová