Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe. Já si můžu dovolí chodit do žižkovské věže každý týden, nezruinuje mě to finančně. Ale jako proč? Nic extra tam nemají.
Abys dokázala, že na to máš.
taky půjdu raději někam kde mi chutná.
@Lorre píše:
Asi si nepochopila proč se nad tím pozastavuji. Autorka se ptala co hezkého může koupit příteli za gastronomický zážitek a to tak do 3000. Já ji nějaký nabídl, protože je neobvyklý, za nás skvělý a jentak ho nezazijes, ale vy mě tu hanite, ze by ste byly uražený. To i chápu, proto sem od Vas čekal adekvátní nabídku podobné úrovně. Nakonec se dozvídám, že ste ji nabídli kavárnu s vesměs hospodským jídlem. To by zas urazilo mě.
Já ji poradila místo kde to mám ráda a že tam neutratí 3 tisíce je příjemný bonus.
Vždyť tam můžou po večeři zajít jen na kafe.
@Lorre píše:
Asi si nepochopila proč se nad tím pozastavuji. Autorka se ptala co hezkého může koupit příteli za gastronomický zážitek a to tak do 3000. Já ji nějaký nabídl, protože je neobvyklý, za nás skvělý a jentak ho nezazijes, ale vy mě tu hanite, ze by ste byly uražený. To i chápu, proto sem od Vas čekal adekvátní nabídku podobné úrovně. Nakonec se dozvídám, že ste ji nabídli kavárnu s vesměs hospodským jídlem. To by zas urazilo mě.
Hele, napíšu to explicitně. Chápu, že pro tebe jít na Žižkovskou věž je velký zážitek ze slevomatu, protože jinak na to nemáš. Já na to mám i bez slevomatu, proto na mě by tím opravdu nikdo velký dojem neudělal. Napsala jsem pár dalších podniků, o kterých si myslím, že se hodí k oslavě narozenin.
Snobárna se nerovná vždy kvalita. Pár těch luxusnějších jsem už viděla, takže můžu srovnávat. Každý nemusí chodit do restaurací kvůli statusu. Já tam chodím na jídlo.
@Lorre píše:
Tak na narozky a este kulaté se mu snažíš dát přece něco nezapomenutelného, ne svíčkovou z kavárny kam si skočis z práce.
Pokud ti to chutnalo ve věži, tak se plácni přes kapsu a pozvi dámu na oslavu narozenin. Ale pokud u toho budete sdílet jednu skleničku napůl, protože Slevomat a jinak na to nemáš, tak na tebe bych si udělala teda názor.
@Lorre píše:
Já o voze ty o koze
Jak myslíš.
socky, kteří si hrají na milionáře, úplně nemusím. Za 2000 jde sehnat hezký oběd a nesyslit jedno pití.
@Lorre píše:
Přečti si to este jednou. Určitě ti dojde, proč sem to napsal
Upnul ses na jednu kavárnu tady, kde maji saláty. Chce to lépe číst. Zakladatelka dostala milion tipů, může si vybrat, co chce.
@smile_xxx píše:
Co se nepovedlo?
Stěžovali si na jídlo i personál, asi čekali víc ![]()
Tak jsem si založil vlastní vlákno, jelikož tady se to ztratí
a je to celkem urgentní: https://www.emimino.cz/…snov-505116/ ![]()
Příspěvek upraven 20.08.23 v 17:17
@Lorre píše:
Když má někdo narozeniny a já mu chci udělat radost, tak se mu pokusím dát něco neobvyklého, kam se běžně nepodívá či to nezazije, tudíž mu koupím například degustační menu v žižkovské věži, nebo jinde to je teď úplně jedno, protože na to z našich poměru běžné nemáme. Ty furt jedeš něco o nějakém statusu a že si hraju na boháče, přitom tu jde jen o to poskytnout onen neobvyklý zážitek.
To asi čteš blbě ty. Zakladatelka psala o večeři, kde se dobře nají. O zážitku ani degustaci nic.