Restaurace Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118914
20.8.23 15:27
@Mango_Lassi píše:
Prosím tebe. Já si můžu dovolí chodit do žižkovské věže každý týden, nezruinuje mě to finančně. Ale jako proč? Nic extra tam nemají.

Abys dokázala, že na to máš. :mrgreen: taky půjdu raději někam kde mi chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118914
20.8.23 15:36
@Lorre píše:
Asi si nepochopila proč se nad tím pozastavuji. Autorka se ptala co hezkého může koupit příteli za gastronomický zážitek a to tak do 3000. Já ji nějaký nabídl, protože je neobvyklý, za nás skvělý a jentak ho nezazijes, ale vy mě tu hanite, ze by ste byly uražený. To i chápu, proto sem od Vas čekal adekvátní nabídku podobné úrovně. Nakonec se dozvídám, že ste ji nabídli kavárnu s vesměs hospodským jídlem :pocitac:. To by zas urazilo mě.

Já ji poradila místo kde to mám ráda a že tam neutratí 3 tisíce je příjemný bonus.
Vždyť tam můžou po večeři zajít jen na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 15:40
@Lorre píše:
Asi si nepochopila proč se nad tím pozastavuji. Autorka se ptala co hezkého může koupit příteli za gastronomický zážitek a to tak do 3000. Já ji nějaký nabídl, protože je neobvyklý, za nás skvělý a jentak ho nezazijes, ale vy mě tu hanite, ze by ste byly uražený. To i chápu, proto sem od Vas čekal adekvátní nabídku podobné úrovně. Nakonec se dozvídám, že ste ji nabídli kavárnu s vesměs hospodským jídlem :pocitac:. To by zas urazilo mě.

Hele, napíšu to explicitně. Chápu, že pro tebe jít na Žižkovskou věž je velký zážitek ze slevomatu, protože jinak na to nemáš. Já na to mám i bez slevomatu, proto na mě by tím opravdu nikdo velký dojem neudělal. Napsala jsem pár dalších podniků, o kterých si myslím, že se hodí k oslavě narozenin.
Snobárna se nerovná vždy kvalita. Pár těch luxusnějších jsem už viděla, takže můžu srovnávat. Každý nemusí chodit do restaurací kvůli statusu. Já tam chodím na jídlo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.8.23 16:12
@Lorre píše:
Tak na narozky a este kulaté se mu snažíš dát přece něco nezapomenutelného, ne svíčkovou z kavárny kam si skočis z práce.

Pokud ti to chutnalo ve věži, tak se plácni přes kapsu a pozvi dámu na oslavu narozenin. Ale pokud u toho budete sdílet jednu skleničku napůl, protože Slevomat a jinak na to nemáš, tak na tebe bych si udělala teda názor.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.8.23 16:20
@Lorre píše:
Já o voze ty o koze :)

Jak myslíš. :nevim: socky, kteří si hrají na milionáře, úplně nemusím. Za 2000 jde sehnat hezký oběd a nesyslit jedno pití.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.8.23 16:28
@Lorre píše:
Přečti si to este jednou :D. Určitě ti dojde, proč sem to napsal

Upnul ses na jednu kavárnu tady, kde maji saláty. Chce to lépe číst. Zakladatelka dostala milion tipů, může si vybrat, co chce.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
20.8.23 16:36
@smile_xxx píše:
Co se nepovedlo?

Stěžovali si na jídlo i personál, asi čekali víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41113
20.8.23 16:47

Tak jsem si založil vlastní vlákno, jelikož tady se to ztratí
a je to celkem urgentní: https://www.emimino.cz/…snov-505116/ :jazyk:

Příspěvek upraven 20.08.23 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118914
20.8.23 16:48
@Lorre píše:
Když má někdo narozeniny a já mu chci udělat radost, tak se mu pokusím dát něco neobvyklého, kam se běžně nepodívá či to nezazije, tudíž mu koupím například degustační menu v žižkovské věži, nebo jinde to je teď úplně jedno, protože na to z našich poměru běžné nemáme. Ty furt jedeš něco o nějakém statusu a že si hraju na boháče, přitom tu jde jen o to poskytnout onen neobvyklý zážitek :roll:.

To asi čteš blbě ty. Zakladatelka psala o večeři, kde se dobře nají. O zážitku ani degustaci nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová