Restaurace Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
20.8.23 16:52
@Lorre píše:
Když má někdo narozeniny a já mu chci udělat radost, tak se mu pokusím dát něco neobvyklého, kam se běžně nepodívá či to nezazije, tudíž mu koupím například degustační menu v žižkovské věži, nebo jinde to je teď úplně jedno, protože na to z našich poměru běžné nemáme. Ty furt jedeš něco o nějakém statusu a že si hraju na boháče, přitom tu jde jen o to poskytnout onen neobvyklý zážitek :roll:.

Strašný kolovrátek.
Poměry zakladatelky neznáš. Že ty na něco nemáš, neznamená, že ostatní taky ne.
Proto nabízíme zde různé varianty a různé podniky. O tom, že na to nemáš a jednou se chceš cítit jakože na to máš, jsi psal :lol:
Jinak nejsem klopotkova ani kockazvysocan ani všechny tvé obvyklé hadaci entity, takže už mě nebavíš a nejsem papoušek. Měj se. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2069
20.8.23 16:59

A vecere ma byt to hlavni, zlaty hreb vecera nebo mate i jine plany, jiny darek?
Pokud pojedete do Prahy kvuli te veceri, tak by to chtelo nejakou special lokalitu nebo tema. Podle toho, co ma rad.
Jestli ma rad pivo, tak bych se zamerila spis na restauraci s vlastnim pivovarem nebo s ochutnavkami ruznych malych pivovaru. Chlap je gurman? Aby jste nesli do nejake luxusni restaurace a jeste po ceste domu se nemusel docpat kebabem. :) A nebyl pro nej vetsi darek, kdybys zorganizovala party s grilovanym prasetem a kamarady. :think: Nebo burger v Hooters :).
Jestli ma rad hudbu, tak neco, kde je u jidla ziva hudba.
U masozravych chapu bych sla do restaurace, ktera dela vyborne steaky z vlastniho chovu, takze i mimo Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
20.8.23 17:03
@aiwwa píše:
@Slunecko1234
Cafe Louvre. Což je sice hlavně kavárna, ale jídlo tam mají výborné, koukni na net, mají tam lístek. A ceny v pohodě.
Jako bonus krásné prostředí.

Ale ona chce za 3 tisíce. Tady se vejde do litru i s kulečníkem a drinkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.8.23 17:05
@Sisika9 píše:
Ale ona chce za 3 tisíce. Tady se vejde do litru i s kulečníkem a drinkama :mrgreen:

Co to sežere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 17:14

Byli jste někdo v zelené zahradě?

• Citovat
  • Upravit
118706
20.8.23 17:16
@Sisika9 píše:
Ale ona chce za 3 tisíce. Tady se vejde do litru i s kulečníkem a drinkama :mrgreen:

No, vždyť to nevadí. Drahý nerovná se kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118706
20.8.23 17:19
@Lorre píše:
V globusu mají taky slušne řízky :D

Tak si dej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
20.8.23 17:39
@aiwwa píše:
No, vždyť to nevadí. Drahý nerovná se kvalitní.

Já vím, jen mi to pravě přišlo jako zbytečně přestřelená cena. Ty 3 tisíce. V Praze se hezky najíš za daleko míň. Přišlo mi, že tady lidi spíš hází rádoby snobárny pro turisty, tak aby zakladatelka nebyla zklamaná, že nemůže zamávat příteli před nosem obří částkou i kdyby si to krásně užil :nevim: za mě perfektní nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118706
20.8.23 17:43
@Lorre píše:
Zakladatelka píše cenu do 3000, tudiz nějaky kulinářský zážitek počítám očekává.

Kulinářský zážitek můžeš mít i u jídla za 300. Většinou záleží nejvíc na kuchaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.8.23 17:51
@Slunecko1234 píše:
Ahoj,

Chtěla bych Vas poprosit zda mi poradíte.

Přítel bude mít 30tiny. Zařizuji pobyt v Praze, jakožto dárek.

Chtěla bych ho v den narozenin vzít někam na večeři kde vaří Vážně dobře, nejlépe českou kuchyni (oba nemusíme mořské plody atd..) Ale může to být moderní kuchyně, kdy se najdou nějaké české kousky :)

Nejlépe abychom se oba navečereli tak do těch 3000,–

Zaujal mě podnik p. Punčocháče.. U Matěje.

Co vy na to?

V Café Imperial jsme již byly :)

Nemám představu co vše tam je.. Nejsme z Prahy ani přilehlého okolí… Takže je možné že cena bude třeba výše ;)

Všem moc děkuji za rady a doufám, že společně něco najdeme.

Ahoj, doporučuju vybrat nějakou degustačku, tam toho ochutnáte víc a každý si najde to své. Dobře se najíte třeba tady:

• Czechoslovak restaurant - milé prostředí, akceptovatelné ceny, česko-slovenské chutě, doporučuju dát si i vinné párování, budete to mít se super výkladem zdarma :palec:
  • Hotel Hoffmeister - s manželem máme rádi prostředí, navíc je možné využít i welness
  • La Farma - degustačky úplně nedělají, ale je to restaurace, která má duši (a super kuchaře)
  • Bull & Bonito - vyberou si milovníci masa a klasických chutí, nejen českých
  • Brasileiro - skvělé steaky a neomezeně krevet pro nenažrance (to asi nevyužijete :mrgreen: )
  • Čestr - taky super steaky, trošku vyšší ceny, ale jednou za čas se to dá
  • Volcano Complex - krásné prostředí, welness, výborné jídlo, trochu dražší
  • Ginger & Fred - dražší, z toho důvodu vhodné spíš na důležitější oslavy, krásný výhled, jídlo dobré
  • Le Grill - hezké prostředí, výborný signature dezert, slušné ceny, dražší pití

Pokud byste se přece jen rozhodli ochutnat něco trochu jiného (třeba italskou kuchyni), můžu doporučit ještě SASYRE (humr), Ungelt (nepřekonatelné mušle svatého Jakuba) nebo Ristorante II Giardino (prostředí, výborné předkrmy).

Určitě jsem na spoustu dobrých restaurací zapomněla, ale teď z hlavy je bohužel nevysypu. Ale diskusi si ukládám jako inspiraci pro „někdy příště“. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118706
20.8.23 17:52
@Lorre píše:
Od kulinářského zážitku očekávám tedy víc než dvě zvládnuté běžné jídla do 300. Záleží jak to dokáže ocenit její přítel. Znám člověka, kde platí čím levnější tím chutnější :lol:

O dvou jídlech do 300 jsem nic nepsala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová