Restaurace Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
20.8.23 17:56

@Paja-Maya moc pěkné, díky. Vidím ve výběru 2, co ještě neznám. Jdu si to zařadit do testovacího seznamu.

Něco se středomořskou kuchyní tam nemáš? Mám chuť na ryby a chobotnici.

• Citovat
  • Upravit
118706
20.8.23 18:08
@Lorre píše:
Mysleno jedno jidlo do 300. To už dneska platíš fakt běžne. I pizza sem koukal že je klidně za 250.

No a co? To znamená že to nemůže být výborné? Hele, já už s tebou tenhle pingpong hrat nebudu, už tak jsme to tu zaplevelili až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118706
20.8.23 18:09
@Mango_Lassi píše:
@Paja-Maya moc pěkné, díky. Vidím ve výběru 2, co ještě neznám. Jdu si to zařadit do testovacího seznamu.Něco se středomořskou kuchyní tam nemáš? Mám chuť na ryby a chobotnici.

Jo, super přehled. Taky jsem si to uložila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.8.23 18:18
@Mango_Lassi píše:
@Paja-Maya moc pěkné, díky. Vidím ve výběru 2, co ještě neznám. Jdu si to zařadit do testovacího seznamu.Něco se středomořskou kuchyní tam nemáš? Mám chuť na ryby a chobotnici.

Tyjo teď nafofr mě napadá jenom Dejvická 34 (tu asi znáš, myslím, že byla i v televizi - v nějaké soutěži) nebo skromnější Pastař (výběr tam moc není, ale kvalita byla vždycky dobrá). Ale ryby a mořské plody udělají dobře ve většině zmíněných restaurací, které jsem psala v původním seznamu, jenom jich třeba nebude na výběr tolik.

Přihodím jeden (naprosto subjektivní a nelogický) tip: Osobně mám dobrou zkušenost s tím dávat si čerstvé ryby a steak z hovězí svíčkové v kavárnách (respektive restauracích, které mají v názvu Café) :mrgreen: Netuším proč, ale prostě je uměj.

Můžeš prosím taky doporučit, kterou restauraci bychom v Praze neměli minout? Až holky vylezou, rádi s manželem zase vyrazíme polechtat chuťové pohárky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 18:24

@Paja-Maya mám doma vegetariána, takže stejky a grill nám trochu ucházejí. Ale chystám se sem, dám vědět https://zelena-zahrada.eu/

• Citovat
  • Upravit
1219
20.8.23 18:24
@Mango_Lassi píše:
V tomhle si prostě nerozumíme a asi rozumět nebudeme. Nepotřebuju jít do restaurace, na kterou běžně nemám. Nepotřebuju si hrát na něco, co ani nejsem.
A když už partner chce mě překvapit a udělat dobrý dojem, výběrem restaurace ze slevomatu to nebude, protože u narozenin očekávám trochu velkorysost, protože se nejedná o běžnou událost.
Jinak už nevím, jak to více vysvětlit.

Ahoj, a dokážeš pochopit, že někdo na to standardně nemá a tudíž tento poukaz koupí příteli na narozeniny i přes slevomat, aby mu udělal radost, jelikož jinak se tam nedostane? A většinou to není o tom, že si ten člověk na něco hraje (i když v některých případech ano), ale chce druhému dopřát něco, co si běžné dovolit nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 18:27

@Paja-Maya z italské kuchyně ještě toto
Grosetto Marina

https://www.marinaristorante.cz

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.8.23 18:33
@katulka.k píše:
Ahoj, a dokážeš pochopit, že někdo na to standardně nemá a tudíž tento poukaz koupí příteli na narozeniny i přes slevomat, aby mu udělal radost, jelikož jinak se tam nedostane? A většinou to není o tom, že si ten člověk na něco hraje (i když v některých případech ano), ale chce druhému dopřát něco, co si běžné dovolit nemůže?

Já mám na narozeninovou oslavu určité nároky, ale vy si dělejte co chcete. Letos na mé narozeniny jsme si zašli do La Farma a jsem celkem spokojená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.23 18:35

Já mohu doporučit mimopražský, ale z Prahy celkem dobře dostupný, Dům 550 na Kladně. Mimořádný zážitek

anonym, protože bych příliš lokalizovala svou polohu :D

• Citovat
  • Upravit
2697
20.8.23 18:36

Mně se v poslední době nejvíc líbilo v Gardens ve Vodičkové ulici. Jen to není česká kuchyně, no. Spíš zaměřená na Francii a Itálii. Ale je tam krásné prostředí v zeleni, tříchodové menu dáte do litra a hlavně tam mají výborného šéfkuchaře, jídlo nám moc chutnalo (manžel i dcerka si vybrali něco jiného než já) a ty zákusky vypadají a chutnají jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.8.23 18:48
@Mango_Lassi píše:
@Paja-Maya mám doma vegetariána, takže stejky a grill nám trochu ucházejí. Ale chystám se sem, dám vědět https://zelena-zahrada.eu/

Obě vypaají dobře, díky. :palec: Jinak ti úplně rozumím, já měla před lety doma vegana… :mrgreen: Ale to už byl velký rozpor (já jsem nadšený masožravec) - a taky doba byla jiná, menší výběr míst, menší ohledy na spešl diety. Snesitelným kompromisem tenkrát byla Maitrea . Pokud neznáte, taky třeba někdy zkuste, na vegetariálskou / veganskou uměli i dochucovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.23 18:59
@Paja-Maya píše:
Obě vypaají dobře, díky. :palec: Jinak ti úplně rozumím, já měla před lety doma vegana… :mrgreen: Ale to už byl velký rozpor (já jsem nadšený masožravec) - a taky doba byla jiná, menší výběr míst, menší ohledy na spešl diety. Snesitelným kompromisem tenkrát byla Maitrea . Pokud neznáte, taky třeba někdy zkuste, na vegetariálskou / veganskou uměli i dochucovat. :)

Maitreu znám, je to tam pěkný.
Pro zvláštní příležitosti bych taky šla do té Mariny, je to na lodi na Vltavě, bude to chtít ale rezervaci.

Ještě mě zaujaly ty Gardens, musím vyzkoušet.

Příspěvek upraven 20.08.23 v 19:08

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová