Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lleennttiillkkaa píše:
a jak se jmenuješ?
Poslala jsem ti sz.
Moje skupinka se jmenovala retro bohatstvi z pudy nebo tak nejak pak sem ji opustila jak sem si zrusila facebook prenechala jsem ji kamaradce ![]()
Ja mam sen jeste stary anglicky kocarek
ty jsou taky moc krasny
@Davima staré anglické věci jsou nádherné… ve Windsoru jsem si ucvrkávala z královského domečku na panenky a sbírky dětských věciček, které nosila královna a její sourozenci v dětství.. chjo, to jsou opravdový poklady.
Já jsem dneska hrabala na chalupě a vyhrábla jsem proutěnou postýlku na kolečkách, která je po manželové babičce
uklízíme stodolu, proto tolik objevů! Je úžasná, matrace musí pryč ale zbytek je celkem ok, výplet místy chybí a je nahrazen provázky, ale stejnak je to ![]()
@jepice jeee no to musi byt krasa
mela jsem sen mit stegnera a proutcek no a jeste toho anglicanka
babicka mi vypravela ze na tatu, ji kamaradka z tuzexu sehnala dva stegnery, privezla ji je vypujcene az domu a tam si mohla vybrat jaky, prvni byl prave s dvou kolama vetsima nez prednima ozdoben a se zaclonkami a druhy byl klasicky kozenkovy stegner, prej se ji libil vic ten se zaclonkama ale byl prej vyssi tak vzala tenkrat ten kozenkovy, babicka je trochu pidi clovek
a prej ji na ulici zastavovali maminky a tehulky a ze ho koupi ![]()
Holky krasny vecicky mate, kocarky, zavinovacky, saticky ( to jsem nikdy nevidela
), cepicky (se mi libi, ze jsou pletene a ne hackovane)
prikladam foto me retro zavinivacky (vice nez 40 let stare) aktualne i s moji holcickou ![]()
@Lenick jeeeee to je krasny a holcicka je uzasna
a jak ji to v ni slusi teda
uplne jako panenka ![]()
Tak já se jdu taky pochlubit našimi retro kousky ![]()
Máme toho tedy víc, skleněný lahvičky, dupačky, zavinovačku po mě, ale tyhle fotky mám aktuálně v PC
@Lenick no to je nádhera! myslím obojí, zavinka i krásná kočička…
![]()
@Lenick jůůů! Tak to je veeeliká paráda! A maličká je jak porcelánová panenka
Holky, to je mazec.. taková krása, kdybych to tak měla kam dávat… mám taky ve sklepě krabici dupaček po manželovi, krásné s tkaničkou okolo kotníku ![]()
Přikládám fota těch mých objevů, v nálezovém stavu.. podvozek od kočáru rozleštit už nepůjde, postýlka jakž takž ok
barvičky trochu zkreslené, hrála jsem si s foťákem ![]()
Holky, a jak to řešíte s těma kočárkama, když jedete autem, a chcete ho brát s sebou?
@Anro narvat libertu do krátké felicie byl docela oříšek, obzvláště, když jsem jela sama
ale dalo se, ale pak jsem raději pořídila golfky. Teď s ní jezdím jenom po vsi, ale věřím, že bych do současného auta nandala bez problémů:)
@jepice teda ta postylka naprosta nadhera a na konstrukci doporucuji Tempo na lesteni aut a houbicku na nadobi kvalitni s tou drsnou zelenou vrstvou nechaj se na tom ruce ale ja ze stegneru dostala krasne rez pryc a bliska se uplne ![]()