Rekvalifikační kurzy na úřadu práce

3701
10.6.16 11:15

Revalifikační kurzy na ÚP

Ahoj holky, chci se prosím zeptat, jestli jste si některá dělaly rekvalifikační kurz na úřadu práce a popřípadě jestli můžete napsat který a jestli vám to pak pomohlo když jste hledaly práci.
Já už jsem trochu zoufalá, přemýšlím, že bych si nějaký kurz udělala.
Moc a moc vám děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2021
10.6.16 12:14

@SarkaNovo Nedělala jsem úplně přes ÚP, ale bylo to propojené, byl placený z EU, tehdy konkrétně pro matky na RD. Záleží si jaké máš vzdělání a co si představuješ - Já jelikož nemám dodělanou SŠ :oops: jsem si udělala kurz PSS (pracovníka v sociálních službách), pro každého to není, mně to nevadí, dnes, kdy si po matuře na zdrávce pouze zdravotnický asistent bych si náplní práce moc nepomohla, ani kdybych tu zdrávku měla. Práci jsem si v zápětí našla takovou kde kurz požadovali, příjem jsem měla na ženu myslím slušný v porovnání s prodavačkou, nebo servírkou tady v kolí (porovnávám proto, že tohle bych se základkou asi taky dělat mohla) skoro jednou takový. :-)
No od září se chystám na dálkové studium SŠ a to bude celkem legrace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 12:27

@SarkaNovo jo, kdysi jsem dělala, základy podnikaní, brala jsem z úp aji dotace, podnikám dodnes, i když už mi to leze krkem a chystám se normálně do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.6.16 12:47

Kamarád dělal jakýsi kurz účetnictví. Posléze ho vzali ve firmě na místo účetního, pracuje tam už 5 let. Do té doby pracoval ve skladu u pásu (s nedodělanou VŠ). Takže jemu to v životě pomohlo hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.6.16 13:21
@martina.se píše:
@SarkaNovo jo, kdysi jsem dělala, základy podnikaní, brala jsem z úp aji dotace, podnikám dodnes, i když už mi to leze krkem a chystám se normálně do práce :D
:mavam: jéééé ahoj Marti, změnila jsi profilovku, že? :D
Díky. Nad tím kurzem podnikání jsem taky přemýšlela, ale v dnešní době podnikat je dost na prd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 14:00

@SarkaNovo jj, měnila.. už to nudilo :think: Jinak já věděla, co chci dělat, tak to bylo jednodužší.. ale teď už to taky není tak ejchuchu… zrcadlo má každý a hned si hraje na fotografa.. kšeftů ubylo, do toho přestěhování atd.. jako ještě pořád jsem v plusu, ale přestalo mi to bavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.6.16 14:36
@martina.se píše:
@SarkaNovo jj, měnila.. už to nudilo :think: Jinak já věděla, co chci dělat, tak to bylo jednodužší.. ale teď už to taky není tak ejchuchu… zrcadlo má každý a hned si hraje na fotografa.. kšeftů ubylo, do toho přestěhování atd.. jako ještě pořád jsem v plusu, ale přestalo mi to bavit :think:

Jj, chce to změnu taky časem, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 14:44
@SarkaNovo píše:
Jj, chce to změnu taky časem, vid?

jj, chce.. a odpočinek.. někdy jsou to zbytečné nervy, jestli vše klapne, lidi zaplatí atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.6.16 14:46
@martina.se píše:
jj, chce.. a odpočinek.. někdy jsou to zbytečné nervy, jestli vše klapne, lidi zaplatí atd.. :nevim:

Jo, to si myslím. Já podnikala rok (měla jsem vinotéku) a vzdala jsem to.Jsem se každý den modlila, aby přišli lidi. Teď jsem na ÚP a právě mě láká ten kurz podnikání, že třeba by mě naučili jak se správně podniká, pač já to fakt nezvládla :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 14:51
@SarkaNovo píše:
Jo, to si myslím. Já podnikala rok (měla jsem vinotéku) a vzdala jsem to.Jsem se každý den modlila, aby přišli lidi. Teď jsem na ÚP a právě mě láká ten kurz podnikání, že třeba by mě naučili jak se správně podniká, pač já to fakt nezvládla :mrgreen: :oops:
:mrgreen: nevim.. já už jsem otrávená.. 8 let sedim vesměs u pc nebo stojim za foťákem, zašlo to tak daleko, že už nefotím ani pro radost.. chce to změnu :think: na to podnikání se poptej, uvidíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.6.16 14:58
@martina.se píše: :mrgreen: nevim.. já už jsem otrávená.. 8 let sedim vesměs u pc nebo stojim za foťákem, zašlo to tak daleko, že už nefotím ani pro radost.. chce to změnu :think: na to podnikání se poptej, uvidíš.

No to je jasný, že to omrzí. Ale jsi dobrá - fotografky obdivuji ;) Já mám věčně fotky rozmazaný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 15:13
@SarkaNovo píše:
No to je jasný, že to omrzí. Ale jsi dobrá - fotografky obdivuji ;) Já mám věčně fotky rozmazaný :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
10.6.16 20:18

A jak ty kurzy probíhají? Je to každý den v týdnu? A proplácejí i cestu? A na jak dlouho to bývá? Kolik týdnů?
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat