Revize a menstruace, je to možné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
20.12.12 20:20

Máš pravdu stím, že co se má stát stane se, víš ted už věřím, že všechno je kvůli něčemu to, že jsme přišli o miminka mělo asi nějaký význam zanechalo to bolest ale určitě věřím, že si o to víc budem vážit našich dalších miminek ty už to máš jisté a já snad taky co nejdřív otěhotním :)) snad už mě ten život dost potrápil a ted bude zas dobře:) musíííííííííííííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
21.12.12 07:20

Je to tak. Zlé a špatné věci nás posílí. S manželem nás to zase víc spojilo a teď jsme na sebe hodnější než kdy předtím :) Taky brzy otěhotníš, uvidíš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.12.12 08:58

U nás to je trošičku obráceně :( já bych řekla, že nejdříve se můj mužíšček choval ukázkově ale ted fíha dnes je to 14dní a už dělá jako by se nic nestalo, a už i na malou třeba dost zařve a ani se nekontroluje on je super chlap jen, že má dost velkej problém je výbušnej jeho povaha je na zabití :( takže tak…ale jsem ráda, že vás to posílilo a ted se těšte na užasné miminečko:)a já se snad také dočkám :)jinak krásné vánoce a hodně štěstíčka zdravíčka vám všem tady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
21.12.12 20:53

S chlapama je to těžko. Ten můj se z toho taky otřepal strašně rychle. Já jsem třeba kolikrát brečela a on se zeptal, že co mi je, co se stalo, proč brečím. No proč asi, že??? :twisted: Byla jsem vždycky na vývrat :evil: Samozřejmě je to taky zasáhne, ale berou to jinak a rychleji a snadněji se s tím vyrovnají. Aspoň většina teda. My pak po sobě taky začali po nějaké době čas od času štěkat, ale co jsem otěhotněla je vše eňoňůno. Tak snad to vydrží :)
Tak přeji krásné a pohodové Vánoce a pevné nervy a samozřejmě hodně štěstíčka se snažením! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí