Revize dělohy, nebo čekat na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
2.12.12 16:56
@terkam1 píše:
revizi beru jako poslední variantu…když nebude zbytí…

No mě u toho druhého nic nebylo, jen jsem začala krvácet a jak to dopadlo. Tak nějak nejsem zastánce toho nechat zamlklinu odejít samotnou :nevim: můžu ti říct že to bylo fakt hodně zlý oproti té kyretáži kdy mi nic nebylo a krvácela jsem jen dva dny :nevim: prostě aby jsi i tohle vzala v úvahu, kór když máš problémy s otěhotněním… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.12.12 17:12
@PetraBecker píše:
Zdravim holky, i kdyz ne po Ivf podobny pripad. 27.11 HCG 501, 30.11 HCG 684, lékar v nemocnici jen napsal, neadekvátní těhotenství, klinicky bez obtíží, potvrdí-li se výše uvedené pak provedeme RCUI. V pondělí mám nástup a téže se mi to zdá nějak brzy, jít odstraňovat, Na UZ 0.31 cm váček. Mám téže smíšené pocity a je to bohužel u všech smutné :(. Jen jsem se dočetla, že některé slečny to ani s nízkou hladinou nevzdali a čekali a porodili zdravé mimi. Jsem od února po kyretáži ve 3 měs prestalo bit srdicko. A teď nanovo, kvůli neadekvatnimu narustu HCG.

tak to je taky strašný osud…vím, že to zvládneš…já už zavolala do nemocnice, že nepříjdu. zítra se domluvim se svojí doktorkou…uvidím co mi řekne, ale zatím na potrat nepůjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.12.12 17:13

Já si nemyslim si že by to byl až tak bezpečný výkon jak všude píšou…je to přese stejný výkon jako při umělém přerušení těhotenství…a ten má mnoho rizik od zánětů. přes dilataci hrdla a následného potrácení až po protržení dělohy a nutnosti jí odstranit…ano svá rizika má i spontánní potrat…ale tak mám vyhánět čerta dáblem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 19:11

Co uz se bohuzel nadela:-( Tyhle vysledky jsou z nemocnice muj lekar mel dovolenou.Rano odevzdam pro kontrolu Hcg a musim jit.Je to hruza, ale nejake riziko infekce bo neco jineho nechci ani domyslet kvuli jiz predskolnim detem. Bolesti nejsou, citim se dobre. Zkusim rano jak dopadne ra krev:-( Nejradeji bych to zeze nechala osudu vse 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.12.12 19:18
@PetraBecker píše:
Co uz se bohuzel nadela:-( Tyhle vysledky jsou z nemocnice muj lekar mel dovolenou.Rano odevzdam pro kontrolu Hcg a musim jit.Je to hruza, ale nejake riziko infekce bo neco jineho nechci ani domyslet kvuli jiz predskolnim detem. Bolesti nejsou, citim se dobre. Zkusim rano jak dopadne ra krev:-( Nejradeji bych to zeze nechala osudu vse 8)

já počkám…ted jsem četla dnešní dneíček jedné maminyk a to mi ještě dodalo odvahy https://www.emimino.cz/…torum-10040/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 19:32
@terkam1 píše:
já počkám…ted jsem četla dnešní dneíček jedné maminyk a to mi ještě dodalo odvahy https://www.emimino.cz/…torum-10040/
:-) Krasny pribeh:-)Urcite vyckej a drzim palecky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.12.12 19:36
@PetraBecker píše: :-) Krasny pribeh:-)Urcite vyckej a drzim palecky!

jako upřímně už nevěřím že se miminko udrží a pomalu se začínám vyrovnávat s tím, že to prostě nevyšlo, ale chci mu dát ještě šanci…sobě i jemu…jemu na život mě na srovnání se se stávající situací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 19:46
@terkam1 píše:
jako upřímně už nevěřím že se miminko udrží a pomalu se začínám vyrovnávat s tím, že to prostě nevyšlo, ale chci mu dát ještě šanci…sobě i jemu…jemu na život mě na srovnání se se stávající situací

Chapu.Ja to tak mela v unoru. A to byl 12tt - srdicko netlouklo.Sla jsem na pravidelnou kontrolu a…odchazela s papapirama to rano na RCUI.Ja byt Tebou, teze bych pockala stopro! Pokud jsi bez bolesti. Treba opravdu bude napsan dalsi pozitivni pribeh :-).Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
2.12.12 22:11

@terkam1 a řekli ti, jak máš velký gestační váček? jak už jsem ti psala, budu to mít asi stejný..nic mi není, ale HCG roste pomalu a v 6+4 byl gestační váček jen 5,1mm.. ale KET byl 19.DC.. takže jsem o necelý týden zpožděná, tak ale stejně.. je to moc málo..na kontrolu jdu v pátek, tam by měla být srdeční akce, to bych podle MS měla být v 7+4, ale zase - jsem zpožděná, tak bůh ví, jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.12.12 00:17
@Danny77 píše:
@terkam1 a řekli ti, jak máš velký gestační váček? jak už jsem ti psala, budu to mít asi stejný..nic mi není, ale HCG roste pomalu a v 6+4 byl gestační váček jen 5,1mm.. ale KET byl 19.DC.. takže jsem o necelý týden zpožděná, tak ale stejně.. je to moc málo..na kontrolu jdu v pátek, tam by měla být srdeční akce, to bych podle MS měla být v 7+4, ale zase - jsem zpožděná, tak bůh ví, jak to dopadne..

dannz to mi neřekli…ale už jsem tam zavolala že zítra nepříjdu…fakt se mi hodně ulevilo…najednou ze mě spadl velkej kámen…zíta to bude řešit dál…zavolám svý doktorce a nechám se objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.12 05:19
@Danny77 píše:

Mohu se zeptat kolik jste mela Hcg? Vsude rikaji o Hcg ten dvojnasobek co 2-3 dny, ne bohuzel vzdy je tomu tak. Dokonce v laborce mi rekli, ze u kazdeho to tak neni a u doktoru to je spatně, ale i presto se dá s pomalu rostoucím Hcg pokračovat ve zdravém těhu. Já byla i u mojich dětí zpožděná s velikostí. Již před 7 lety a to mi tenkrát nikdo nic s Hcg atd nedělal. Preji pozitivni vyreseni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
3.12.12 08:20

@PetraBecker já měla 1374 a za dva dny jen 1603.. to je strašně málo, takže ta velikost váčku - což bylo týden po nabrání HCG asi zapadá do skládačky ZT.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
3.12.12 15:06

Muzu se zeptat, jak to dnes dopadlo? Myslim na tebe, snad je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
3.12.12 15:33

@terkam1 taky mě zajímá - co se děje dneska? co tvoje Dr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.12.12 16:26
@Katchi píše:
Muzu se zeptat, jak to dnes dopadlo? Myslim na tebe, snad je to ok.

ahoj holky…no volala jsem mojí doktorce…je nemocná…řekla jsem situaci sestřičce a řekla že buď at jdu za zástupem a nebo at vydržim do čtvrtka a zavolám, že by už paní doktorka snad mohla přijít…asi počkám…nemám kam spěchat…jen mi z telefonu bylo jasné kam mě asi tak budou chtít směřovat…no uvidíme…možná půjdu tak ve čtvrtek k tomu zástupu uvidim…je prej dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty