Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleofasek Krásné šatičky, Adélce moc sluší. Ať je Ti brzy lépe, musí to být dost nepříjemné ![]()
@Neliska s tou MS je to asi hodně individuální, měla by přijít do těch 6ti týdnů, ale já ji dostala až za dva měsíce a to ještě jen díky injekci ![]()
@MCH bez ultrazvuku? Tak to naprosto souhlasím s @Kleofasek, to přece nemůže nic poznat???
Jinak holky, přece nemůžete za to, že máte už jedno dítko a píšete o nich, je to přirozený
Určitě to díky nim snášíte vše líp, snad se toho drobka taky dočkám a vy toho druhého ![]()
Je, holky, tak to jste me vydesily! Jsem ja ta jedina, ktere nedelal dr. pri porevizni kontrole ultrazvuk? Napiste prosim, diky.
Zdravím, tak já dneska volala k doktorovi a do nemocnice na revizi opravdu musím
Vůbec se mi tam nechce.
Jinak mě určitě nevadí, že píšete o dětech
je dobře, že máte ty zlatíčka u sebe ![]()
Jinak já už jsem se psychicky srovnala. Nějak jsem to v hlavě odsunula a spíš mám pocit jako bych nikdy těhotná nebyla. Možná i proto, že to bylo tak krátké…
@Verifikation
To je mi líto. Zákrok fyzicky jsem prožívala jako nenáročný, už ho mám za sebou podruhé. Určitě to bude rychlé a ambulantní, ne? A jestli máš navíc k tomu ten bonus, že s tím jsi psychicky srovnaná, tak teď už jen věř lepším zítřkům. Přijdou. Myslím, že si zmiňovala, že je ti přes třicet, snad se nepletu? Naděje pro tebe - já měla malou 4 dny po mých 37 narozeninách.
@Verifikation tak to se ti nedivím, že se ti tam nechce, mně doktor taky řekl, že musím bezpodmínečně na revizi, než riskovat, že mi tam něco zůstane a bude to dělat ostudu ![]()
@MCH já ti řeknu v pondělí, to jdu na první porevizní kontrolu.
holky řekla, bych, že to nejhorší máme za sebou, psychika se lepší, u nikoho žádné komplikace s revizí, to je pozitivní, tak teď už jenom abychom párkrát odmenstruovali a začnemem se pomalu snažit ne. ![]()
@MCH
Jo, na podzim mi bude 32
Teda, první až v 37? Doufám, že nám se podaří dřív. Už teď do mě manžel reje, že nechce být starý táta.. ![]()
@Verifikation neboj, ono to je lepší jistota, že půjde vše ven. Kdyby ti tam něco zůstalo, tak by ti to dělalo velkou neplechu. Mohla bys dostat až rakovinu dělohy. Opravdu se neboj, doktor to myslí určitě dobře, je to zákrok na 10 minut a pak nic nebolí. Mě teda až dneska břicho jak na MS.
@Andrej29 @Kleofasek
Díky za podporu. Asi máte pravdu.. Už aby to bylo za mnou a mohla bych fungovat jako normálně…
@MCH určitě by ti měl udělat ultrazvuk, řekni, že ať ho udělá, nebo se ho zeptej, jak to jako pozná, když tě jen prohmatá. To je fakt nějaký deb… ![]()
@DaMaThe jak se cítíš? dobré? co krvácení?
@Andrej29 to jsem ráda, že to nevadí
, ale stejně, omezím to psaní o malé. Přece jen, teď je vše čerstvé, psychika ještě pořád pracuje a mě by to možná taky trošku vadilo, nevím no ![]()
Máme určitě i jiná témata ke konverzaci ![]()
@Verifikation jj, čím dřív to budeš mít za sebou, tím dřív budete moct na další pokus. A půjdeš na ještě KET nebo do IVF?
Mě vyšlo až druhé. A kam chodíš, do kterého CARu?
@MCH jenom prohmat a zrcadla? A jak jako vidí do té dělohy jestli tam něco nezůstalo?
Buď tebou, okamžitě si najdu někoho jiného, i kdybych měla dojíždět 20-30km. Tohle je teda přístup 

To jsem myslela, že já jsem ošizená, že mi nevezmou krev. tak doufám, že s edr. podívá do dělohy i teďka
Mě tak bolí to břicho, musím si vzít prášek, to je už hrůza.