Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
27.5.13 19:37

@Ivonetaa my jsme tam měli jednu hrozně důležitou sestru, která mě nemohla napíchnout žílu, protože je mám hluboko a skoro mě za to nadávala :cert:
sama byla levá, když jsem jí řekla, že na pravé ruce to nenapichne, stejně to musela zkusit, prý jde na jisto :pocitac: pche :pocitac: Samo se netrefila. tak se asi cítila ponížená, že neměla pravdu a byl na mě protivná jak svítiplyn :cert:
Ale na sále byli lékařky super :palec:

• Citovat
  • Upravit
209
27.5.13 19:37

@Kleofasek To je jasne, ze bez drobka to musi byt mnohonasobne silenejsi.
Prfave jsem mela vycitky, ze vubec pisu, kdyz jsou tu holciny, co jeste decko nemaj a prozivaji ted tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.5.13 19:41
@Kleofasek píše:
@Ivonetaa my jsme tam měli jednu hrozně důležitou sestru, která mě nemohla napíchnout žílu, protože je mám hluboko a skoro mě za to nadávala :cert:
sama byla levá, když jsem jí řekla, že na pravé ruce to nenapichne, stejně to musela zkusit, prý jde na jisto :pocitac: pche :pocitac: Samo se netrefila. tak se asi cítila ponížená, že neměla pravdu a byl na mě protivná jak svítiplyn :cert:
Ale na sále byli lékařky super :palec:

To se mi taky stava, mam blby neviditelny zily, rekord mam jedenact napichnuiti bez uspechu :lol: :lol: :lol: A odnesla jsem to ja, ze co to je za zily a ze nemuzu s timhle chodit na vysetreni. To jsem tenkrat dostala uplne hystericky zachvat smichu… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.5.13 19:41

@DaMaThe
Ahoj, děkuju za podporu.. přiznám se, že už jsem s tím psychicky smířená a moc bych chtěla aby se nám to do konce roku znova podařilo.. No uvidíme, co bude.
Já myslela, že si to ty i miminko zvládlo. Takže to není úplně v pořádku? To mě mrzí a moc moc držím palečky, aby bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
27.5.13 19:52

@Verifikation V pátek jsem byla na kontrole, koumaly jsme s dr. to embryo dlouhou dobu a všechno na něm se zdá být v pořádku. Všechno na svém místě a už se i hýbalo. Nicméně odněkud krvácím a neví se, čím to je. Fakt mne to znepokojuje. Dr. mi „naordinovala“ pozitivní myšlení, že tomu prostě musím věřit, jinak to bude špatný. Jenže mně to nejde a nejde. Jsem skeptik a negativista, navíc čím déle jsem těhotná, tím víc se bojím, že o to přijdu a všechna ta energie přijde vniveč :zed:
Tobě budu moc držet palce a obdivuju, jak rychle ses s tím vypořádala. Máte ještě zmrazená embrya nebo bude celé IVF znova?

• Citovat
  • Upravit
555
27.5.13 20:00

@DaMaThe
Je škoda, že místo aby sis užívala těhotenství, tak se musíš takhle bát a stresovat. Moc doufám, že bude vše v pořádku. V kolikátým jsi týdnu?
To víš že jsem to pořádně obrečela, ale nechci se v tom utápět, já jsem silný člověk a ono se i ode mě čeká, že to zvládnu. Pokud o tom lidi kolem mě nemluví a nelitují mě, tak to zvládám..
No my máme ještě jedno embryo mražené, ale říkali, že je horší kvality. Tak jsme se domluvili s manželem, že půjdeme do celého IVF znova. A chci aby mi dal doktor větší dávky, aby bylo víc vajíček. Mám PCO a doktor se bál hyperstimuláku, tak mi dal nižší dávky. Prý mám volat po dvou menstruacích a objednáme léky. Už aby to bylo. Ale jsem ráda, že teď bude teplo, léto a bude co dělat. V zimě by mi to hůř utíkalo.
Už se těším, až se pustím do cvičení, které jsem přerušila. V únoru jsem začali s manželem zdravě jíst a cvičit a já jsem zhubla 14 kg :-) všechno oblečení je mi velké, tak jsem si včera udělala radost a koupila si nový kalhoty a pěkné pouzdrovky :-) tak se těším, až se zase vrhnu do cvičení a ještě bych chtěla zhubnout tak 3 kg. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.5.13 20:09

@DaMaThe antibiotika mě dali jen do žíly před revizí, teď to není asi potřeba.
Cítím se docela dobře, líp, než před tím.
A nechceš jít opravdu marodit, přece jen, jde tady o tvé miminko. Potřebuješ určitě klid a co nejvíc polehávat.
Já buď tebou, ještě nemyslím na potrat. Pokud je miminko v pořádku, tak si to ani nepřipouštěj. U mě bylo na houby, že moje slavná doktorka si mě pozvala na KO až po 5 týdnech :cert: Vlastně jsem tam měla jít až 6.6. na kontrolu. No tak půjdu, ale na kontrolu po revizi :cert:
Kdyby si mě zvala častějc, mohlo to být dávno vyřešené. A já hňup už sem se dívala po sourozeneckých kočárcích a koupila jsem tomu prckovi nebesa na postýlku. tak bude mít Adélka dvoje :roll:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
27.5.13 20:11
@Ivonetaa píše:
@Kleofasek To je jasne, ze bez drobka to musi byt mnohonasobne silenejsi.
Prfave jsem mela vycitky, ze vubec pisu, kdyz jsou tu holciny, co jeste decko nemaj a prozivaji ted tohle.

ono je to vždycky bolestivé. myslím, že není třeba si dělat nějaké výčitky, že si nemáme právo poplakat :hug:
Jen jsem tím chtěla říct, jak jsem to prožívala bez dítka a s dítkem.

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
27.5.13 20:13

@Verifikation Téda tak to krásně hubneš :palec: Já tím stresem při čekání na potrat shodila 2 kg, takže teď mám ještě o půl kila míň než před těhotenstvím, ale už mi vylezlo břicho, a to jsem teprve na začátku 10. týdnu! Navíc mám dělohu v RVF, měla by se do tří týdnů překlopit dopředu a to už to asi neutajím :think: Rodina to neví, ani kolegové v práci, vůbec se mně to nechce oznamovat, když je to takové nejisté :(
No určitě děláte dobře, že budeš mít znova stimulaci, však ty embrya v mrazáku případně počkají na horší časy. A dva měsíce utečou rychle :hug:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
27.5.13 20:21

@Kleofasek Po pěti týdnech je opravdu dlouho, tím spíš když máš za sebou léčbu neplodnosti a více nezdařených těhu. No co se dá dělat, příště (a to bude brzy) budeš více „otravovat“. Já mám zaplacený nadstandard a teda je to vidět, můžu tam lézt podlé svých přání a potřeb. Nejraději bych tam ale nechodila, to se ví. Tu neschopenku mi dr. napíše kdykoli si řeknu, tak uvidím, zítra jdu zase „do Kolbenky“, tak jak budu zvládat.
Já blbec hned pár dní po pozitivním testu začala koukat na netu na kočárky, s mužem jsme se bavili o autosedačce na ISOFIX… Po tom krvácení jsem všechny odkazy smazala a nekoupím ani chrastítko, nic.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.5.13 06:48

@DaMaThe co to je ten nadstandart? To se dá vyřídit všude? Já se pak na to zeptám. Ale moje doktorka nemá ani pořádný ultrazvuk :cert:
Nejrači bych změnila doktora, ale k ní chodím už 9 let a je to primářka a ženská lékařka na oddělení šestinedělí. Tak se pak bojím, aby na mě nebyla nějaká protivná, když bych si vzala kartu a odešla jinde :roll:
Prodáváme byt, sice ještě není kupec, ale třeba mě to další těhotenství vyjde už v novém a a najdu si lékaře podle nového bydliště. Ze Zlína půjdem pryč.

• Citovat
  • Upravit
1590
28.5.13 07:15

@Verifikation Ahoj, narazila jsem na tuto diskuzi a jen ti musím napsat, že máme podobný osud, vlastně skoro stejný, bohužel.. Moc držím palce a doufám, že nám to oběma podruhé vyjde. Já měla revizi sice v únoru a od té doby mi ještě KET nebyl doporučen, ale už to vypadá nadějněji, tak se snad v červenci dočkám. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
28.5.13 07:21

Všem Vám holky hodně síly, sama vím, že to není lehký :,( Ale ono se nám to nakonec určitě podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
28.5.13 07:25

@Kleofasek Moje lékařka je celkem dost drahá a nabízí spoustu položek za přímou platbu, co nehradí zdravotní pojišťovna. Já si ji vybrala kvůli referencím a že to mám blízko. Každý lékař to má jinak. V Tvém případě by mi hlavně vadilo, že není kvalitní uzv, diagnostika je dle mě základ. Na to, že bude třeba protivná se vykašli, řekni jí, že se např. stěhujete. Půjdeš k novému dr. a ten si Tvou dokumentaci vyžádá, tak se s ní ani nemusíš setkat osobně. U nás se platí povinný poplatek 800 za celé těhu, volitelný nadstandard do 20. týdne stojí 3000, platí se i odběry 70 Kč. Prvotrimenstrální kombinovaný test je za 1500. Když se to nasčítá, je to celkem pálka, ale jsem těhotná jednou za život a do čeho by člověk už měl investovat než do zdraví. My problém s penězi díkybohu nemáme, ale chápu že pro ženu ze slabšího sociálního prostředí to může být problém. Na druhou stranu, děcko stojí a bude stát tolik peněz, že pár tisíc se v tom už ztratí. V tom nadstandardu je: věnuje se Ti při kontrole opravdu dlouho, pokaždé uzv, výsledky vyšetření posílá na mail, kontrola prsou, kdykoli ve dne v noci můžeš volat dr. na mobil nebo napsat.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.5.13 07:51

@DaMaThe to se mi zdá zase dost drahé. Tolik si zaplatit dovolit nemůžu. Vím, že jedna kámoška si za nějaký nadstandart zaplatila 8 stovek a měla taky po 14 dnech KO a vždy UZ a obrázek a já nevím co.
Prenatální diagnostika je tady výborná, teď píšu o NT screeningu. Jenom u mojí doktorky je ultrazvuk starší, takže tam neumí odhalit třeba ani v 17 týdnu pohlaví :roll: :nevim: :zed:
Taky mi vadí, že když k ní chodím pravidelně na preventivní prohlídku, jen mi vezme stěry s čípku, vlbec mě neprohmatává prsa.
Musím se tady holek zeptat na doktorky, aby mi někoho doporučily. Já jinak nikoho neznám :nevim: :roll: Jen ty v nemocnici, ale tam nechci, to jsou všichcni kamarádi, takže by mě třeba pomluvili :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex