Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MCH
175
27.5.13 17:05

@Neliska
Otřesný to bylo, ještě k celé té situaci, už to bude skoro 14 dní, ale je to pořád živý. Bufet taky dobrý, a ještě při vyšetřování 8o Já budu hledat už jen ženskou gynekoložku, ale ne starší bezdětnou. Pediatru mám celkem ok, starší škola, ale v základě ok. I když třeba na vyrážku malý mi dala hned kortikosteroidy, já se s ní nehádala, ale vyléčily jsme to bez toho a tak… Zubaře mám taky ok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
27.5.13 17:13

@Kleofasek
Vím jak se cítíš, ještě to mám v živé paměti z před 14ti dny. Dcera má 11 kg a máme 4.patro bez výtahu a po schodech sama nechodí, teď už je to dobrý, ale těch pár dnů po zákroku jsme buď nechodily ven nebo s „asistencí“. Přeju zdárné zotavování fyzické i psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
27.5.13 17:22

Holky a krvácely jste po revizi? Jak asi dlouho a jak moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niloé
27.5.13 17:24

@Sofie2013
Já začala krvácet asi až 2 dny po revizi a vydrželo to tak týden.

• Citovat
  • Upravit
Niloé
27.5.13 17:29

To je hrozný, jak nás ty doktoři berou jako kus masa:( Já mám teda gynekoložku skvělou, když mi říkala verdikt, tak mi připadalo, že snad bude brečet se mnou. Ale v nemocnici už všechny zajímal jen samotný zákrok, jako bych nebyla ani člověk. Sama pracuju ve zdravotnictví, takže mě tohle chování vždycky zamrzí.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
27.5.13 18:12
@MCH píše:
@Kleofasek
Vím jak se cítíš, ještě to mám v živé paměti z před 14ti dny. Dcera má 11 kg a máme 4.patro bez výtahu a po schodech sama nechodí, teď už je to dobrý, ale těch pár dnů po zákroku jsme buď nechodily ven nebo s „asistencí“. Přeju zdárné zotavování fyzické i psychické.

tý jo, chudino. No tak to máš teda strašné. mě stačí, když vyfuním pěšo po schodem k tchánům, a to malou nese můj.
Jinak já skoro nekrvácím :nevim: Fak skoro nic, myslíte, že se to rozjede?

• Citovat
  • Upravit
MCH
175
27.5.13 18:19

@Kleofasek
Já taky skoro nekrvácela ani bezprostředně po zákroku, ani se nic nerozjelo potom. Jen špinění tak 10 dní na slipku. Ale na kontrolu na gynekologii jdu až ve čtvrtek, zda je vše ok, ačkoli z nemocnice psali za tři dny, gyn. řekl za 14 dní. Snad do té doby seženu jiného. Dělá se mi špatně při představě, že bych měla k tomu necitovi peněz lačnému znovu jít. Jinak fyzicky se cítím ok, psychicky k. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
27.5.13 18:21

Někdo tady na emiminu psal, že nekrvácel, a bylo to špatně, sraženiny zůstaly v děloze a musela jít znovu na revizi po 14 dnech; jinde jsem zas četla o ženských co taky skoro nekrvácely a bylo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.5.13 18:41

Holky, tak já krvácím už od středy, dneska už jsem si myslela, že to skončilo, ale pořád to pokračuje. Bolí mě břicho, jako kdyby ze mě někdo něco vyrval…
Zítra si jdu vyzvednout výsledky z krve a půjdu se objednat do nemocnice, ale řeknu aby mě pořádně vyšetřili, zda je ten zákrok zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.5.13 18:42

@Kleofasek
Tak to je dobře, že už je to za tebou… tak hlavně se pořádně zahojit a pak uvidíte co dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
27.5.13 19:06

@Kleofasek @Verifikation Ahoj holky, opravdu je mně moc líto, co se vám přihodilo. No já se možná brzy přidám mezi vás, mám stále potíže a hlavně blbý pocity, že to nedopadne dobře :( Bohužel ano, těch potratů je hodně, bavila jsem se o tom se svou dr., ona mi to řekla docela drsně, protože jsem taky zdravotník, takže na férovku. Hezky se to neposlouchalo, ale co naděláme. Přeju vám rychlé uzdravení na těle i dušičce, vím, dobře se mi to radí, ale moje situace je také stále na hraně, tak snad se neurazíte, že jsem vám sem vlezla. Však vedle mne leží sbalená taška do nemocnice :think:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
27.5.13 19:31

@DaMaThe Ahoj a co se stalo? Proč ti hrozí revize? Jestli miminko žije, tak to chce hlavně klidový režim. U nás umřely :( Já ho v sobě měla mrtvé 14 dní a vůbec jsem to nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
209
27.5.13 19:34

Já krvacela prvni ctyri dny docela dost, ted uz jen slipka. Zitra jdu na kontrolu, tak doufam, ze to bude cisty. Mam des z predstavy, ze bych musela na znovuvycisteni!!! Co se toho dr. pristupu tyce, to je hruza, jak krava na porazku jsem si prisla, jeste tim, ze nas tam bylo fakt dost, tak ja sla jako posledni ten den, a jen jsem ze salu slysela… AAAA, konecne posledni dneska. To na klidu teda nepridalo.
Bricho me boli porad, ale pérestala jsem zvedat dceru a tahat tezky tasky, tak je to lepsi.
Psychicky jsem celkem uz ok, az me to prekvapilo. Spis ted resim, co s praci. Konci mi materska za mesic a prace neni…
Holky, ktere vas to ceka, moc drzim palce, at jsou na vas dr. hodni a vy to psych. i fyz. ustojite dobre. Preju pevne nervy a brzke zotaveni.
Vubec nevim, zda vydrzim cekat ty 3 menstruace, co dr doporucil. Zeptam se zitra gyndarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.5.13 19:34

@Verifikation jj, já na mimi uplně nespěchám, přece jen má malá teprve 4,5 měsíce. Ale určitě druhé chceme. Prostě se od srpna přestaneme chránit a necháme na to na Pánu Bohu :)
Ale když jsem byla na revizi a neměla jsem žádné dítě, tak mě to vzalo krozně moc, dokonce jsem odešla ze všech diskuzí a na chvíli se stáhla. Bolelo mě, jak okolo všichcni těhotněli a já si pořád představovala, jak už velké bříško bych měla..
Je to mnohem těžší, když žena miminko ještě nemá :(

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
27.5.13 19:36

@Kleofasek No já pořád krvácím a to i přes Utrogestan, což by podle dr. být nemělo. Klidový režim můžu mít jen částečně, chodím do práce, protože doma bych to nezvládala psychicky. Ta situace je sice pořád stejná, ale dle dr. rozhodně nemám vyhráno. No to asi člověk nemá ani za celé těhotenství.
Hlavně, že budeš v pořádku a nemáš třeba otravu krve, když to už bylo zamlklé delší dobu. Dávají Ti antibiotika?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex