Rezignace v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106614
13.4.23 09:37
@botl píše:
Mám jen takovou poznámku. Není to jen o tom, jestli si vybíráš stejný chlapy, je to taky o tom, jak se chováš ty. Je možné, že tvůj přístup, je učiní pasivními nebo ještě pasivnějšími.On je šťastný? Ptáš se ho na to, jak se má a jak se cítí? Co ti odpovídá?

A to je jaký přístup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
13.4.23 09:58
@inkakřivák píše:
A koukám další manžel, který v práci odpočívá. Ono to tak je na emiminu často. Zatímco žena doma dre jako kůň, manžel se v klidu v práci válí. Zlaté oči. I kdyby ho ta práce sebevíc bavila, těžko mu někdo bude dávat peníze za nic. Takže zkus popremyslet ne o jeho pohledu na věc, ale o svém.
Upřímně, proč s ním nejdeš do toho lesa, když chceš společné výlety? Protože chceš výlety jiné? On může klidně i ty emoce mít, a určitě je má. Jen je zřejmé dává najevo jinak. Ty prostě zbytečně tlacis na pilu. Chováš se fakt jako naivka.
Pochybuju ,že by mělo nějaký úspěch chodit s ním do lesa ,když on nemá zájem cokoliv sdílet .
Jediné co může zabrat je se úplně odpojit viz příspěvek výše .Pak je buď trkne,že musí taky trochu zabrat nebo už je to marný a buď rozchod nebo život vedle sebe .
@inkakřivák píše:
Přes dva roky čekám, až se dole v přízemí pořádně pohne oprava a my se nebudeme mačkat nahoře. Nebo aby se zeptal, zda to tu můžeme koupit.Ten barák není váš? A ty chceš, aby do toho vrážel vaše peníze? Jsi cvok? Do cizího tak leda vymalovat a natřít okna a futra. A to travní semínko.
Třeba si on myslí, že ty tohle víš, že investovat do cizího je nesmysl. Prostě mi přijdeš naivní holka, která neumí přijmout fakt, že zamilovanost je něco úplně jiného než láska a že poměrně rychle odezní. Být tebou sundám ty růžové brejle a začnu koukat realistický. Anebo - že by byl na obzoru nějaký z toho fitka? To se stává často, že z normálního poklidného vztahu je náhle utrpení, když se na obzoru vynoří někdo nový.

Prosím tě tohle není žádný vztah natož láska…pokud si něco myslí, tak má taky komunikovat, pokud se mu něco nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
13.4.23 10:06

@Venetia Ale mu se očividně zdá být všechno v pořádku. Vždyť se ho zakladatelka ptala. Sex jim funguje, ne sice tak často, jak by se jí líbilo, ale funguje, s dítětem je rád, doma dobrý, práce fajn, žena má koníčka, takže pro něj je to ok. Ona ho změnit nemůže. Může mu říct, jaké má představy a maximálně se mohou dobrat kompromisů. Nejhorší je očekávání, o kterém se nemluví.
Osobně si myslím, že tam bude někdo, z koho má ona motýlka v břiše. Manžel to už není. No tak co, rozvede se anebo si najde milence a bude vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
13.4.23 10:14
@inkakřivák píše:
@Venetia Ale mu se očividně zdá být všechno v pořádku. Vždyť se ho zakladatelka ptala. Sex jim funguje, ne sice tak často, jak by se jí líbilo, ale funguje, s dítětem je rád, doma dobrý, práce fajn, žena má koníčka, takže pro něj je to ok. Ona ho změnit nemůže. Může mu říct, jaké má představy a maximálně se mohou dobrat kompromisů. Nejhorší je očekávání, o kterém se nemluví.
Osobně si myslím, že tam bude někdo, z koho má ona motýlka v břiše. Manžel to už není. No tak co, rozvede se anebo si najde milence a bude vymalováno.

Tak jinak to ani dopadnout nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 10:41

Tak v tomhle příběhu se zjevně chystá třetí kolo, není nad to, když děti poznají co nejvíce mamčinejch chlapů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
13.4.23 10:51

@pohledzdruhestrany ve mně to ten dojem taky vzbuzuje. Prostě ve fitku někdo projevuje velký zájem, no. A zenská hned začne hledat hnidy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.4.23 10:56
@inkakřivák píše:
@pohledzdruhestrany ve mně to ten dojem taky vzbuzuje. Prostě ve fitku někdo projevuje velký zájem, no. A zenská hned začne hledat hnidy doma.

Vsak psala, jak po ní mladíci jedou. Střihne si dalšího mimíska, holku dá zase do střídavky a jedeme dál. Vo co gou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 11:02
@terien píše:
Vsak psala, jak po ní mladíci jedou. Střihne si dalšího mimíska, holku dá zase do střídavky a jedeme dál. Vo co gou.

Vono to souznící štěstí jednou prostě dopadne, jen se ty děti trochu narajzujou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
13.4.23 11:13

Ale mne by fakt zajímalo, jak je to s tím domem. Protože zdá se jejich není. Spíš je někoho z jeho rodiny. Když se on má zeptat na možnost odkupu. Tudíž by měla být fakt ráda, že on do toho nechce sypat jejich peníze. Vždyt je to tu pořád -že byla ženská hloupá a cpala prachy do jeho baráku, případně do baráku cizího. A tady se to přitom bere jako výraz jeho neschopnosti. Za to bych v tomto případě byla naopak vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
13.4.23 11:15
@inkakřivák píše:
Ale mne by fakt zajímalo, jak je to s tím domem. Protože zdá se jejich není. Spíš je někoho z jeho rodiny. Když se on má zeptat na možnost odkupu. Tudíž by měla být fakt ráda, že on do toho nechce sypat jejich peníze. Vždyt je to tu pořád -že byla ženská hloupá a cpala prachy do jeho baráku, případně do baráku cizího. A tady se to přitom bere jako výraz jeho neschopnosti. Za to bych v tomto případě byla naopak vděčná.
Čti prosím, ve smlouvě je, že majitel ročně investuje 300tis. do oprav - oni je ale musí zařídit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
13.4.23 11:20

@jita22 Jenže potom musí někdo podepsat smlouvy na provedení práce. To udělá kdo? Pochybuji, že by to mohl udělat manžel zakladatelky - a pokud by to udělal, tak je hlupák. Protože kdo smlouvá, ten platí. Cili on jako nájemník by měl pouze ohlásit, že je třeba udělat to a to - a zbytek je na majiteli. Ty prostě jako nájemník nemůžeš bez majitelova souhlasu dělat jakékoliv stavební úpravy. To je prostě divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
13.4.23 11:32
@inkakřivák píše:
@jita22 Jenže potom musí někdo podepsat smlouvy na provedení práce. To udělá kdo? Pochybuji, že by to mohl udělat manžel zakladatelky - a pokud by to udělal, tak je hlupák. Protože kdo smlouvá, ten platí. Cili on jako nájemník by měl pouze ohlásit, že je třeba udělat to a to - a zbytek je na majiteli. Ty prostě jako nájemník nemůžeš bez majitelova souhlasu dělat jakékoliv stavební úpravy. To je prostě divné.

Tak to nevím jak mají, ale dobrá poznámka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
13.4.23 11:50

@jita22 To je prostě divné. Logicky - budeš každý rok investovat do baráku. Třeba pět let. A co dál? Budeš platit další opravy, které nejsou nutné třeba? Kdoví, jak to přesně v té smlouvě je. Ale prostě pokud ty podepíšeš smlouvu se stavební firmou, tak faktury půjdou za tebou a rozhodně bych nespoléhal, že je za mne někdo uhradí. Já tedy určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.4.23 12:39
@Anonymní píše:
@martina.seTohle všechno jsem udělala a na zahradě makám každé hezké počasí. Udělala jsem tam toho od podzimu hodně a dost to tu prokouklo. Sama z toho mám velkou radost, jsem nadšená, jak se třeba trvalky uchytily a začínají rašit. Nebo jak prokouklo, když jsem zastřihla živý plot, prostříhala rybíz, vyplela záhony, nebo že už mi klíčí letničky ze semínek… A když tu radost s ním chci sdílet, tak uslyším jen “Hmmm, když se ti to líbí…” Nebo: “A k čemu ty trvalky budou? Vždyť z jich není žádný užitek.” Když jsem loni vysela trávník, tak jsem poslouchala, že jsem jak pražák, přitom jsem tam nechtěla mít jen velká holá místa, na kterých předtím stály jeho věci, “které se mohou někdy hodit”.

Jako můj muž třeba taky nikdy neocení kytky, trávník nebo stromky, co jsem zasadila. To tak prostě někteří mají :think: ale na to ani nečekam, protože tohle vím od začátku. Když mu řeknu, pomůže, udělá. Ale radost nula, zahrada ho fakt nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
13.4.23 12:43

Tak jsi zakladatelko zjistila, že jsi nejhorší. :D To se tady tal stává. A chlap chudáček.

Bavíme se tu o chlapovi, ktery zakladatelku ani nepozdraví, nekomunikuje s ní. To je výhra a ona špatná? Ale notak. Jeho chování do vztahu absolutně nepatří. Tohle není žádný vztah. Jestli na to jsou tady ženy zvyklé, že vše si teda udělají samy, budou jezdit všude samy, chlap je ani nemusí zdravit natož s nimi komunikovat, aby náhodou nebyly za náročné. Tak ty standarty tady jsou opravdu hodně nízko, ale tak pokud to některým vyhovuje. Zakladatelka si opět blbě vybrala, možná to tak bude vždy, ale zůstávat v tom ještě s pocitem, že je ona ta špatná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí