Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
No chodit domů a odcházet bez pozdravu myslím mluví za vše. Ten vztah je naprosto mrtvý, to už i sousedi se zdraví.
Sousedi se zdraví, ale nespí spolu a ani nemají chuť spolu spát dvakrát denně.
@botl píše:
Ano, ale ona se chce rozvadet podruhe, to je spatny vzorec.
No zatímco jiní to už raději třeba doklepou, I když vidí, že si nepomohli.
Tak jo, má skvělého muže, snad si to teď zakladatelka konečně uvědomí.
Příspěvek upraven 13.04.23 v 15:30
@pohledzdruhestrany píše:
Sousedi se zdraví, ale nespí spolu a ani nemají chuť spolu spát dvakrát denně.
nazyvat vztah, kde sex je super a minimalne dvakrat do tydne, vztahem mrtvym, je myslenkovy super premet.
Ale Pepi to prejde s neposkvrnenou nonsalanci.
@Josefuna píše:
Tak jo, má skvělého muže, snad si to teď zaklafatelka konečně uvědomí.
Mas jeste nejakou podstatnou radu pro ni?
Prosim neodpovidej, je to otazka ciste retoricka.
@botl píše:
Mas jeste nejakou podstatnou radu pro ni?Prosim neodpovidej, je to otazka ciste retoricka.
Ne, Ty jí jistě poradíš z bezedné studnice lidských příběhů, které Ti lidé svěřují.
Zvláštní, že sex je, ale pozdrav už ne. ![]()
@Josefuna píše:
Ne, Ty jí jistě poradíš z bezedné studnice lidských příběhů, které Ti lidé svěřují.Zvláštní, že sex je, ale pozdrav už ne.
Co bys preferovala, dvakrát denně pozdrav nebo dvakrát denně dobrý zašukání, já rozhodně to druhý.
Co bys preferovala, dvakrát denně pozdrav nebo dvakrát denně dobrý zašukání, já rozhodně to druhý.
Já bych s takovým buranem vůbec chuť na sex neměla. Ale vidím, že laťka na emiminu klesá, už ani zdravit se doma netřeba, ale stále vše prý funguje ![]()
A co jim teda poradili, když byli v PORADNĚ?
Nevím, také by mě to zajímalo. Asi byli jednou a moc daleko se nedobrali.
@dedrichov píše:
Stejné nebo hodně podobné jako u nás. Každý druhý poradí odchod… Není to tak snadné.
Není. Kolikrát jsem nad rozvodem premyslela, ale nejsem ho v tomto okamziku schopna. “Technická” strana manzelstvi funguje dobře.
Takže jsi v manželské poradně dostala radu - ta se ti ale nelíbí, takže si jedeš svoje. Velmi propartnerský a vyzrálý přístup
Ne, v manželské poradně jsme dostali rady oba dva - já jsem si rady k srdci vzala a snažila jsem se. Manžel mi na tu svou část řekl, ze JÁ se málo snažím. On nezměnil vůbec nic.
Bohuzel, když jsem viděla, ze moje snaha nevede k ničemu, zkusila jsem si znovu promluvit a nic. ![]()
@Anonymní píše:
Není. Kolikrát jsem nad rozvodem premyslela, ale nejsem ho v tomto okamziku schopna. “Technická” strana manzelstvi funguje dobře.
rozumím Ti. Nechci snižovat komfort. Ale partnerství nefunguje, i když pořád jezdíme. Ale ale ale
@Josefuna píše:
Já bych s takovým buranem vůbec chuť na sex neměla. Ale vidím, že laťka na emiminu klesá, už ani zdravit se doma netřeba, ale stále vše prý funguje
Proč mluvíš o sobě? O tebe vůbec nejde…
@pohledzdruhestrany @dedrichov manželovi poradili více se mnou komunikovat po stránce osobní, emoční. Mě poradili více se mu věnovat po dotykové stránce. Chodili jsme tam přes dva roky, covid to přerušil.
Bohuzel i když jsem začala komunikaci já, snažila jsem se ji rozdmychat, po několika pokusech a manzelovych “jednoslovných” odpovědi jsem si připadala jako bych vedla výslech, místo rozhovoru.
@dedrichov píše:
rozumím Ti. Nechci snižovat komfort. Ale partnerství nefunguje, i když pořád jezdíme. Ale ale ale
Snížit komfort mi nevadí, spíš nejsem po psychické stránce připravena. Něco jako “bez nej ani s nim neumím žít”. Možná i přes svou pomyslnou rezignaci se snažím, abychom zase začali fungovat.
Nevím.