Rezignace v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8397
13.4.23 15:18

Pepi, sorry, mlaceni prazdne slamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 15:18
@Josefuna píše:
No chodit domů a odcházet bez pozdravu myslím mluví za vše. Ten vztah je naprosto mrtvý, to už i sousedi se zdraví.

Sousedi se zdraví, ale nespí spolu a ani nemají chuť spolu spát dvakrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:20
@botl píše:
Ano, ale ona se chce rozvadet podruhe, to je spatny vzorec.

No zatímco jiní to už raději třeba doklepou, I když vidí, že si nepomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:21

Tak jo, má skvělého muže, snad si to teď zakladatelka konečně uvědomí.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:25
@pohledzdruhestrany píše:
Sousedi se zdraví, ale nespí spolu a ani nemají chuť spolu spát dvakrát denně.

nazyvat vztah, kde sex je super a minimalne dvakrat do tydne, vztahem mrtvym, je myslenkovy super premet.

Ale Pepi to prejde s neposkvrnenou nonsalanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:26
@Josefuna píše:
Tak jo, má skvělého muže, snad si to teď zaklafatelka konečně uvědomí.

Mas jeste nejakou podstatnou radu pro ni?

Prosim neodpovidej, je to otazka ciste retoricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:31
@botl píše:
Mas jeste nejakou podstatnou radu pro ni?Prosim neodpovidej, je to otazka ciste retoricka.

Ne, Ty jí jistě poradíš z bezedné studnice lidských příběhů, které Ti lidé svěřují.

Zvláštní, že sex je, ale pozdrav už ne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 15:33
@Josefuna píše:
Ne, Ty jí jistě poradíš z bezedné studnice lidských příběhů, které Ti lidé svěřují.Zvláštní, že sex je, ale pozdrav už ne. 8o

Co bys preferovala, dvakrát denně pozdrav nebo dvakrát denně dobrý zašukání, já rozhodně to druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:43
Co bys preferovala, dvakrát denně pozdrav nebo dvakrát denně dobrý zašukání, já rozhodně to druhý.

Já bych s takovým buranem vůbec chuť na sex neměla. Ale vidím, že laťka na emiminu klesá, už ani zdravit se doma netřeba, ale stále vše prý funguje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.4.23 15:44
A co jim teda poradili, když byli v PORADNĚ?

Nevím, také by mě to zajímalo. Asi byli jednou a moc daleko se nedobrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 15:46
@dedrichov píše:
Stejné nebo hodně podobné jako u nás. Každý druhý poradí odchod… Není to tak snadné.

Není. Kolikrát jsem nad rozvodem premyslela, ale nejsem ho v tomto okamziku schopna. “Technická” strana manzelstvi funguje dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.23 15:50
Takže jsi v manželské poradně dostala radu - ta se ti ale nelíbí, takže si jedeš svoje. Velmi propartnerský a vyzrálý přístup :pankac:

Ne, v manželské poradně jsme dostali rady oba dva - já jsem si rady k srdci vzala a snažila jsem se. Manžel mi na tu svou část řekl, ze JÁ se málo snažím. On nezměnil vůbec nic.

Bohuzel, když jsem viděla, ze moje snaha nevede k ničemu, zkusila jsem si znovu promluvit a nic. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7355
13.4.23 15:51
@Anonymní píše:
Není. Kolikrát jsem nad rozvodem premyslela, ale nejsem ho v tomto okamziku schopna. “Technická” strana manzelstvi funguje dobře.

rozumím Ti. Nechci snižovat komfort. Ale partnerství nefunguje, i když pořád jezdíme. Ale ale ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 15:54
@Josefuna píše:
Já bych s takovým buranem vůbec chuť na sex neměla. Ale vidím, že laťka na emiminu klesá, už ani zdravit se doma netřeba, ale stále vše prý funguje 8o

Proč mluvíš o sobě? O tebe vůbec nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 16:03

@pohledzdruhestrany @dedrichov manželovi poradili více se mnou komunikovat po stránce osobní, emoční. Mě poradili více se mu věnovat po dotykové stránce. Chodili jsme tam přes dva roky, covid to přerušil.
Bohuzel i když jsem začala komunikaci já, snažila jsem se ji rozdmychat, po několika pokusech a manzelovych “jednoslovných” odpovědi jsem si připadala jako bych vedla výslech, místo rozhovoru.

@dedrichov píše:
rozumím Ti. Nechci snižovat komfort. Ale partnerství nefunguje, i když pořád jezdíme. Ale ale ale

Snížit komfort mi nevadí, spíš nejsem po psychické stránce připravena. Něco jako “bez nej ani s nim neumím žít”. Možná i přes svou pomyslnou rezignaci se snažím, abychom zase začali fungovat. :think: :nevim: Nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky